PDA

View Full Version : Tatuaże - MASAKRA

xxbastianxx
05-19-2010, 07:45
nazwa tematu wszystko tłumaczy...

jak czytam komentarze pod zdjęciami to zaczynam wątpić w ludzkie poczucie piękna

http://nasza-klasa.pl/profile/25004477/gallery/album/3/222

Wpisujecie który najbardziej was "urzekł" i doprowadził do migotania przedsionków ;-)

Izulka24
05-19-2010, 09:01
hmmmm co by tu powiedziec... ja moze nie mam zyt pieknych dziar ale to to jest jakas masakra....

YvonneS
05-19-2010, 09:19
hmmmm co by tu powiedziec... ja moze nie mam zyt pieknych dziar ale to to jest jakas masakra....

Jaka samokrytyka, jestem pod wrażeniem.
Twoje to też masakra, szczególnie smok i imiona dzieci, smiało mozesz do tego tematu je wrzucić.
A te z n-k to porażka, a jakie komentarze!

Izulka24
05-19-2010, 09:20
Jesli chodzi o smoka to inna bajka ale imiona dzieci maja dla mnie znaczenie i to sie liczy najbardziej innym sie nie musza podobac

YvonneS
05-19-2010, 09:23
Jesli chodzi o smoka to inna bajka ale imiona dzieci maja dla mnie znaczenie i to sie liczy najbardziej innym sie nie musza podobac

Czy ty nie rozumiesz, ze gdybyś skorzystała z usług profesjonalisty a nie kumpla co parę x trzymał maszynkę w ręku to miałabyś ładnie zrobionego i smoka i te imiona i resztę? Wstyd takie coś pokazywać i wstyd się tym chwalić.

Izulka24
05-19-2010, 09:25
Akurat nie korzystalam z uslug kumpla... Ja tepa nie jestem i rozumiem co sie pisze do mnie. Jesli to Cie zadowoli to smoka chce po wakacjach przerobic... Jak masz ciekawy wzor i dobrego artyste to czekam na propozycje :)

YvonneS
05-19-2010, 09:29
Akurat nie korzystalam z uslug kumpla... Ja tepa nie jestem i rozumiem co sie pisze do mnie. Jesli to Cie zadowoli to smoka chce po wakacjach przerobic... Jak masz ciekawy wzor i dobrego artyste to czekam na propozycje :)

A moze tak sama poszukasz? Tylko nie z takich "super" galerii jak ta na n-k.

Nie, no zobaczyłam tą stopę i cofnęło mi się, raz od tatuażu a drugi od tych żółtych, brudnych i zaniedbanych paznokci. Resztę dzieł sobie darowałam.

kasik:)
05-19-2010, 14:27
Yvonnes wyluzuj ;)

a co do tematu..

a później wchodzą tacy na forum i "jak by to można było poprawić" hehehe :E

YvonneS
05-19-2010, 14:40
Kasik, widziałaś tą stopę z żółtymi pazurami? bleeeeee

Emmaen
05-19-2010, 15:20
Dotarłem do "stopy"...dalej boję się zaglądać. ŻENADA.

pitrek681
05-19-2010, 16:20
JAK SIE MOZNA BURAKAMI CHWALIC A TE SLEPE PRZEKONANIE ZE SA SUPER !!!a grzybica polozyla mnie na lopatki wlasnie obiad jadlem!!!:eek:

Pinhead
05-19-2010, 17:15
Ludzie maja naprawde skrzywione pojecie na temat piekna.
Ale tak naprawde to ten koles jeszcze nie jest najgorszy...niestety.

YvonneS
05-19-2010, 20:23
a grzybica polozyla mnie na lopatki wlasnie obiad jadlem!!!:eek:

Gdybym była tatuażystką i do mnie taka laska przyszła to bym się normalnie brzydziła dotknąć do takiej stopy.
To ja przez cały rok maluję paznokcie i robię pedikiur a jak jechałam do tatuażysty to tym bardziej postarałam się żeby stopa wyglądała jak najlepiej, przecież to wstyd takie zaniedbane nogi mieć! Dobrze, ze chociaż umyła i wydepilowała.

pitrek681
05-19-2010, 21:45
Ludzie maja naprawde skrzywione pojecie na temat piekna.
Ale tak naprawde to ten koles jeszcze nie jest najgorszy...niestety.

zgadzam się z tobą ale te wyrazy zachwytu i uznania mnie rozjebały trza takich od razu na ziemie sprowadzać

Pinhead
05-19-2010, 21:57
Trzeba. Tak sobie mysle, ze jezeli wszystkie tatuaze mialyby wyzszy poziom niz te, to moze szybciej zmieniloby sie postrzeganie ludzi na ten temat. A tak to lipa, albo kryminal albo banda idiotow.

