PDA

View Full Version : Tribale, kolorowe, cieniowane

Siwy
07-25-2007, 21:02
Witam,

Jakie tatuaże was kręcą, ja osobiście zacząłem od cieniowanego- kęcily mnie bardziej teraz po czasie wkrecam sie w kolor i chyba pozostane przy tym, oczywiscie wstawki inne wchodza w gre, ale wole full kolorek :)

Pamiętam ze kilkanascie lat temu byla moda straszna na tribale, tez mi sie bardzo podobaly, ale szybko jednak zamilowanie do tribali minelo i bardzo dobrze.

Oczywiscie kazdego kreci cos innego ;) wpisujcie wasze upodobania co do tatuaży.

Pozdrawiam Wszystkich na Stronce i Tym Forum! :D

hatecore
07-26-2007, 08:17
tribale na swoim ciele mam dwa i wiecej nie bedzie chyba ze maoryski wokół szyi zaden inny już nie wchodzi w gre, ostanio robie sobie duzo kolorków , jednak one sprawdzja się najbardziej, kilka lat i dziary dalej wyglafdaja fajnie , jednak jedna reka mam cąła cieniowaną , lubie tez takie wzory , niektóry wzór traci jak go się robi w kolorze a inny zyskuje , jednak to co mam w planach na najblizszą przyszłoć tro raczej same kolorki, mam jescze kila rzeczy do pokrycia i tylko kolor jest to w stanie ładnie pokryc , pozdro

roten
07-26-2007, 09:47
Witam,

Co do tribali mam jednego, stara szkola wiekosc nie pamieta tych czasow ;), reszta to kolorek full kolor , oczywiscie kreca mnie gwiazdki czarny z cieniem, ale tylko kolor mnie interesuje i tak juz zostanie :D

Jeszcze mam duzo do zrobienia...

pozdrawiam

zolaozs
07-26-2007, 11:35
Ja wole kolorki i cieniowane dziary takie hardkorowe hehe

zolaozs
07-26-2007, 11:39
Ja mam prawie całą rękę lewą wydziaraną prawa już niedługo będzie.Klatkę całą jeszcze cienie zostały noga lewa do okoła od kostki w górę na prawej mam smoka na plecach napis ale to jeszcze niekonice hehe tego nałogu hehe

stefan
07-26-2007, 11:39
Elo

Mnie kreca tribale takie pocieniowane oczywiscie kolorki sa najbardziej efektowne, moj koles ma cala reke w kolorze i wyglada jak z blinka hhaa :) a tak powaznie fajnie wyglada kolor. tribal tez jest oki, zawsze mozna pomieszac tribal z kolorem i cieniem :)

ema

Stone
07-26-2007, 17:31
:cool: yo,

Cieniowane i kolor to jest najlepsze polaczenie for me :) Tribale i inne znaczki wcale nie dla mnie. pozdro.

dijas
08-28-2007, 12:58
nieprzepadam za kolorowymi i raczej nie zrobie...

roten
08-28-2007, 13:38
Ta wypowiedz tu bedzie a za rok dwa zobaczymy ;)

pozdro:D

dijas
08-28-2007, 14:11
tak roten...kobieta zmienna jest...a teraz zmiana tematu:)kogo Ci przypominam?

hatecore
08-28-2007, 14:26
TYLKO sie nie obraz a moze bedzie to komplement dla ciebie ale dla mnie podobna jesteś do ELENI :)

dijas
08-28-2007, 18:16
nie tak latwo mnie obrazic.hehehe

Dawid18
09-05-2007, 22:56
Jak dla mnie kolorowe dziarki sa slabe i mi sie nie podobają,moze to dlatego ze kazdy mi odradza i mówi ze po czasie wyblaknie.Ale najsmniesniejsze jest to ze nikt z tych osob nie ma takiej dziary..hehe ;p

adminek
09-06-2007, 00:09
Witam,

Pogadamy za pare lat :) jak mialem 18 lat to tribal i cien a po uplywnie czasu tylko kolor reszta jako wstawki.

pozdro

dijas
09-06-2007, 09:15
powiem Wam ze na naszej stronce sa zarabiste tribale:]

poogladam takze kolorowe rozne wzorki,i kurcze to nawet fajne wyglada...zaczynam pomalu sie zastanawiac czy moze rzeczywiscie jak znajde albo wykabinuje cos fajnego to czy nie zrobie czasem w kolorku....lube swoje czarne cieniowane tatuazyska i tak an kolor sie przezycic?moze rzeczywiscie to jest cos?!?pozdro i buziaki z goracego kolobrzegu