PDA

View Full Version : Tatuaż a treningi.

Kasej
12-08-2010, 18:57
Witam serdecznie. Dziś zrobiłem swój pierwszy tatuaż , jest to napis czcionka 42 , na prawym udzie jakieś 10 cm od pasa. Zastanawiam sie po jakim czasie będę mógł wrócić do siatkówki , tzn. na treningi , przewidziałem to że tatuaż w tym miejscu może sie długo goić , więc załatwiłem sobie zwolnienie lekarskie , lecz niestety wystawił mi tylko od jutra do 22 grudnia. Boje się że to nie wystarczy na całkowite wygojenie sie i powrót do siatkówki. Ale wolę zadać te pytanie osobą które się bardziej na tym znają!

z góry Dziękuje za szybką odpowiedź i pozdrawiam serdecznie.

1grzesiu1
12-09-2010, 09:27
nie wiem w czym ten tatuaz mialby ci przeszkadzac ??? tymbardziej po 2 tyg czyli 22 grudnia
ja na twoim miejscu bym sobie trenowal gdybym musial moze nawet po kilku dniach jak bym widzial ze noga mnie nie boli i nic nie cieknie z tat

Kasej
12-09-2010, 18:16
A czy według was ten tatuaż wygląda dobrze jak na 28 godzin po skonczeniu tatuowania? ;>

prosze o komentarze i ewentualne poprawki co do opieki nad nim.

http://img838.imageshack.us/img838/9403/zdjcie0138y.jpg

1grzesiu1
12-09-2010, 19:20
co do pierwszego pyt wprowadziles mnie w blad z tym rozmiarem czcionki jak napisales 42 myslalem ze jest duzo wiekszy :) z takim badziewiem to bym juz na basen jutro poszedl ;) przypuszczam ze cie nawet nie boli

a co do wykonania to widac ze te literki sa zjebane jakies krzywe ale to chyba sam widzisz ;) chyba ze takie musialy wyjsc bo taki maly tat

Kasej
12-09-2010, 19:35
No wiadomo nie jest to zbyt duże wieć tak to musi wyglądać ale z tym sie liczyłem , to jest mój pierwszy tatuaż więc chciałem zobaczyć czy będe się z nim dobrze czuł :) czyli uważasz że w przyszłym tygodniu mogę juz normalnie zaczac grac? :>

dziarus
12-09-2010, 20:15
I płytki przy kiblu też są skopane:p

Kasej
12-09-2010, 20:18
xD ale to zdjęcie nie umnie robione tylko u Dziadka ;D takze wiecie ;P W sumie zrobie wam zdjęcia pokoju , to też mi ocenicie i poradzicie co moge zmienic xD ok? ;>