PDA

View Full Version : Studio Yakuza - wasza opinia

graza
04-26-2011, 19:24
Hej . Postanowilam zrobic sobie tatauz kolejny tym razem w profesjonalnym studiu. Ma to byc czaszka z roza z cierniami na lydce . Tu pytanie do Was czy Yakuza jest dobrym salonem? Slyszalam ze pan Szkaradek jest bardzo dobrym tatuazysta :). Prosze o Wasze opinie (konkrety) pozdrawiam ;)

haretattoo
04-27-2011, 10:03
Tak Yakuza jest dobrym salonem, możesz śmiało iść.

graza
04-27-2011, 19:24
mowisz ? hmm , naczytalam sie roznych opini na temat tego salonu ale rozmawiajac zgosciem sprawial wrazienie osoby ktora zna sie na rzeczy

marcinjaworsky
04-27-2011, 20:54
Ja spotkałem już kilku niezadowolonych klientów Yakuzy.
Może trafili na gorszy dzień , albo mieli dużo roboty i się spieszyli , różnie bywa.
Chłopaki mają naprawdę spore doświadczenie , zresztą jest to jedno z najstarszych studiów tatuaży w wawie. Ale jak każdy nie ustrzegą się jakiś tam wpadek.

graza
04-27-2011, 21:07
kurcze nie podkreslilam ze to studio w BYDGOSZCZY :)

haretattoo
04-28-2011, 20:50
hehe to zmienia postać rzeczy :) też słyszałem że w Bydgoszczy słabo. W ogóle Yakuza to jedno z najstarszych miejsc związanych z tatuowaniem w Warszawie, jednakże nie sugerujcie się tym tak samo jak Dereniowa i kilka innych tam już nie ma tych ludzi co kiedyś:) zdobyli po porostu rozgłos i ludzie idą do nazwy choć zaznaczam że nadal uważam ich za dobrych:) jak to w każdej pracy tatuatorzy przychodzą i odchodzą, czasem są dobrzy czasem są to tacy co się uczą, różnie bywa.

graza
04-30-2011, 10:04
dobra dzieki za opinie ... zaryzykuje , pojde , przekonam sie ... najwyzej goscia udusze :p