View Full Version : szczepienie i nie tylko
:)cześć mam 2 pytanka;
1. czy jest sens zaczszepienia się przed tatuażem na WZW typu C. Jak mówia "strzerzonego Pan Bóg strzerze''.Jaki okres przed tatuowaniem nalezy się zaszczepić.
2.Jestem z rudy śląskiej i niedaleko mnie jest salon Sauron czy ktos o nim coś słyszał podobno najlepszy na śląsku....
"podobno" nie znaczy napewno ;) Raczej nie ma czegos takiego jak najlepszy... W jednym studio artysci sa lepsi np. w mrocznych klimatach w innym studio oldschool a jeszcze gdzie indziej mocna strona sa tribale i jak zdecydujesz ktore lepsze studio gdzie kazdy ma swoje lepsze i gorsze strony ? :)
No ale nie slyszalem o az tak dobrej reputacji tego studia :)
no dobra może masz racje sam poszperam w necie przejde się tu i tam i sam wybiorę. z innej jednak strony chyba rzaden salon nie przyzna się że to robi coś lepiej a coś gorzej...czyz nie!.
z tego co wyczytałem to posiadają autoklaw...
jesli nie ten to jakie są na sląsku jesli ktoś wie niech napisze...
Z góry dziekuję... pozdro:rolleyes:
Heh... Rozbawiles mnie tym ze maja autoklaw :D Przeciez na dzisiejsze czasy to nie jest ogromny wydatek i powinno go miec praktycznie kazde studio :P I zle mnie zrozumiales ze Ci odradzam wizyty w Sauron'ie, przejzyj prace tamtejszych artystow i jesli beda spelniac Twoje wymogi to wtedy sie umowisz na termin i po krzyku :)
A co do lepszych i mocniejszych stron to co tu jest do przyznawania, wystarczy przejzec portfolia artystow i widac to na pierwszy rzut oka lub zawsze mozesz sie zapytac tatuatora, w jakim klimacie czuje sie najlepiej
dobra to sie zgodze ale jak ja:confused::eek: zielony w tych sprawach mam wyczytac z ich galerii czy jest to dobrze zrobione czy nie?! Co, wyłożą mi tysiące zrobionych tatuazy i ja mam sie w tym odnależć.. każdy chyba jakoś zaczynał?
ten kto ma wiele tatuaży ten może cos o tym powiedzieć a to bedzie dopiero mój pierwszy?! i co mogą mi powciskać tyle kitu ......że heja i co????
Artysci zazwyczaj wrzucaja swoje portfolia na neta tam mozesz bez problemowo przegladac ich prace i to raczej widac na pierwszy rzut oka czy bubel czy porzadkie wykonane dzielo :) Ja na poczatek zawsze patrze na wykonany kontur :) to chyba podstawa...
dobra. dzieki. sprubuje sie temu przyjrzeć i wyciągnąć jakieś pozytywne dla mnie wnioski:).