PDA

View Full Version : Tatuaż pod obojczykiem, wzory pomysły

Maacek
06-06-2008, 13:04
Witam, chcę sobie zrobić tatuaż pod obojczykiem nie jakiś extra wielki ( tak 8x5 cm ) i mam parę pytań. Czy w tym miejscu tatuaż się nie rozciągnie w razie przytycia/nabrania na masie
(mam 18 lat więc wiadomo mogę jeszcze trochę się rozszerzyć) i czy uważacie, że w tym miejscu fajnie będzie wyglądał tatuaż na dwumetrowym chłopie? Ja uważam, że tak, praktycznie już postanowiłem, ale chciałbym posluchać opinii ekspertów i doświadczonych bardziej niż ja ludzi ;). Apropo wzoru, chciałbym zrobić wzór jakiejś twarzy, żeby tatuaż oddawał...mhm jakby to powiedzieć ,,wolność i pełnie życia" ewentualnie może być sylwetka całej postaci, jeśli ktoś z was widział coś takiego to prosił bym o jakieś linki itd. Pozdrawiam i tak przy okazji, jakie studia tatuaży polecacie w Łodzi ;)

Maacek
06-06-2008, 22:45
Myślę, jeszcze nad tatuażem symbolizującym patriotyzm, jakbyście mieli to też poproszę, ale coś widzę, że forum zmarło

belle27
06-10-2008, 04:43
masz 2 m wzrostu i chcesz tatuaz 8x5 cm? bedzie wydladal jak znamie jakies czy myszka....
ekspertem nie jestem, ale wydaje mi sie ze po przypakowaniu masy pod obojczykiem chyba za bardzo nie nabierzesz... ;)

Maacek
06-10-2008, 23:17
Tzn uwazam, że pod obojczykiem nawet nie ma więcej miejsca bo przecież do samego sutka nie zrobię, rozważam też zrobienie w górnej lewej części pleców z tego powodu, że jeżeli nie będę codziennie widział tatuażu, to nie straci on dla mnie swojej ,,energii" a jak będę oglądał w lustrze codziennie to mogę się do niego za bardzo przyzwyczaić i nie będzie dla mnie niczym szczególnym, w każdym razie spróbuję najpierw zrobić może jakaś Henną i sprawdzić jak to wygląda, co wy na to?

Anka
06-12-2008, 16:22
jeżeli już teraz mówisz że może Ci sie znudzić ten tatuaż to lepiej go nie rób. to jest na całe życie i musisz być 100% pewien, chyba że masz kase na laserowe usunięcie
polecam plecy i oczywiście większy skoro jestes dwu metrowym mężczyzną

Maacek
06-12-2008, 19:19
nie chodzi o znudzenie się, wiem, że mi się nie znudzi, chodzi oto, że nawet jagbym patrzył 24/7 na rozebraną supermodelkę to w końcu przestała by mnie ona podniecać, a jakbym ją miał tylko na wieczór, to bym się bardziej cieszył, mhm mam nadzieje, że dobre porównanie, coraz bardziej przekonuje się do pleców a rozmiar zrobię troszkę większy niż zamierzałem, ale bez przesadyzmu ;) pozdro

Anka
06-12-2008, 21:07
w większym tatuażu można uchwycić więcej szczególików
też pozdrawiam i życze powodzenia z pierwszym i pewnie nie ostatnim dziaraniem