PDA

View Full Version : szpila Tattoo

boro
12-18-2009, 15:19
szpila (http://szpilatatoo.republika.pl/)

nie wiem jak wam ale wg. mnie słaby poziom i ludzie którzy u niego się tattuowali też maja takie zdanie.... a po za tym strasznie się ceni przykład: kumpel- kontur krzyża na tricepsie ( bez cieni- po prostu sam kontur) 450zł....
zreszta sami widzicie po jego pracach i widać tez na fotce profesjonalny fotel http://szpilatatoo.republika.pl/studio.html

moja ocena prac i studia od 1 do 10 hmmmm.....>>...3...<<

xxbastianxx
12-19-2009, 14:44
duży salon = duże koszta utrzymania = duże kwoty dziar
znaczna część kwoty idzie na opłaty z tego co widzę... a prace nie są chyba AŻ tak złe.
krzesło jak krzesło, ale z tego co widzę ma jeszcze kozetkę :) A na czym Ty byś chciał siedzieć w salonie? na fotelu z masażem i podgrzewaniem. ja mogę siedzieć na podłodze, byle mi prosto kreski zrobił.

boro
12-19-2009, 16:12
nie mowie ze jest az tak fatalny ale jest słaby, i duża różnica wrobionych pracach...
na 2 salony ten z ktorego sa zdjecia bodajże ma przy domu....jak dla mnie slabe wykonanie prac... jestem (staram sie byc) idealista i nie podobaja misie jego dziary.... :]

a ceni sie bo wyrobil sobie renome jedynego tatuażysty z salonem w mojej mieścince:P

xxbastianxx
12-19-2009, 16:22
Pierdziele wszystkich nie przeglądam :D no ale faktycznie... jaszczurka i szczegóły portretów to średnio wyszły... No i prawda jest taka, że rozmiar nie świadczy o jakości :D To że ma duży salon i dużo bierze, nie znaczy że to będzie dobrze zrobione. Ale niektórzy tym się kierują... dlaczego? hmm...

boro
12-19-2009, 16:27
dokładnie.... ludzie często kierują się impulsem, nie znając się na tym wybierają człowieka który ma salon i u którego każdy się ze znajomych dziarał..... a wystarczy poszukać, poczytać z 5 min i wiedzieć co i jak...

pitrek681
12-20-2009, 15:15
u mnie w miescie facet dziara w domu i jedzie z tym koksem i tak od 11 lat a jego prace sa zadowalajace przynajmniej jak dla mnie http://www.drakkar.pl/index1.php?p=galeria&grupa=11:)

Szeida
06-12-2011, 20:45
Szpila nie ma studia przy domu. :)
A tak właściwie to pierwszy raz słyszę negatywną opinię na temat jego i jego prac. :) Ja jestem bardzo zadowolona z jego dzieła na moich plecach i z tego co rozmawiam z ludźmi, którzy się u niego tatuowali - nikt nie żałuję, a tatuaż po długim czasie wygląda dobrze i nic się z nim złego nie robi. :)
No, ale ile ludzi, tyle opinii. Warto odświeżyć sobie pamięć i obejrzeć jego nowe prace.
Osobiście polecam Szpilę!

Ladon
06-12-2011, 22:08
Szpila nie ma studia przy domu. :)
A tak właściwie to pierwszy raz słyszę negatywną opinię na temat jego i jego prac. :) Ja jestem bardzo zadowolona z jego dzieła na moich plecach i z tego co rozmawiam z ludźmi, którzy się u niego tatuowali - nikt nie żałuję, a tatuaż po długim czasie wygląda dobrze i nic się z nim złego nie robi. :)
No, ale ile ludzi, tyle opinii. Warto odświeżyć sobie pamięć i obejrzeć jego nowe prace.
Osobiście polecam Szpilę!

Opinia jednopostowca nie jest brana pod uwagę :D

1grzesiu1
06-13-2011, 18:53
Opinia jednopostowca nie jest brana pod uwagę :D

dokladnie:)

haretattoo
06-14-2011, 14:20
Prace ogólnie spoko, jedno ale nie powinien robić portretów, są mega kiepskie.