PDA

View Full Version : Szukam Wzoru! Orzeł! Pomocy

Tymek
04-13-2009, 13:57
Witam. Mam w planach zrobić sobie tatuaż (napis). Jednak bardzo bym chciał takowy napis przedzielić orłem...symbolizującym Ojczyzne, Polskę. Jeśli ktoś posiada wzory to prosiłbym o przedstawienie bowiem sam nic nie znalazłem. Z góry dzięki:)

iskender
04-14-2009, 07:46
a co nie znalazłeś naszego godła czy wzorku gotowego,ale poszukaj dobrze,bo ja znalazłem pare wzorków ale niezamieszczam tego z tego samego powodu czemu ty lepiej nie poszukałeś bo mi sie nie chce:D

lew115
06-14-2009, 12:55
Możesz zobaczyć te ptaszki:

Tatuaże (http://o-tatuaze.info)

Wojtas
06-14-2009, 14:01
iskender he he dobre dobre widze ze coraz wiecej ludzi ma takie podejscie ja tez mam pare takich wzorkow ale jakos mi sie niechce ich wstawic he he he he he:D Tymek slyszales o czyms takim jak zakladka w google grafika?????????

dymon
06-14-2009, 21:30
hehehe:D przecież tego jest odzajebu poszukaj to znajdziesz powodzenia w szukaniu

Wojtas
06-17-2009, 22:20
Tymek Szukaj a znajdziesz a jak znajdziesz to podeslij linka buhahahahha chyba ze juz wiecej nie wejdziesz na to forum z takimi pytaniami :D

bruner0808
05-22-2010, 17:17
Witam. Mam w planach zrobić sobie tatuaż (napis). Jednak bardzo bym chciał takowy napis przedzielić orłem...symbolizującym Ojczyzne, Polskę. Jeśli ktoś posiada wzory to prosiłbym o przedstawienie bowiem sam nic nie znalazłem. Z góry dzięki:)

czesc mam zajebistego orla z czasow jagielonskich mam zamiar zrobic go na potylicy posrodku niego jest falanga sluchaj mam darmowy net moja poczta adres to slaw0808@interia.pl albo znajdz mnie na naszej klasie stosik slawomir zamieszkaly sliwice- kuj pom