View Full Version : Tribale, kolorowe, cieniowane
Witam,
Jakie tatuaże was kręcą, ja osobiście zacząłem od cieniowanego- kęcily mnie bardziej teraz po czasie wkrecam sie w kolor i chyba pozostane przy tym, oczywiscie wstawki inne wchodza w gre, ale wole full kolorek :)
Pamiętam ze kilkanascie lat temu byla moda straszna na tribale, tez mi sie bardzo podobaly, ale szybko jednak zamilowanie do tribali minelo i bardzo dobrze.
Oczywiscie kazdego kreci cos innego ;) wpisujcie wasze upodobania co do tatuaży.
Pozdrawiam Wszystkich na Stronce i Tym Forum! :D
hatecore
07-26-2007, 08:17
tribale na swoim ciele mam dwa i wiecej nie bedzie chyba ze maoryski wokół szyi zaden inny już nie wchodzi w gre, ostanio robie sobie duzo kolorków , jednak one sprawdzja się najbardziej, kilka lat i dziary dalej wyglafdaja fajnie , jednak jedna reka mam cąła cieniowaną , lubie tez takie wzory , niektóry wzór traci jak go się robi w kolorze a inny zyskuje , jednak to co mam w planach na najblizszą przyszłoć tro raczej same kolorki, mam jescze kila rzeczy do pokrycia i tylko kolor jest to w stanie ładnie pokryc , pozdro
Witam,
Co do tribali mam jednego, stara szkola wiekosc nie pamieta tych czasow ;), reszta to kolorek full kolor , oczywiscie kreca mnie gwiazdki czarny z cieniem, ale tylko kolor mnie interesuje i tak juz zostanie :D
Jeszcze mam duzo do zrobienia...
pozdrawiam
Ja wole kolorki i cieniowane dziary takie hardkorowe hehe
Ja mam prawie całą rękę lewą wydziaraną prawa już niedługo będzie.Klatkę całą jeszcze cienie zostały noga lewa do okoła od kostki w górę na prawej mam smoka na plecach napis ale to jeszcze niekonice hehe tego nałogu hehe
Elo
Mnie kreca tribale takie pocieniowane oczywiscie kolorki sa najbardziej efektowne, moj koles ma cala reke w kolorze i wyglada jak z blinka hhaa :) a tak powaznie fajnie wyglada kolor. tribal tez jest oki, zawsze mozna pomieszac tribal z kolorem i cieniem :)
ema
:cool: yo,
Cieniowane i kolor to jest najlepsze polaczenie for me :) Tribale i inne znaczki wcale nie dla mnie. pozdro.
nieprzepadam za kolorowymi i raczej nie zrobie...
Ta wypowiedz tu bedzie a za rok dwa zobaczymy ;)
pozdro:D
tak roten...kobieta zmienna jest...a teraz zmiana tematu:)kogo Ci przypominam?
hatecore
08-28-2007, 14:26
TYLKO sie nie obraz a moze bedzie to komplement dla ciebie ale dla mnie podobna jesteś do ELENI :)
nie tak latwo mnie obrazic.hehehe
Jak dla mnie kolorowe dziarki sa slabe i mi sie nie podobają,moze to dlatego ze kazdy mi odradza i mówi ze po czasie wyblaknie.Ale najsmniesniejsze jest to ze nikt z tych osob nie ma takiej dziary..hehe ;p
Witam,
Pogadamy za pare lat :) jak mialem 18 lat to tribal i cien a po uplywnie czasu tylko kolor reszta jako wstawki.
pozdro
powiem Wam ze na naszej stronce sa zarabiste tribale:]
poogladam takze kolorowe rozne wzorki,i kurcze to nawet fajne wyglada...zaczynam pomalu sie zastanawiac czy moze rzeczywiscie jak znajde albo wykabinuje cos fajnego to czy nie zrobie czasem w kolorku....lube swoje czarne cieniowane tatuazyska i tak an kolor sie przezycic?moze rzeczywiscie to jest cos?!?pozdro i buziaki z goracego kolobrzegu