View Full Version : Tatuaż skrzydła anioła
agamarta25
02-06-2009, 19:34
Witam!!!
Poszukuję wzoru tatuażu "skrzydła anioła". Chcę go sobie zrobić na plecach. Proszę o linki stron gdzie znajdę wzór skrzydeł i jak kot¶ zna dobrych tatuażystów niekoniecznie z profesjonalnego studia w okolicach Lublina to proszę o info...:rolleyes:
.................................................. .................................. Brak slów.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........internet
Jestem bede i bylem wyrozumialy .................... do CZASU>>>>>>>>>>>>> brak slow...
goooooooooooooooooooooooooooooooooogggggggggggggll lllllllleeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
zzzzzzzzzzzzzznnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaass ssssssssssssszzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!11
RoolAnd91
02-07-2009, 20:11
Wojtas :D a wez sie nie przejmuj kolezanka agamarta25 poprostu pewnie tu nowa i nie wie czego chce i liczy na nasza pomoc :PP i na swietne oko i wybor "forumowych fachowcow"
-,-
tez brak slow :PP
iskender
02-08-2009, 07:15
mi też brak słów.zamiast czekać aż kto¶ pomoże znalazła by setke już wzorów.A to że chce fachowego oka to niejest wymówka,każdy ma swój gust,ja jej powiem że ten jest zarombisty ona go zrobi i co za tydzień będzie płakała bo jej się niepodoba.:mad:
Szkoda gadac zapraszam www.dekompresja.com.pl :D