PDA

View Full Version : tatuaz to normalne?

kadii
04-12-2011, 11:14
witamm wszystkich
wczoraj zrobilam sobie pierwszy tatuaz
chcialam na nadgarstku ale tatuazysta polecil mi zrobic troche nizej poniewaz swterdzil ze tam czesto sie nie przyjmuje
kazal zdjac folie po2 h
przemyc tatuaz i smarowac 4 razy dziennie kremem
tak wiec robie
wczoraj tatuazbyl gladki spuchniety bardzo ale rowniutki.
a dzis tatuaz juz nie jest gladki tylko pojawily sie takie jakby luski,nierownosci w pewnych miejscach takie delikatne malutkie uwypuklenia''' ...chcialam zapytac czy to normalne jak spogladam na niego z profilu to widac te nierownosci i jest troche wypukly ... prosze o odpowiedz..:)

p.s chcialam dopisac jeszcze ze tatuaz to imie i data narodzin mojego syna
i ta data jest wypukla bardzo nawet
boje sie ze cos moze sie nie przyjmowac :( nie znam sie dlatego kieruje do was pytanie
czy to ok????

YvonneS
04-12-2011, 11:35
Maścią się smaruje a nie kremem. Zaczekaj aż się wygoi i wtedy wyciągaj wnioski.

kadii
04-12-2011, 11:40
no to musze poczekac z tydzien wiem ze wtedy bede wiedziala czy jest ok czy nie ale wlasnie zadalam pytanie czy to normalny proces ze sie pojawiaja takie grudki luski uwypuklenia...... poprostu chodzilo mi o to .;):confused:

dzieki

Edi_88_88
04-12-2011, 13:24
Jesli dobrze sie dba o swiezy tatto i zostal dobrze wykonany,to raczej nie powinno tak byc,jednak opis to opis lepiej by bylo fotke zobaczyc,ale jak poprzedniczka wspomniala zobaczysz po wygojeniu i wtedy sie ewentualnie bedziesz matrwic...pozdr.

kadii
04-12-2011, 14:17
dzieki za odp.
teraz jak posmarowalam mascia to mi brudzi ta dziara i taki okruszki tuszu mam
no nic trzeba czekac...
wkurze sie strasznie jak mi sie schrzani:(

Edi_88_88
04-16-2011, 00:15
to nie brzmi dobrze :( ale czekaj cierpliwie.hej