YvonneS
05-20-2010, 09:11
zgadzam się z tobą ale te wyrazy zachwytu i uznania mnie rozjebały trza takich od razu na ziemie sprowadzać

Ciekawe jak, skoro są przekonani o swoim niewątpliwym talencie, poza tym gdyby ktoś spróbował napisać prawdę od razu jego komentarz zostałby usunięty. W ogóle komentarze na n-k to jedna wielka ściema, każdy jest miły na siłę i nie dotyczy to tylko tatuaży ale i całej reszty. Ludzie w ten sposób się dowartościowują i wydaje im się, ze jak ktoś znajomy napisze że jest ładnie to tak z pewnością jest. Lubimy pochwały a nie krytykę.

pitrek681
05-20-2010, 12:04
Iwonko krytyka uszlachetnia czyż nie?

YvonneS
05-21-2010, 09:38
Iwonko krytyka uszlachetnia czyż nie?

To zależy, większość i tak czuje się urażona.

Wojtas
05-21-2010, 19:56
Co ta laska ma za pazury masakra jakaś weź teraz takiej stopy wymasuj bleeeeeeeee:(:(:(

YvonneS
05-21-2010, 21:48
Nigdy nie wiesz co się czai w balerinkach.
A laska pewnie nie malowała pazurów lakierem podkładowym i jej pożółkły od ciemnego lakieru.

Pinhead
05-21-2010, 22:21
Dzieki za uswiadomienie:)

YvonneS
05-22-2010, 08:51
Dzieki za uswiadomienie:)

Zona ci o tym nie powiedziała? Kobiety wiedzą takie rzeczy.
I nie dziękuj, bo chyba raczej nie skorzystasz.

Pinhead
05-22-2010, 12:28
Nie mam zony i nie wnikam w takie sprawy.

kasik:)
05-22-2010, 12:36
no ta stopa wygrywa ze wszystkim hehe :E

bleh..

pitrek681
05-22-2010, 19:19
przynajmniej partner wlascicielki tejze pieknej stopki ma dosc czesto grzybowa na obiad ;P albo inne pyszne specyfiki ciekawe czy halucynogenne

Pinhead
05-22-2010, 19:40
Az dam jakis komentarz pod zdjeciem. Ciekawe czy usunie?

owieczka33
05-22-2010, 22:15
Prace wyglądają jak rysunki uzdolnionego nastolatka.
A zażółcone paznokcie to efekt uzwania filtrów do każdego zdjęcia- skóra tez na nich ma dziwny kolor. :p
Najbardziej rzowaliły mnie pochwalne peany nad stópka... :D

YvonneS
05-23-2010, 09:03
A zażółcone paznokcie to efekt uzwania filtrów do każdego zdjęcia- skóra tez na nich ma dziwny kolor. :p
:D

Filtry do cyfraka prz takiej jakości zdjęć? Zartujesz sobie chyba albo nie masz pojęcia co to jest? Ani to filtr ani przeróbka tylko zwykłe zaniedbanie. Niestety nie udało mi się odczytać jakim to badziewiem było robione.
Jak już pisałam, komentarze na n-k to przeważnie bzdury, ludzie piszą czekając na rewanż w podobnym tonie. Nikt mi nie powie, ze prawdziwe są komentarze zachwalające przykładowo laskę z widoczną nadwagą w typie burdelmamy z tipsami koloru czerwonego w mini i kurewskich butach czy tak jak w tym wypadku, wątpliwych dzieł tatuażysty który oszpeca ludzi tym co robi.
Większosć z nas jednak nie chce być oszpecona, nieliczne jednostki, tak jak twoja znajoma, nie boją się bo im nie zależy na wyglądzie czy są na tyle odważne, ze lubią eksperymentować.

