View Full Version : Studio styl polinezyjski
Witajcie koledzy ,jestem w trakcie oczekiwania na projekt tatuażu który będę robił na ramieniu .Tatuaż będzie w stylu polinezyjskim i tu pytanie czy znacie jakie studio mi to wykona profesjonalnie koszta nie są istotne zależy mi na najwyższej jakości.Za projekt zapłacę około 1400 zł więc nie mam zamiaru oszczędzać.Dajcie namiary oczywiście najlepiej w okolicach warmia -mazury .Dzięki
poradzić to Ci nie poradzę ale projekt bym z chęcią zobaczył bo 1400 zł to fiuuuuuu dużo .
1grzesiu1
03-22-2011, 06:02
z tresci twojego posta rozumiem ze 1400 to tylko koszt projektu czyli rysunku tak:D ?? co do studia nie jestem w stanie ci pomoc ale zmieniajac temat jesli 1400 placisz za projekt to albo bardzo zarobiony jestes i brak ci szacunku do pieniadza albo jestes frajerem :)
i diac dalej tym tropem skoro masz tak zasobny portfel zaplac 8k za wycieczke do new zelandii i niech ci zrobia profesjonalnie tat :)
pozdro
Fakt jestem zarobiony ,koszt tatuażu uzależniony jest od wielkości mój będzie 20x25cm taki jest koszt.Projekt wykonuje ten człowiek http://www.lompre.com/.
Nie chcę robić tatuażu z google ,to ma być coś co jest dydykowane,nie zamierzam niczego kopiować .Jak wiadomo ten styl charakteryzuje się tym że każdy element ma znaczenie ,każda kreska.W tym celu zamówiłem właśnie tam tatuaż.Dochodzi jeszcze tłumacz który wszystko przekłada ,jest z tym sporo roboty trzeba wszystko dokładnie opisać przesłać swoje zdjęcia oraz dane i wiele innych elementów z życia danego osobnika :) .Na projekt czeka się do 1 miesiąca.Oczywiście są możliwe korekty.W Polsce nie znalazłem żadnego tatuatora który zajmuje się tym stylem i projektuje większość z nich z którymi rozmawiałem nie kopiują .Ale szukam kogoś kto to ładnie wykona gotowe dzieło niepowtarzalne przygotowane tylko pod twoją osobowość,styl itp.Więc proszę o wsparcie kto to przeniesie na łapę u nas w Polsce.Na nową zel. nie stać mnie bez przesady :cool:
marcinjaworsky
03-22-2011, 07:24
O to kilka propozycji , tatuatorów którzy moim zdaniem odnajdują się w tym klimacie;
Karolina z Primitive Tattoo w Rzeszowie
Ania z Szery Tattoo