View Full Version : tatuaż a zbliżająca się studniówka.
imitacja
01-08-2010, 07:10
Witam,
Dzisiaj będę miała wykonywany pierwszy tatuaż na górnej części pleców, pod karkiem. Za tydzień (16 stycznia) mam studniówkę, co równa się z tym, że tańce będą przez całą noc :) W związku z tym mam pytanie do was. Czy mogę normalnie bawić się na studniówce nie bojąc się, że coś się stanie mojemu tatuażowi przez to, że będzie nieco "spocony" (sukienka będzie go odkrywać)? Myślałam o tym, żebo co 2-3h przemywać go wodą i smarować maścią.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam :)
mad-clown
01-08-2010, 07:21
Jak nie zapomnisz smarować to wio ;) Wstępne zagojenie jest po tygodniu mniej więcej więc myślę, że nie masz się co obawiać o swój nabytek :)
pitrek681
01-08-2010, 08:16
odkryty ta2 pewnie masc tez gdzies zaniknie w akcji ale nie masz co sie martwic tylko nie zapomnij smarowac bo jak wyschnie to kaszana :)tak zeby sie blyszczal polecam bepanthen masc jesli maly to 30g ci starczy
mad-clown
01-08-2010, 09:58
Ja swoje wszystko goję na alantan maść, też elegancko się goi ;)
pitrek681
01-08-2010, 10:15
z alantanem tez przeboje mialem ta masc mi sie za szybko scierala z ta2 a bepanthenem posmarujesz odczekam chwilke i bez obaw smigasz a dodam ze mialem na lydce ta2
mad-clown
01-08-2010, 11:02
O! To muszę ją sprawdzić w takim razie ;) Już niedługo będzie nawet na czym ;D
1grzesiu1
01-08-2010, 18:29
jak ja lubie takie pytania frajerskie :D
proponuje nastepnym razem odpisac jak padnie podobne pytanie ze faktycznie nie mozna tanczyc, biegac, skakac,pracowac, uprawiac sexu (bo o to tez ktos zapytal kiedys:)), przez miesiac i huj :D
pitrek681
01-08-2010, 18:59
jak ja lubie takie pytania frajerskie :D
proponuje nastepnym razem odpisac jak padnie podobne pytanie ze faktycznie nie mozna tanczyc, biegac, skakac,pracowac, uprawiac sexu (bo o to tez ktos zapytal kiedys:)), przez miesiac i huj :D
a ja bym nakręcił na inna pozę np "na pieska"i takie tam ewentualnie ten miesiąc w łóżko przeleżeć ale takie dla przewlekle połamanych :D