PDA

View Full Version : Tatuaz w pachwinie

methodys
04-21-2008, 19:55
Planuje tatuaz w pachwinie:) Nie bede sie pytac czy bardzo boli, bo to oczywiste, ze w tak czulym miejscu bedzie bolalo:) A wiec o co pytam?
1. Jest to miejsce zgiecia, wiec czy nie bede miala zadnych przeciwskazan co do ruchu? (tatuaz ma byc wielkosci pudelka od zapalek)
2. Co myslicie o zalaczonych tatuazach? Beda fajnie wygladaly w tym miejscu?:)

OLdzi89
04-21-2008, 20:26
mnie osobiście bardziej podchodzą te trzy różyczki. Jeśli jednak tatuaż ma być takich malutkich rozmiarów to obawiam sie, że z daleka będzie nieczytelny. Może nie być widoczne że to są akurat różyczki. Ja na twoim miejscu zdecydowałabym się na długość dziarki conajmniej 7 cm. Bez problemu zmieścisz ją w miejscu niewidocznym, pod bielizną bądź spodniami, jak wolisz. Możesz również wybrać pojedynczy kwiat wielkości pudełeczka po zapałkach, taki powinien raczej spełnić swoją rolę ;)

methodys
04-22-2008, 20:54
No dobrze:) a co z faktem, ze nie powinno sie moczyc miejsca tatuazu? Mam sie nie myc w intymnym miejscu przez tydzien?:(:confused::eek:

Shtojer
04-23-2008, 07:24
Kto Ci tak powiedzial ze masz sie wogole nie myc ? hehe Chodzi o to zebys nie brala dlugich kąpieli bo wtedy mozesz go rozmoczyc, ale krotkie prysznice sa wrecz wskazane ;)

methodys
04-23-2008, 16:02
Ok. Dzieki:)