PDA

View Full Version : Tatuaz poprawka gdzie najlepiej

Gumis
02-08-2008, 17:31
A wiec tak :) jakies pol roku temu "skusilem" sie zrobic tatuaz u mojego kolegi w pokoju...jak sie da domyslec nie wyszedl za profesjonalnie...chcial bym sie dowiedziec gdzie najlepiej udac sie na "poprawke" w okolicach Katowic. Oczywiscie jezeli bedzie trzeba jechac troche dalej ale bedzie warto to piszcie. Pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.

Shtojer
02-08-2008, 23:33
Nie chce byc nie mily... ale ten temat byl juz chyba poruszony... Przejzyj najpierw forum ;)

Blacky
02-09-2008, 13:20
w Chorzowie na rynku jest studio ReliC, aj tam robielm tatuaż i kilka znajomych, wsyzscy zadowoleni :)) wiec to bym polecał :-)

roten
02-09-2008, 13:22
Temat byl poruszany, ale watek jest jak najbardziej na miejscu powniewaz tu jest odpowiedni dzial do tego typu pytan, pozdrawiam

daniel23
03-19-2008, 22:45
Witam wszystkich, zrobiłem tatuaż w studio Yakuza w Bydgoszczy i niestety koleś "troszkę" mnie oszpecił.... miał być smok, wyszła jedna wielka plama... człowiek, który mnie tak załatwił nie czuje się winny. Zachował się w stosunku do mnie w sposób dość chamski..Zero szacunku dla swoich klientów. orientowałem się ile kosztuje usunięcie dzieła- "tylko" 30tys zł. Znacie może kogoś, kto mógłby mi pomóc??Yakuzie już podziękuję i w sumie nawet wrogowi bym nie polecił tego studia;) Załączam zdjęcie http://img225.imageshack.us/img225/8738/p1000821wh6.jpg

Shtojer
03-20-2008, 20:43
Nono... z tego co mi sie o uszy obilo to jest dobre studio... Nie postaral sie artysta :P Czemu odrazu pomyslales o usunieciu ? Wzorek masz strasznie jasny wiec praktycznie da sie z nim zrobic wszystko, zaczynajac od poprawki konczac na cover'ze :) Popatrz na necie po studiach z Twojej okolicy, przejzyj pracki i wybierz ;)