View Full Version : szpila Tattoo
szpila (http://szpilatatoo.republika.pl/)
nie wiem jak wam ale wg. mnie słaby poziom i ludzie którzy u niego się tattuowali też maja takie zdanie.... a po za tym strasznie się ceni przykład: kumpel- kontur krzyża na tricepsie ( bez cieni- po prostu sam kontur) 450zł....
zreszta sami widzicie po jego pracach i widać tez na fotce profesjonalny fotel http://szpilatatoo.republika.pl/studio.html
moja ocena prac i studia od 1 do 10 hmmmm.....>>...3...<<
xxbastianxx
12-19-2009, 14:44
duży salon = duże koszta utrzymania = duże kwoty dziar
znaczna część kwoty idzie na opłaty z tego co widzę... a prace nie są chyba AŻ tak złe.
krzesło jak krzesło, ale z tego co widzę ma jeszcze kozetkę :) A na czym Ty byś chciał siedzieć w salonie? na fotelu z masażem i podgrzewaniem. ja mogę siedzieć na podłodze, byle mi prosto kreski zrobił.
nie mowie ze jest az tak fatalny ale jest słaby, i duża różnica wrobionych pracach...
na 2 salony ten z ktorego sa zdjecia bodajże ma przy domu....jak dla mnie slabe wykonanie prac... jestem (staram sie byc) idealista i nie podobaja misie jego dziary.... :]
a ceni sie bo wyrobil sobie renome jedynego tatuażysty z salonem w mojej mieścince:P
xxbastianxx
12-19-2009, 16:22
Pierdziele wszystkich nie przeglądam :D no ale faktycznie... jaszczurka i szczegóły portretów to średnio wyszły... No i prawda jest taka, że rozmiar nie świadczy o jakości :D To że ma duży salon i dużo bierze, nie znaczy że to będzie dobrze zrobione. Ale niektórzy tym się kierują... dlaczego? hmm...
dokładnie.... ludzie często kierują się impulsem, nie znając się na tym wybierają człowieka który ma salon i u którego każdy się ze znajomych dziarał..... a wystarczy poszukać, poczytać z 5 min i wiedzieć co i jak...
pitrek681
12-20-2009, 15:15
u mnie w miescie facet dziara w domu i jedzie z tym koksem i tak od 11 lat a jego prace sa zadowalajace przynajmniej jak dla mnie http://www.drakkar.pl/index1.php?p=galeria&grupa=11:)
Szpila nie ma studia przy domu. :)
A tak właściwie to pierwszy raz słyszę negatywną opinię na temat jego i jego prac. :) Ja jestem bardzo zadowolona z jego dzieła na moich plecach i z tego co rozmawiam z ludźmi, którzy się u niego tatuowali - nikt nie żałuję, a tatuaż po długim czasie wygląda dobrze i nic się z nim złego nie robi. :)
No, ale ile ludzi, tyle opinii. Warto odświeżyć sobie pamięć i obejrzeć jego nowe prace.
Osobiście polecam Szpilę!
Szpila nie ma studia przy domu. :)
A tak właściwie to pierwszy raz słyszę negatywną opinię na temat jego i jego prac. :) Ja jestem bardzo zadowolona z jego dzieła na moich plecach i z tego co rozmawiam z ludźmi, którzy się u niego tatuowali - nikt nie żałuję, a tatuaż po długim czasie wygląda dobrze i nic się z nim złego nie robi. :)
No, ale ile ludzi, tyle opinii. Warto odświeżyć sobie pamięć i obejrzeć jego nowe prace.
Osobiście polecam Szpilę!
Opinia jednopostowca nie jest brana pod uwagę :D
1grzesiu1
06-13-2011, 18:53
Opinia jednopostowca nie jest brana pod uwagę :D
dokladnie:)
haretattoo
06-14-2011, 14:20
Prace ogólnie spoko, jedno ale nie powinien robić portretów, są mega kiepskie.