View Full Version : Tattoo Warszawa - jaki saoln wybrac.
Witam, jestem nowy na forum ale mam nadzieje ze otrzymam pomoc.
Mam już parę tatuaży robionych przez znajomego (samouk, sprzęt prof), jednak teraz chce coś naprawdę wielkiego, kolorowego i profesjonalnie zrobionego i nie wiem jaki salon wybrać. Chodzi mi o profesjonalne podejście, racjonalne koszty i hmmm ,,dusze artystyczna". :).
Myślę ze to będzie gość kłopotliwe zamówienie ze względu na moja wizje. Wzór ma być w kolorowy i zaprojektowany ze tak powiem ,,podemnie". Całe ramie + może i przedramię, sam dokładnie nie wiem jak to ma finalnie wyglądać. Tatuaż najconalistyczny, tematyka: Polski rycerz (husarz, może na koniu??) trzymający Polską flagę + napis (może na fladze?),,Bóg, honor, ojczyzna". I chciałbym żeby nie było hmm pustych miejsc (ale nie w okół ramienia), żeby coś było na łokciu i może przedramieniu, trzeba było by to jakoś ładnie rozrysować, wymyślić jakieś wstawki, coś ala tło. Ciężko mi to sobie wyobrazić dlatego potrzeba mi kogoś kto ma to ,,coś". Kto nie jest zwykłym rzemieślnikiem.
Nigdy nie dziargałem się w profesjonalnym studiu, ile kasy, oczywiście tak około, szykować na taką imprezę? I podstawowe pytanie, u kogo i gdzie?
Z góry dzięki za pomoc.
BTW: prosiłbym o Warszawę i może jakieś okolice.
Rękaw to koszt w granicach 3 000 - 18 000 zależy do kogo pójdziesz.
Wszyscy Ci powiedzą że na pewno nie na raz tylko w sesjach (10 spotkań lub więcej) jeśli zależy Ci na efekcie końcowym . W zależności od stażu i renomy artysty możesz liczyć na podany przedział powyżej. Aczkolwiek wszystko jest do uzgodnienia. Musisz pochodzić i popytać.
Grunt że wiesz czego chcesz.
Ja osobiście biorę 250 zł za sesję. Ale to nie jest miejsce na reklamę :)
Chłopie !!!
Kup łopatę w Castoramie i kop dalej, ale u siebie na podwórku!
Popatrz na datę tematu ! Gdzieś Ty to znalazł ? :eek:
Cadi chłopie,
Po co wrzucasz komentarz skoro jest to oczywiste że przegapiłem datę?
Sugerowałem się brakiem odpowiedzi do postu a nie datą.
Miłego orania pługiem, bo żeby zostawić ten komentarz musiałeś się oderwać od roboty.
Pozdro
marcinjaworsky
08-28-2011, 19:12
Nie oburzaj się, ale przegapiłeś daty już w kilku tematach ,,, przypadek ????
Sorry nie moja wina że forum jest tak mocno rozwinięte i moderatorzy nie usuwają starych postów bez odpowiedzi.
A co do dat, robi wam różnicę kiedy zamieszcza się odpowiedź w temacie?
Dobrze że są to tematy z tego roku a nie na przykład z 2008 :)
Pozdro.
Nie oburzam się ale niektórzy nie mają za grosz kultury osobistej.
1grzesiu1
08-28-2011, 21:26
Rękaw to koszt w granicach 3 000 - 18 000 zależy do kogo pójdziesz.
Wszyscy Ci powiedzą że na pewno nie na raz tylko w sesjach (10 spotkań lub więcej) jeśli zależy Ci na efekcie końcowym . W zależności od stażu i renomy artysty możesz liczyć na podany przedział powyżej. Aczkolwiek wszystko jest do uzgodnienia. Musisz pochodzić i popytać.
Grunt że wiesz czego chcesz.
Ja osobiście biorę 250 zł za sesję. Ale to nie jest miejsce na reklamę :)
czyli wychodzi na to ze jestes huja warty??? ale se reklame zrobiles :)
No widzę że nawet admin nie ma za grosz kultury.
Napisałem co napisałem i wstydził się nie będę. Ci którzy mnie znają wiedzą że nie jestem łasy na pieniądze. Do tego nie podkradam pomysłów innych na dziary i nie kopiuję.
A co do reklamy, no to wyszło jak wyszło. Nie tobie oceniać jaki mam warsztat.
Nie widziałeś moich prac, na podstawie ceny wnioskujesz sam się jak wał zachowujesz. :)
Pozdro
W sumie to sorry panowie rzeczywiście dałem ciała z tą datą. Bo post jest z 2008. co ślepemu po oczach.
Zamknijcie stare posty :)
Wrzuć linka to ocenimy twój warsztat.
1grzesiu1
08-29-2011, 17:28
z kultura to ja mam malo wspolnego;) zartowalem nie chcialem cie obrazic stary po prostu tak to napisales ze wyszlo ze jestes "artysta " z dolnej polki;)
oczywiscie pokaz swoje prace wtedy ocenimy
pozatym jesli chcesz to sie reklamuj na forum ja nie mam nic przeciwko jesli ladnie dziarasz w rozsadnych cenach czemu nie??
pozdro
owieczka33
08-30-2011, 18:40
Sorry nie moja wina że forum jest tak mocno rozwinięte i moderatorzy nie usuwają starych postów bez odpowiedzi.
A co do dat, robi wam różnicę kiedy zamieszcza się odpowiedź w temacie?
Dobrze że są to tematy z tego roku a nie na przykład z 2008 :)
Pozdro.
Nie oburzam się ale niektórzy nie mają za grosz kultury osobistej.
Nie spotkałam się aby najakimś forum zamykano posty tylko dlatego, że zostały napisane jakiś czas temu.
Zazwyczaj z góry się zakłąda, że przeciętnie inteligentny człowiek zerka na datę nim odpowie i nie odkopuje postów z xxx strony.....
Nie spotkałam się aby najakimś forum zamykano posty tylko dlatego, że zostały napisane jakiś czas temu.
Zazwyczaj z góry się zakłąda, że przeciętnie inteligentny człowiek zerka na datę nim odpowie i nie odkopuje postów z xxx strony.....
A ja nie spotkałem się z inteligentnym krytykiem, który pisze o odkopywaniu postów z xxx strony w temacie, który ma jedynie jeden post i jedną stronę.
Pozdrawiam krytyków.
owieczka33
08-31-2011, 14:31
Aby dotrzeć do postów z 2008 roku trzeba cofnąc się o.... 8 stron.
Jest troszkę grzebania wstecz.
I nie kupuję kitu, że to niechcący, że daty nie zauważyłem, a w ogole, to wina moderatorów, tylko.... w próbę autoreklamy.
Cóz- wojując i wkurzając większośc forumowiczów nie zrobisz sobie super reklamy.
Chyba, że to jakaś moda na inny sposób reklamowania się. ;)