PDA

View Full Version : Tatuaz na biodrze

czarnaMamba
05-09-2008, 17:26
Hej! mam zamiar sobie zrobic tatuaz na prawym biodrze (mysle ze bedzie wielkosci pudelka zapalek) i pytanie: czy bede mogla spac na prawej stronie (dodam ze caly czas tak spie) czy bede musiala sie meczyc na lewej :) ? i czy przez okres gojenia powinnam zrezygnowac z noszenia dżinsow i przerzucic sie na luzniejsze spodnie?
Jaki tatoo wybrac - myslalam nad malym tribalem ale nie wiem na jaki dokladnie sie zdecydowac, czy moze cos innego wybrac? (motyl,delfin) czekam na odp i propozycje :) pozdrawiam!

evachj
05-09-2008, 20:23
ja znawczynia nie jestem ale jak sama robilam tatuaz to slyszalam ze lepiej nie spac na wytatuowanym miejscu bo przy nacisku nowy tatoo moze sie porozlewac i rzeczywiscie przezuc sie na lzejsze spodnie bo dzinsy beda draznic to miejsce. wiesz tak mi sie wydaje ze tribal wielkosci pudelka od zapalek bedzie glupio wygladal. taki maly tribalek bedzie malo czytelny wiec jesli sie decydujesz na maly tatoo to lepiej zrob motylka lub cos w tym stylu. ale wybor nalezy do Ciebie.

belle27
05-10-2008, 03:04
tylko zeby nie byl za maly - bo wtedy wyglada jak znamie lub dziwny siniak :rolleyes: