PDA

View Full Version : Tatuaże dody

piotras
12-20-2007, 19:19
witam,

Co sądzicie o jej tatuażach ? ogolnie zlewam ja, ale jak na laske to ma pojechane te skrzydla co ? :D

OLdzi89
12-20-2007, 22:30
Tatuaż ma fajny, ale i tak nie przepadam za tym jak się ogólnie kobieta reklamuje - delikatnie mówiąc ...

goga
12-21-2007, 21:43
tatuaz fajny-reszta nie:D

Guru
01-23-2008, 16:49
A mi się wszystko w niej podoba :D i to i to :D tylko troche charakter ma nie teges ;)
Nie moge jej oceniać siedząc przed telewizorem lub wierząc co media o niej mówią.
Ogólnie fajna z niej laska tatoo też ma kolesiówa spoko :o

OLdzi89
01-23-2008, 22:56
Aparycję co by nie mówić to ma niezłą, ale ja jakbym miała tyle tapety to bym również FAJNIE wyglądała... i operację plastyczną biustu, choć na swój nie narzekam :P Mnie nie podoba się jej charakter (przynajmniej ta jego część którą reklamuje publicznie),ale co by nie mówić tatuaż na plecach ma boski :cool:

chaos79
02-08-2008, 20:42
Dodzie pochwałka za odwage. Jestem zwolennikiem duzych formatow a jej dziary nie sa male. Co do osobowosci mam zastrzezenia ale tatuaze sa ok. PS. a jesli chodzi o tyłek i piersi? Brak zastrzezeń. (jestem tylko facetem he he) pozdrawiam:D

skuter tattoo
02-11-2008, 14:44
pytanie głowne to czy zrobila je dla siebie czy tylko chce byc modna.......';

OLdzi89
02-11-2008, 18:18
Powyższe pytanie może zadać sobie każdy z wypowiadających się na tym forum. Są ludzie, którzy kierują się modą. Sama przyznam,że nie jestem pewna czy zrobiłabym sobie dziarkę, jeśli nie miałabym tak łatwego dostępu o informacjach o tej sztuce. Pochwalę się jednak, że w moim środowisku jestem pionierką :D istotne wydaje mi się że wybrałam wzór dosyć uniwersalny, który z mody szybko nie wyjdzie :D

Tynka88
02-19-2008, 17:42
owszem tatuaż niezły niezły ... gorzej z jego nosicielką ...
ale nic nie przebije jej niezrozumiałego napisu na łapce :D kwicze jak to widzę ... i tu pojawia się wątpliwość odnośnie staranności wykonania tatuażu w profesjonalnym studiu haha