PDA

View Full Version : tatuaże w Łodzi

wendlinka
08-21-2011, 13:32
studio na piotrkowskiej 55
polecam gorąco miła atmosfera , sterylnie przeprowadzony zabieg
a w dodatku bardzo przystępna cena
tak trzymać chłopaki

marcinjaworsky
08-21-2011, 22:42
Na litość boską stary miej odrobinę szacunku dla samego siebie, to już nawet nie jest nieudolna krypto reklama a jawna wczesno szkolne podpierdalanie.
Bardzo nie ładnie.

Wojtas
08-22-2011, 09:21
Wendlinka to jak w koncu z tym kurwa studiem jest ???

1grzesiu1
08-22-2011, 09:56
ogolnie masz bana ogolnie powinno byc usuniety post ale niech bedzie smieszne to w sumie jest:)

Cadi
08-22-2011, 11:04
Grześ - śmieszne to nie jest, bo za jakiś czas pójdzie na ostatnie strony forum, ktoś sobie wygoogluje adres i znajdzie link do posta. Nie skuma ocb dokładnie, nie znajdzie drugiego dennego posta i pomyśli że faktycznie nie warto tam śmigać

YvonneS
08-22-2011, 11:18
A co jeżeli rzeczywiście nie warto? My tego nie wiemy.
Każdy swój rozum ma, oczy też i widzi.
Być moze to napisała konkurencja której interes słabo idzie po to by zniechęcić do odwiedzania innego salonu?

mad-clown
09-23-2011, 02:15
A to jak Łódź to polecam KameaTattoo adres: Piotrkowska 61. W podwórku tak mocno. Mam od nich kilka prac :-) Tego roczna konwencja w Łodzi była ich pierwszą i Maurycy z tego studia zdobył 1 nagrodę za mały kolorowy :-) Drogo nie jest :] Atmosfera fajna :)

Szukać na facebooku: Kamea Tattoo lub Maurycy Szymczak lub Anna Mysza :] Jak by co to Mad Clown polecił :-) (nie mam z tego tytułu zniżek :) )

Tatumen
11-29-2011, 14:04
Od siebie dorzucę Hard To Forget (http://www.hardtoforget.pl). Stary salon, ale skład nieco inny. Może być ciekawie.

femme87
05-14-2012, 18:23
Chcę Wszystkich Przestrzec Przed Niejaką Ewą Tatuażystką Z Pabianic - Studio Nazywa Się Nemesis - Kobieta Nie Ma Bladego Pojecia O Wykonaniu Profesjonalnej Usługi - Jej Tatuaże Są Wykonane Techniką O Której Nawet Nie Wiem Co Powiedzieć- Szarpana Pocięta Pobazgrana Skóra, Ceny Niskie, A Oszpecenie Na Całe życie, Baba W Ogóle Nie Bierze Odpowiedzialności Za To Co Wykonuje, Zrobiła Mi Róże Która Nawet Nie Przypomina Róży I Ma Milion Wytłumaczeń Na To, Obiecala Wzrot Pieniędzy Po Czym Się Wycofała, Sprawa Skończy Się W Sądzie - Zdecydowanie Odradzam Studio Tatuażu Nemesis Pabianice Ewa Seliga

marcinjaworsky
05-14-2012, 18:54
Jak możesz wrzuć fotkę tego co masz ...jestem cholernie ciekawy jak to wygląda?