yoni
05-23-2011, 08:41
Witam,
Pisze pracę magisterską na temat tatuażu.
Mam prośbę o wypełnienie kwestionariusza wywiadu.
Wywiad jest przeznaczony dla osób posiadających tatuaże.
Jeśli ktoś mógłby poświęcić trochę czasu na wypełnienie kwestionariusza, bardzo pomógłby mi w badaniach.
Wszelkie własne dodatkowe refleksje mile widziane.
Wywiad zakończony
PS. To nie była ankieta tylko wywiad. Co do mierności nie będę sie wypowiadać. Pozostane przy swoim zdaniu i nie dam się sprowokować. ;)
"faktycznie kurwa niedojebana ta ankieta" - po za tym bardzo sobie cenię konstruktywną krytykę :cool:
Co do pytania o podwieszanie ciała - było właśnie po to, by pokazać, że nie pasuje,
co zresztą pokazały odpowiedzi - nie lubię stereotypów.
Zależało mi by ludzie mogli sie wypowiedzieć lub np. napisać mi, że to dziwne
lub głupie pytanie. Nie preferuje wsadzania ludzi w ramki i mówienia im co mają myśleć
lub podawania samych gotowych odpowiedzi, z których żadna im nie pasuje.
Jeśli ktoś wypełnił, bardzo dziekuje.
Pisze pracę magisterską na temat tatuażu.
Mam prośbę o wypełnienie kwestionariusza wywiadu.
Wywiad jest przeznaczony dla osób posiadających tatuaże.
Jeśli ktoś mógłby poświęcić trochę czasu na wypełnienie kwestionariusza, bardzo pomógłby mi w badaniach.
Wszelkie własne dodatkowe refleksje mile widziane.
Wywiad zakończony
PS. To nie była ankieta tylko wywiad. Co do mierności nie będę sie wypowiadać. Pozostane przy swoim zdaniu i nie dam się sprowokować. ;)
"faktycznie kurwa niedojebana ta ankieta" - po za tym bardzo sobie cenię konstruktywną krytykę :cool:
Co do pytania o podwieszanie ciała - było właśnie po to, by pokazać, że nie pasuje,
co zresztą pokazały odpowiedzi - nie lubię stereotypów.
Zależało mi by ludzie mogli sie wypowiedzieć lub np. napisać mi, że to dziwne
lub głupie pytanie. Nie preferuje wsadzania ludzi w ramki i mówienia im co mają myśleć
lub podawania samych gotowych odpowiedzi, z których żadna im nie pasuje.
Jeśli ktoś wypełnił, bardzo dziekuje.