PDA

View Full Version : Szukam pomysłu?

instel77
11-11-2007, 19:16
Witam serdecznie.
Postanowiłem w ostatnim czasie przekształcić posiadany już od kilku lat tatuaż. Nie do końca mam pomysł co i jak. Mam zamiar rozbudować go górę w stronę barku. Czekam na jakieś propozycje. Nie zamykam się na żadna propozycje. :)

Stone
11-12-2007, 08:02
witam,

z tym tatuazem mozna zrobic prawie wszystko :), kazdy dobry tatuator zrobi tobie nowy badz odswiezy isniejacy z dowiazaniem nowego wzoru, wiec rozejzyj sie w okolicy za dobrym studiem i do dziela, idz zobacz co ci zaproponuja.

pozdro

hatecore
11-13-2007, 09:50
wybierz osobę lub studio które bedzie tobie to przebudowywać i ona napewno jakiś fajny projekt przygotuje, ludzie pamiętajcie ze ludzie robiacy tatuazę tez maja swoje zajecia , rodziny i nie zawsze maja czas zeby rysowac dla kogoś obcego z forum projekty z którym ktos pojdzie gdzies inndziej się dziarać , ja rysuję tylk dla swoich klientów , nie biore od nich kasy za to , ale tatuaz wykonuje im ja, to tyle

tony2486
11-14-2007, 07:44
Niestety z doświadczenia pomocy udzielą Ci tylko w studiu tam gdzie będziesz tatuować tam dokonają dla Ciebie przeróbek i stworzą wzór

hatecore
11-14-2007, 15:02
jeszcze ogromna ilosc klientów idzie na łatwize szukajac pomysłu u osób trzecich , fora internetowe , galerie z wzorami itd zamiast samemu pomysleć nad swoim tatuazem i pojsc z pomysłem do studia a oni juz tam powinni to co my mamy wymyslone wykonać w postaci dzieła na skórze

goga
11-14-2007, 20:42
no własnie...........ja mam całą głowe pomysłów szkoda ze nie umiem tego narysowac:(

hatecore
11-14-2007, 21:08
od tego są ludzie pracujacy w studio,jezeli tatuator dobrze zrozumie o co klientowi chodzi to wtedy dopiero powstaja ciekawe projekty, duzo zalezy od klienta czy potrafi sprzedać i wytłumaczyc to co ma w głowie

instel77
11-15-2007, 21:17
Jest pomysł, jest wzór - za kilka dni będzie wykonanie.:cool:

tony2486
11-16-2007, 08:52
Żeby ktoś mógł podłączyć się do mojego mózgu i drukować. :) to by miał już masę dziar.
I też żałuje że nie umiem rysować.

choć tak jak kiedyś pisałem łaziłem po studiach tatuaży żeby ktoś się pod joł zrobienia z zdjęcia czegoś podobnego i nikt nie chciał :mad:

Ale nie rezygnuje w końcu znajdę jakiś "porządny" salon.

goga
11-16-2007, 09:42
ja chyba znalazłam, koles kazał mi przyjechac, pogadamy o tym czego oczekuje od niego,jak chciałabym zeby tatuaz wyglądał,akurat własnie chodzi o te moje nieszczęsne żebra, a przy okazji nie policzy sobie za to dużo, pooglądajcie ich robote i powiedzcie czy dobrze trafiłam
http://www.psychogallerytattoo.pl
mam nadzieje ze ta strona sie otworzy:(

Siwy
11-16-2007, 09:47
witam,

Popraw link bo mi nie dziala :) Ciezko znalezc kogos kto narysuje cos z naszej glowy, zwlaszcza za free. ale sa ludzie ktorzy robia to za pieniadze i nie ma sie co dziwic, poniewaz kazdy z nas ma jakis tam zawod a oni maja fach w rekch i chca z niego zyc.

Mysle ze zbiegem czasu pojawia sie tutaj rysownicy, kilku widzialem w internecie i maja bardzo wysoki poziom.

pozdrawiam

hatecore
11-16-2007, 10:15
link do strnki dizała ale stronka się nie otwiera i nie jestem w stanie tobie powiedzieć jak oni sprostaja zadaniu

sylwia314
12-25-2007, 14:54
ja chyba znalazłam, koles kazał mi przyjechac, pogadamy o tym czego oczekuje od niego,jak chciałabym zeby tatuaz wyglądał,akurat własnie chodzi o te moje nieszczęsne żebra, a przy okazji nie policzy sobie za to dużo, pooglądajcie ich robote i powiedzcie czy dobrze trafiłam
http://www.psychogallerytattoo.pl
mam nadzieje ze ta strona sie otworzy:(

ja robilam u tego goscia 4 tatuaże.naprawde super robota
!2 tatuaze mialam rysowane wedlug moich upodoban "z glowy" i naprawde odwzorował wszystkie moje wymagania!polecam.Poza tym gosciu ma niesamowicie duze doswiadczenie pracuje w Danii, Holandii i Niemczech.Jak tatuaż to tylko u niego.

goga
12-26-2007, 22:24
czułam ze dobrze trafiłam,naprawde podejscie tego faceta mnie mile zaskoczyło i to widac ze jest doswiadczonym tatuatorem,sylwia dzięki za info:p