View Full Version : tatto prywatnie
CosmicTrance
08-04-2007, 17:17
zna ktos osobe w obrebie krakowa ktora robi tatauze prywatnie u siebie w domu??
Jestem a co sie porobilo nie tyle znam co robie tatu:cool:
hatecore
08-06-2007, 11:44
jak chcesz to mogę zapytać mojego zioma murasa w tej chwili mieszka i dziara w krakowie w studio KULT, mozę by ciebie wydziarał jak bedziesz cchiał to wyslij wiadomość do mnie na priva to podam tobie nr kom do niego , na pewno się dogadacie pozdro
Jezeli To Ma Być Twój Pierwszy Tatuaz, To Mocno Się Zastanów , Nie Warto Oszczedzać Na Swoim Ciele I Zdrowiu, Musisz Pojsc Do Kogos Sprawdzonego Który Ma Renome Od Wielu Lat, Nawet Przecietny Zjadacz Chleba Patrzac Na Zdjecia Prac Jakiegoś Tatuatora Jest W Stanie Okreslić Czy Poziom Prac Jest Dla Niego Wystarczajacy, Nie Chciałabym Tutaj Nikogo Dyskredytowac Ale Prace Które Zamiescił W Galerii Uzytkownik Poll Sa Na Bardzo Słabym Poziomie , A Widziałam Zę Proponuje Swoej Usługi Takzę Zastanó Się Dwa Razy, Jest W Polsce Bardzo Duzo Ludzi Robiacych Tatuaze W Domu I Jest Ich Wielu Naprawdę Dobrych , Zapewniaja Wysoki Poziom , Czystosc , Sterylnosc I Dobre Ceny Ale Trzeba Na Odpowiedniego Trafić, Pozdro
Heheh Zapomniałam Napisac Ze Sama Tatuje Się U Freelancera , Ale Ja Trafiłam Bardzo Dobrze :), Pozdrawiam
Hetnie Obejze Twoje Prace Lub Wzory Na Wysokim Poziomie:d
to nie spinaj sie za bardzo , bo ci zyłka pęknie, pisałam ze nie chce nikogo dyskredytowac , ale trochę juz mam tatuazy i znajomych którzy mają podziarane całe ciała i poczucie estetyki tez posiadam i potrafie ocenic czy ktos łądnie robi czy tak sobie, po drugie nigdzie nie napisałam ze ja robie tatuaze , przeczytaj mój post wyzej dokładnie zanim zaczniesz się spinac , jestem tylko entuzjastka tatuazy i ich kilka na swoim ciele, pisałam ze sama dziaram się u goscia ktry nie ma studia , ale tatuaze które robi on a ty to troche inny poziom , jak chesz to wejdz na stronie głownej w serwisie w moja galerii i zobacz jakie mam tatuaze i pomimo tego ze były robione 5 i 3 lata temu to zadna z twoich prac do nich nie dorasta, to tyle
aha jeszcze jedno chetnie piszemy przez ch , pozdro
Widzialem Gorsze Wzory Ze Studia Biomechanika Ok Hoc Latwo Ukryc Bledy W Takim Wzoze :d
Elo Jesteś słaby i reprezentujesz bardzo słaby poziom moim zdaniem musisz się dużo jeszcze uczyć jak na tyle lat co piszesz że dziarasz do jest słabizna i niewiem czy Ty dziarasz w Finlandii bo dla mnie to ty dziarasz raczej po FINLANDII O,7.l
sluchaj kazdy wzor jest inny i tyle wiekrzosc ludzi wybiera pojedyncze wzory bez kompozycji kazdy ma swoj poglad i zdanie takie wzory chca i maja nie maja zaszczezen i to sie liczy
co ma wybór wzoru jak byś był dobry technicznie i miał pojęcie o dziaraniu to byś nierobił takich słabych tatuaży. Ja się dziwię tym ludzią że się dziarają u Ciebie.
TO ZNACZY ze nie kazdy hce byc caly wydziarany jak ty to mi zalatuje szpanem jak masz cos do wzorow od strony technicznej do zazucenia to napisz
hatecore
08-08-2007, 12:23
ello chłopaki, spokojnie i bez cisnienia bo zamiast forum to zrobi nam sie ring i wiocha do obrzucania innych błotem, forum to powstało dla tych wszystkich którzy kochaja tatuaze , tych którzy je robia , tych którzy je nosze i tych którzy je podziwiają , jest tu miejsce dla wszytkich , dla tych którzy robia zajeb... tatuaze i dla tych którzy dopiero stawiaja pierwsze kroki, co do ciebie POLL to rzeczywiscie w tatuazach które robisz jest bardzo duzo do dopracowania jeszcze i jezeli wykazesz odrobine pokory to napewno skorzystasz z konstruktywnej krytyki , która przyniesie efekty w postaci coraz to lepszych dziarek,a do reszty prosiłbym o nie kierowanie się emocjami tylko , jezeli coś cchecie napisac o czyich pracach to tak zeby kogos nie obrazać ,a jednoczesnie pokazac co i w którym miejscu jest nie tak zrobione, mam nadzieje ze z czasem bedzie na tym forum coraz wiecej osób dziarajacych i bedzie wiecej opini, co przyniesie korzysc nam wszytkim, ty tyle ufff
ps POLL jezeli bedziesz chciał to zawsze moge pomóc , mozemy pogadac o dziarkach o tym co widze w twoich pracach nie tak ,ale nie na forum publicznym zawsze mozemy na gg to tyle pozdro
hatecore
08-08-2007, 12:26
jezeli krytyka ma być konstruktywna to najlepiej piszmy w komentarzach w galerii pod danym zdjeciem co jest nie tak , tak bedzie najlepiej, tylko bez emocji i bez obrazania,
niema problemu rozsadne rozwiazanie
witam,
Temat zamykam, tatuatorow oceniamy w serwisie.