Wojtas
05-25-2010, 12:01
Fakt jest jeden obleśne ma pazury i ja na miejscu tej laski bałbym się wstawiać takie zdjęcie masakra to chyba panie w domach publicznych są lepiej zadbane 'chyba' :D:D

pitrek681
05-25-2010, 12:03
na bank maja bo przeglad co tydzien:pwkoncu klient nasz pan:D

Pinhead
09-15-2010, 20:33
Jeszcze odswieze ten temat bo ciekawy bardzo. A i gosciu w dalszym ciagu jebie buraki na potege w ilosciach hurtowych:D

angelarudy5
09-18-2010, 23:14
mozna by sadzic ze wraz z praktyką bedzie coraz lepiej a u niego chyba nie ma zadnego postepu , pozatym chyba jest slepy, a jedyny przyzad jaki sluzy do "rysowania" i widzial jego rece to maszynka ze szczoteczki do zebow zrobiona w zeszlym miesiacu, dla mnie najgorsze sa te gwiazdki i cieniowanie

PalKory
04-01-2011, 00:04
Sorry, że odgrzewam ten temat, tak- bez wcześniejszego wpisu w "powitalni" ale, zaniemówiłem (dlatego piszę ;P)... Zauważcie, że koleś kaleczy ludzi do dziś. To już nawet nie problem samego "artysty" lecz jego klientów, co oni sobie myśleli decydując się na takie badziewie, przecież wiedzieli kto on zacz i co sobą reprezentuje...
Jeszcze raz przepraszam za wywlekanie tego odrażającego obrazka ale jestem w ciężkim szoku!
Pozdrawiam.

YvonneS
04-01-2011, 11:12
To wina klientów, ze pozwalają na to aby ich ktoś oszpecał. Nie ma wytłumaczenia dla głupoty i pozornego oszczędzania.

owieczka33
04-01-2011, 11:16
Nie ma problemu, odkopałes nie tak zabytkowy wątek, a ja sobie z zaciekawieniem pooglądałam jeszcze raz "pracki", poczytałam peany pełne zachwytu i z trudem powstrzymałam sie przed komentarzem "Co to sercułyk?" pod tatuazem z aniołkiem.

church
04-01-2011, 13:23
Piękny więzienny styl :D Tyle dziar spłodził że w maszynki powinien już dawno zainwestować.
A nie wszystko na winko :D
Ciekawe czy potrafił by się przestawić na nowy sprzęt.

Wszystko w stylu skrobanym nie widziałem w tych pracach żadnego długiego Konturu

PalKory
04-01-2011, 14:29
Też myślałem, że robi to wędkarskim haczykiem zamoczonym w tuszu kreślarskim ;P, ale gość ma maszynkę- widać to na zdjęciach. Tym bardziej nie mogę wyjść z "podziwu" dla jego techniki. Przez te lata jego bluźnierczej działalności, nauczyłbym szympansa jak poprawnie tatuować (choć sam nie potrafię). Widziałem kolesi po odsiadce z lepszymi dziarami niż te w galerii...

marcinjaworsky
04-01-2011, 15:12
Bez rejestracji na NK nie da rady tego szajsu pooglądać ???
Bo ciekawość mnie zżera o jakiż to dziełach prawicie.

PalKory
04-01-2011, 16:49
Obawiam się, że nie...

YvonneS
04-01-2011, 22:19
Jak miałam konto na nk to widziałam te dzieła. Wierzę wam na słowo, że nic się nie zmieniło na lepsze. Tylko skąd gościu bierze tych ludzi do oszpecania?

PalKory
04-01-2011, 23:16
Też nie wiem skąd biorą się tacy masochiści. W tym przypadku na bank nie z NK :)
Hehe wyobrażam sobie jak to wygląda:
Przychodzi gość z jakimś wzorem i pyta
- Stary dasz rade to skopiować tak ładnie, z tymi cieniami i w ogóle?
-A masz Nk?
-Nie.
-Jasne, że dam radę!
Po 5 godzinach orki
-Ty łobuzie, co mi zrobiłeś!?!? Przecież to jest waleń a nie delfin... :(
-Dawaj na flachę i wypierdalaj :P

church
04-03-2011, 01:40
umiessz umisz to dziraj dziram ale ma byc kropka w kropke to kropkami :D

haretattoo
04-12-2011, 16:52
Może ktoś z nk te zdjęcia tutaj wrzucić? nie mam konta na nk

Ladon
05-20-2011, 01:44
Uwierz mi na słowo: nie chcesz tego zobaczyć! Skóra przeorana, część osób ma grzybicę, pięciolatek rysuje ładniej niż on.
Założyłem konto tylko żeby zobaczyć jego pracę i od razu mnie zablokował :p ale może w szoku coś napisałem :D