PDA

View Full Version : Studio W Bydgoszczy Black Dragon S.Czerwonka

miku818181
12-18-2009, 07:13
Witam !!Chcialbym wszystkich serdecznie ostrzec przed tym studiem i
przed jego wlascicielem Sławkiem Czerwonka !!Okazał sie zwykłym
oszustem !!Poszedlem do niego z nadzieja ze zrobie sobie fajny
tatuaz a okazalo sie ze to wielka lipa .Gdy tylko otrzymał cala
gotowke to zaczeła sie wielka ściema !Obiecal ze zrobi tatuaz w
ciągu 3 miesiecy niestety wielka kupa !Na umowione spotkanie
nieprzychodzil nie informujac mnie o tym dopiero jak wykonalem
telefon okazalo sie ze zapomnial.W grudniu 2009 mija 27 miesiecy od
rozpaczecia wymarzonego tatuazu !!Sytuacja wyglada w ten sposob ze
po kilku krotnej rozmowie z P.Czerwonka okazalo sie ze niedokonczy
mi tatuazu poniwaz musial po swojej pracy zrobic 2
poprawki a mu to sie nieoplaca .Oczywiscie obarczyl mnie wina ze musial to
poprawic .Wyszedlem na tym jak bosy w pokrzywach stracilem 2000 zl
niemam nawet dobrze przedramienia wytatulowanego a co dopiero
mowiac o reszcie reki!!Cała reka wyglada tak wszedzie jest cos
rozpoczete nic niedokonczone tak jak to powinno byc !!Wiec prosze
was nie dajcie sie tak w konia zrobic, bo to jest wyludzenie!!Mam
nadzieje ze cos uda mi sie z tym zrobic !!Nasza kochana policja cos
na to poradzi .Uwazajcie slodko gada ale to tylko chodzi o wasza
kase !Chcialbym keszcze prosic was o jakies na miary na jakas kokretna gazeta zeby go opisac mam na wszystko dowody ze tak byko jak opisalem. Uwazjcie jaki studio odwidzacie

xxbastianxx
12-18-2009, 08:04
Idź do TVN-u, oni zawsze wychodzą na swoje!
A tak na dobrą sprawę, to z tego co się orientuje... nigdy nie wpłaca się całej kwoty PRZED wykonaniem pracy... Jeżeli masz kilka sesji, to płacisz w "ratach".

Przykre, że tacy ludzie się trafiają, no ale troszkę się zabawił na Twojej naiwności.

dawidEf
12-18-2009, 08:56
masakra... to tak jak w gimnazju pamietam bylo: "daj mi chajs a ja ci komorke przyniose jutro" hehe no i potem chodzili i prosili sie tygodniami hehe
no ale coz na przyszlosc bedziesz wiedzial jak masz postepowac.
z regoly placi sie 100-200zl zaliczki, no a pozniej to jak poprzednik mowil za kazda sesje po skonczeniu roboty.
osobiscie to powiem ci ze ciezko bedzie odzyskac kase.
1. policja to wiadomo kto, wiec najwyzej przyjma zgloszenie i po miesiacu umoza sprawe - bezsens.
2. jak oddasz sprawe do sadu to bedzie sie ciaglo drugie tyle i pewnie i tak nie odzyskasz calej kasy, a tylko mala czesc. same koszty wyniasa wiecej -bezsens...
3. to co ja bym zrobil - wez 2 "starszych" kolegow i idzcie do studia porozmawiac z nim, jak rozmowa pojdzie dobrze (dosc glosnym waszym monologiem) to pieniazki odda.
4. jak nic nie wypali to dla wlasnej satysfakcji mozecie obsikac i obrzucic psimi kupami mu studio i zadzwonic po sanepid :D w sumie nic oprocz satysfakcji nie zyskasz, ale jak to sie mowi: "lepszy rydz niz halucynki na dachu" (czy jakos tak...;) )

pozdro nie daj sie miszczu!

miku818181
12-19-2009, 08:13
Macie racje moja naiwnosc !!Przykre ze tak sie dalem w chu... zrobic !!Mialem tak wlasnie zrobic jak piszecie placic ratami , ale dalem sie nabrac dzwonil i prosil abym reszte kasy mu wplacil bo zawynajem studia musi zaplacic i tak mnie pod wlos wzial.
Czlowik sie uczy na bledach .Kazdy patrzy zeby na jakis sposob inna osobe wyruchac!!

1grzesiu1
12-19-2009, 16:52
a ten to ku....wa kto??? 2 posty i bedzie jechal po jakims studiu a moze jakas anty reklama!!!!!! cos mi sie nie chce w to wierzyc

dziarus
12-19-2009, 16:54
grzesiu ty to masz dzisiaj chyba mega kaca :D

1grzesiu1
12-19-2009, 16:58
dopiero zaczynam ale zaraz wychodze:) pozdro

miku818181
12-20-2009, 08:06
Nie jakas anty reklama studia !!Bo mam to w dupie ale nie stety tacy ludzie jeszcze sa brac kase a potem czary mary!!Nie musicie wirzyc !Napewno tak tego nie zostawie bo to nie chodzi juz o ta kase ale o to jak wyglada teraz moja reka!!Bo zebym wiedzial ze tak to bedzie to bym sam sobie kupil sprzet i cos porobil na rece i bym wygladal jak idiota!Zreszta tak sie czuje bo to byl najwiekszy blad w zyciu

1grzesiu1
12-20-2009, 08:37
dawaj zdjewcie z jakas data??

pitrek681
12-20-2009, 12:21
wszyscy chyba chetnie zobacza rekordowa co do terminu wykonania dziare 27 msc niezły wynik pogratulowac dzialaj nie ma na co czekac

dawidEf
12-20-2009, 15:46
nowlasnie zapodaj foto tego cudu co ci kolo zrobil, ciekawy jestem jak to wyglada.