PDA

View Full Version : Tatuaż - kopia zdjecia

laurence
04-17-2008, 07:35
Witam....orientuje sie ktoś w jakim studiu w woj. łódzkim można zrobić tatuaż(dokładną kopie zdjęcia? chodzi mi o twarz ze zdjecia). Pozdrawiam

marcin1689
04-18-2008, 07:35
chodzi mi o to samo tylko ze z woj.mazowieckim a dokladniej w warszawie

hatecore
04-18-2008, 12:13
w łodzi polecam tobie wiktora siejkę z SIGIL TATTOO,on robi dobre portrety

w warszawie to najlepiej sebastian junior z JUNIORINK,

Shtojer
04-18-2008, 16:30
Hatecore w tym Sigil czy jak to sie dokladnie pisze to maja dosc powazne problemy z tribalami :/ zauwazyles to ? Bo co do prac cieniowanych/kolory to mozna sie smialo podlozyc pod ich reke :)

virus undead
04-18-2008, 20:00
A czy ktoś wie coś n/t Jawora i jego studio w Opolu? Portrety ok?

dezerterian
06-17-2011, 23:53
w łodzi polecam tobie wiktora siejkę z SIGIL TATTOO,on robi dobre portrety

w warszawie to najlepiej sebastian junior z JUNIORINK,

Robiłem sobie poprawkę u wiktora i drugi tatto u jarka.

1. wiktor miał niby zrobic cover choc dla mnie to miało być poprawienie i wyciągniecie wzoru robionego przez kaśkę domejko. Facet zamazał mi to co już było, dramat. Ponad to powyjezdzał za linię, zrobił to na odpier...... byle zgarnąć kasę. Znajomy robił u niego portret psa, nie powiem ale wyszedł super ale wziął dodatkowo 200 za to że zrobił go dokładniej. Dla mnie to słaboprofesjonalne. Albo robi się coś na 100% albo nie robi się wogóle. Ogólnie robi jak mu się uda, dla mnie to partacz. Choć lasce o długich nogach zrobił konika całkiem całkiem....więc ODRADZAM, ze względów małoprofesjonalnego podejścia do klienta.
2. Jarek - albo facet się zestresował, ale wydaje misię że nie potrafi dorysować nic z wyobraźni. Jak mu powiedziałem że to mój 3 tatuaż i lepiej żeby to był jego najlepszy jaki zrobił.....zrobił mi płomienie na ręku, linie różnej grubości powyszarpywane, cieniowanie zrobił płaską igłą co dodatkowo spieprzyło efekt ponieważ widac odcinający się kształt igły. Ogólnie biorą sporo kasy ale nie przykładają się do roboty. Odradzam, ze względów estetycznych i cenowych.

Kasia domejko - jest niezła ale trzeba ją pilnować, i dokładnie dogadać projekt nie pozostawiając jej wolnej reki. Wszystko musi być dogadane każdy milimetr wzoru, bo inaczemoże być róznie. Nie wychodzi jej nic z reki...a przynajmniej to co narysowała mi, jejnie wyszło a co później domazał mi wiktor.

Widziałem zrobiony tatuaż przez marcina chemika...otwiera nidługo salon, jak na razie wydaje mi się że jest lepszy, od pozostałych chłopaków. Cienie sa równomierne...jestem gotów postawić na kolesia.

Studio na andrzeja struga .....chłopakowi lubi omsnąć się ręka, ponad to nie wiem czy dopracował cieniowanie ale zwykle wszystko wychodziło mu czarnre....jak u tatuarka, twarze jakby wychodziły z komina.

zool - siostra zrobiła prostego smoka jako trybala....zrobił za głęboko, poprzecinał skórę, zrobił bliznowca i wszystko się porozlewało... a

a zatem, róznie jest jak im się uda to jest dobrze jak nie....to dupa