View Full Version : Studia tatuażu Poznan
Siema,
W takim razie ja zamieszczam salony w moim miescie :)
Art line tattoo
Dominik Szymkowiak
ul. Dąbrowskiego 62
61-522 Poznań
http://www.arttattoo.pl/tatuaz_poznan.php
Serwis Tatuaze.biz poleca studio Art Line Tattoo
---
Salon Tatuażu. Sławomir Manicki
Głogowska 37; 60-763 Poznań
www.titty-twister.com.pl
--
Monster Tattoo Marta Sęk
Grunwaldzka 41A/9; 60-784 Poznań
hatecore
07-16-2007, 23:23
ty ale ten wafelz tego studia tity twister to srednio dziara nie podobają mi się jego prace, a te dziary co zrobił pej to porazka strasznie i krzywe, a w telewizjii wygladaja tak efektownie a w rzeczywistosci to lipa straszna...
witam,
a te dziary co zrobił pej to porazka strasznie i krzywe, a w telewizjii wygladaja tak efektownie a w rzeczywistosci to lipa straszna...
Dlatego wygladaja w tv spoko, bo raper za bardzo przykoksował :D i wysmarowali go bejca ;) lol :D
pozdro.
hatecore
07-27-2007, 09:15
no na tym nowym teledysku wyglada spoko , na dojebanego , ale brzuch tez ma niczego sobie , nawali na siebie jkis chinskich znaków i mysli ze bedzi 50 centem hehehe, chociaz go lubie
witam wszystkich chcę sobie zrobić tatuaż może ktoś mi poleci dobre studio w Poznaniu
hatecore
07-30-2007, 16:08
jak juz ktoś wyzej wrzucił ten link , ludzie z tego studia mają fajny poziom prac i duzo autorskich robia ,
hatecore
07-31-2007, 14:41
WYZEJ JUZ BYŁ TEN ADRES
WIDAĆ ZE TECHNIKE MAJA OPANOWANĄ W TYM STUDIO I CO NAJWAZNIEJSZE ROBIA DUZO PRAC AUTORSKICH, SMIAŁO MOZNA DO NICH PODBIJAC
dzięki za radę zależy mi na profesjonalizmie nie chcę być oszpecony byle dziarą, na pewno skorzystam z Twojej rady pozdrawiam Rogal
ja mogę polecić studio Moko - kilkoro moich znajomych zrobiło tam sobie dziary i całkiem nieźle im to wychodzi. Zajmują się tez piercingiem (tu już rekomendacja wieluuu moich friensów i moja :] ). Ceny mają nie za niskie, ale myślę, że warto się zobaczyć co mają do zaoferowania. Aktualnie maja stronę www w budowie, ale wkrótce powinna działać
www.moko.poznan.pl
hatecore
08-10-2007, 10:30
Znasz Dobre Studio Z Poznania To Co Ciebie Tkneło Zeby Oddać Sie W Recejakiegoś Paproka , Który Zrobil Tobie Taka Ałłłe
Znasz Dobre Studio Z Poznania To Co Ciebie Tkneło Zeby Oddać Sie W Recejakiegoś Paproka , Który Zrobil Tobie Taka Ałłłe
niestety jak na studenta przystało - w Ponznaiu mieszkam tylko w czasie roku akademickiego, więc to była jedna z przyczyn. Po drugie - znajomi polecali mi tego pana, w ich przypadku dziary są całkiem ładne. i po trzecie fundusze mam ograniczone... :/ niestety
hatecore
08-16-2007, 10:47
Ile Ciebie Skasowal Ten Pan Za Ta Plamę Na Brzuchu? , A Po Drugie To Jak Zrobił Taka Plamę Tobie To Inne Jego Tatuaze Tez Nie Są Pewnie Pierwszych Lotów, Wystarczy Jeden Rzut Oka Na Jego Dzieło I Widąc Zę Nie Ma Za Duzego Pojecia O Tatuazach
skibakrk
04-08-2008, 16:22
czesc. wiecie moze czy studio Moko jeszcze istnieje?
po pierwsze witam serdecznie :)
mam pytanie - moja kumpela miala robiony tatuaz w studiu na ulicy Kramarskiej - blisko skrzyzowania z ulica Wielka - w Poznaniu rzecz jasna. bylo to jakies 8, moze 9 lat temu..
teraz chciala go rozbudowac i, jako, ze jest z niego zadowolona, chciala wrocic w to samo miejsce. ale, tego studia juz tam nie ma. obecnie jest tam salon fryzjerski, gdzie oczywiscie nie potrafia udzielic informacji dokad przeniosl sie salon tatuazu.
czy moze ktos z Was wie cos na ten temat? [niestety, nie pamietamy nazwy tego salonu]
pozdrawiam :)
Angelika
09-08-2009, 12:38
Witam, robiłam w studiu MOKO na Św Marcinie tatuaz i jestem bardzo zadowolona - jest to sliczny ornament. Ostatnio poszłam tam po nowy tatuaz i juz nie ma Michała ktory mi robil tatuaz, natomiast jest jakis dziwny chlopak - stanowczo odradzam - nie potrafił mi nic powiedziec ani doradzic. Moja kolezanka robila u niego tatuaz i nie jest zadowolona wiec moze wiecie gdzie robi tatuaze michał ktory tam pracowal? Prosze o pomoc.