PDA

View Full Version : tribale

stefan
07-14-2007, 17:45
elo,

Szukam jakiś fajnych tribali, mogą być połączone z innymi wzorkami. :)
Slyszalem że gdy się robi tribal to bardziej boli czy to prawda ?

pozdro

hatecore
07-16-2007, 21:55
ello , wpisz w google tribal tattoo i daj wyszukaj obrazy i juz gotowe, masz tysiace tribali, na pewno dłuzej się goją i trzeba bardzie podczas gojenia uwazac , a czy boli to sprawa indywidualna

zolaozs
07-18-2007, 21:29
Mnie nieboli :) he nieczuje bólu lecz igieł dotyk dziary dla mnie jak narkotyk hehe.:)Elo Pozdro.

hatecore
07-21-2007, 22:52
oooo widze ze jakiegos poetętu mamy hhehe:)

Biedrzyk12
11-30-2007, 15:30
Witam
Mam takie pytanie ,a mianowicie chodzi mi o tatuaż( dokładnie tribal )
Zafascynowała mnie historia tych wzorów i tak jak parenaście lat temu gdy ludzie robili ten typ tatuażu aby coś znaczył dla nich, tak i ja chce to uczynić na swoim ciele.Będzie to mój pierwszy tatuaż który chce wykonać na prawym ręku u góry. nie chce być kolejnym człowiekiem który pędzi za modą...ale do rzeczy,niestety Bozia nie obdarzyła mnie takim talentem abym mógł sobie sam stworzyć wzór tatuażu,a więc tu moje pytanie...Czy umielibyście pomoc zrobić tribal na podstawie cech charakteru,tego co robie w życiu i co się dla mnie liczy...? .Pozdrawiam

Shtojer
11-30-2007, 20:58
Biedrzyk12 to jest tez praca tatuatora :) idz do pacjenta ktory bedzie Cie dziargal powiedz mu jaka masz wizje i On bedzie probowal Ci to odzwierciedlic ;) trudne to nie jest tylko trzeba chciec

tony2486
12-04-2007, 07:32
Biedrzyk12

Zgodnie z przedmówcą. Gdy zawitasz w salonie to wraz z tatuatorem stworzysz wzór który Ci się spodoba. Musisz zacząć szukać salonu i tam stworzyć to co masz w głowie.