View Full Version : Tatuaż a bieganie
szyszaku
01-30-2009, 21:25
Witam, w poniedziałek zrobiłem sobie tatoo . Wszystko narazie się pięknie goi. Mam jednak pytanie: Po jakim czasie mogę zacząć biegać? Trenuję piłkę nożną, treningi w trakcie a ja opuszczam, aby się tatoo dobrze zagoił.
Acha i jeszcze jedno. Dzisiaj przetarlem reka o fotel i z tatuazu zeszla mi skorka (chyba naskorek) bo pod tym mam druga warstwe. Co to moze byc z tym??
Czekam na odpowiedz, pozdrawiam szyszaku!
szudiszu
01-30-2009, 21:33
Co do biegania to jak juz nie nosisz opatrunków to biegaj smiało na treningi na wszelki wypadek załuz opatrunek a co do naskórka to powino sie zagoic
Ja bym poczekal do pelnego wygojenia zawsze jest mozliwosc obtarcia tattoo podczas starcia z kims np innym pozatym zalezy tez gdzie posiadasz wzorek nie nalezy tez zapacac co do naskorka to bedzie schodzilo etap gojenia pozdrawiam
szyszaku
01-30-2009, 22:20
tatuaz mam na przedramieniu, zdjecie w temacie "moj pierwszy -26.01" . chodzi tylko o samo bieganie-zadnej gry, tylko bieganie wokol boiska
1grzesiu1
01-30-2009, 22:42
a co ma bieganie do tatuazu na ramieniu wogule do tatuazu?? przeciez to sie nic nie stanie rowniedobrze ktos moglby zadac pytanie "czy mozna sie kochac w czasie gojenia tatuazu" podobnie sie mozna spocic momentami:)
pozdro
szyszaku
01-30-2009, 22:46
Obrazowa odp, ale dzieki. Wole sie upewnic u rozeznanych, niz zjebac sobie robote ;/ dzieki i pozdro :)