tribal1976
07-20-2007, 19:38
siemka.znalazlem na necie idealny wzor jak dla mnie..z tym ze kolega powiedzial mi ze to dosc trudny wzor do wykonania i teraz mam obiekcje czy rzeczywiscie isc do jakiegos naprawde dobrego studia czy normalnie do pierwszego lepszego...oto link do fotki
http://fotoplik.pl/5416zbb.jpg gdyby ktos mi jeszcze orientacyjnie powiedzial ile powinien kosztowac taki tatuaz bo niechcialbym byc naciagniety..z gory dzieki)
Witam,
Na poczatku, twoj kolega cie oklamal pewnie zrobil to nieswiadomie ;) dla szanujacego sie tatuatora to jest poprostu standart, ze tak to ujme, gorzej z wygojeniem
tribala tak duzego poprostu trzeba przestrzegac zalecen, a wyszytko bedzie git ;D
Co do ceny to juz powtarzam to ktorys raz z kolei, ze ciezko to opisac, bo jeden moze wziac wiecej drugi artysta mniej... mysle ze w dorbym studiu cena bedzie mniejwiecej w granicach od 500-1200zl oczywiscie tej wielkosci.
pamietaj przy wyborze tatuatora koniecznie sprawdz jego portfolio minimum kilka -kilkanascie tribali, wtedy bedzisz widzial co gosc potrafi.
pozdro
hatecore
07-21-2007, 23:03
dwie lub trzy sejse zajmie zrobienie tekiego tribala , cena zalezy od studia i miasta ale napewno musisz liczy koło 1000 zł ,pozdro