View Full Version : Studia tatuażu we wrocławiu
Witam,
Zamieszczam kilka salonów tatuażu znajdujacych sie w moim miescie wroclawiu:
Studio Tatuażu Artystycznego
Grzegorz Małek
Kotlarska 30
50-120 Wrocław
http://www.tattoo.wroc.pl/
----------------------------------------
MosquitoTattoo - Studio Tatuażu i Kolczykowania
53-678 WROCŁAW
ul. Sokolnicza 7/17, pawilon
http://www.mosquitotattoo.pl/
-----------------------------------------
Studio Tatuażu i Kolczykowania
SKULLMASTER
"Pałacyk" UL. Kościuszki 34
50-012 Wrocław
http://skullmaster.pl/
------------------------------------------
Dziaraj Teraz Nowi Ludzie , Ricardo I Folgin , Co Do Ricardo To Poziom Ma Oki Nie Wiem Jak Z Cenami A Folgin To Raczej Tak Sobie Robi, Maciek Który Wczesniej Prowadził To Studio Tatuje Za Granica, Ale Jak Robil U Siebie W Pałacyku To Ceny Miał Kosmiczne I Sredniej Wielkosci Tatuaz Robił Na 2-3 Sesje
C Do Grzeska Mał Na Kotlarskiej , To Poziom Techniczny Jest Bardzo Dobry , Koles Szybki Jest , Ale Ceny Też Ma Chyba Najwyzsze W Miescie :(
Ostatnim Miejscem Gdzie Jescze Mozna By Było Się Wydziarać We Wro Jes Studio Koło Dworac Pkp , Też Robili Dosyć Dobrze I Ceny Mieli Spoko. Ale Nie Wiem Jak To Teraz Wyglada , Bo Tam Były Jakies Roszady Personalane,
Reszta Salonów We Wro Są Do Dup...
cleanfun
12-10-2007, 18:25
otwieram cleanfun.pl i obiecuję, że nie będzie do dupy...poza tym pracowałem z maćkiem w skullmasterze kilka lat, czemu o mnie nie piszesz :((
tomasz bujacz, rzyfc
pozdrawiam!!!
hatecore
12-10-2007, 20:54
rzyfc nie uwierzysz ale myslałem dzisiaj o tobie hehheeh, spotkałem kolege który mi powiedział ze wróćiłeśi ze bedziesz we wro, napisz mi na priva nr kom do ciebie , bo chiałbym zebys ,mnie troche podziaragał, pozdro
MenschFeind
03-25-2008, 21:34
Ja swoje dwa tatuaże robiłem u Tomka. Kolejny raczej też zrobię u niego. Dobrze wiedzieć, że otworzył studio gdzie indziej.
Polecacie studio MosquitoTattoo?
Szukałem na necie jakiegoś studia tatuażu specjalizującego się w tatuażu polinezyjskim, i nic innego nie znalazłem. Ich galeria mi się podobała, ale wiadomo że informacje z pierwszej ręki najlepsze.
tez czekam az ktoś poleci jakiś salonik we wro i nie taki że jak pójde potraktują mnie z góry i na dodatek zazadaja zaliczki...
Ja polecam skullmaster :) na poczatku watku Hatecore dal namiary :)
Witam, mam pytanie o wrocławskie studia : czy ktoś może miał jakieś doświadczenia z Michałem Roszkowskim - studio tatuażu "Masters of tattoo" ? chciałabym zrobić pierwszy tatuaż i zastanawiam się nad clean fun ale chciałabym zajrzeć też do niego
matibrzeg
12-04-2008, 00:24
aga moge ci z czystym sumieniem polecic cleanfun... Ostatnio robilem tam pajaczka i jestem zadowolony w 1000% , zalaczam fotke pajaka , ale na realu wyglada 100 razy lepiej niz na fotce :)
dzięki, wiem, że clean fun cieszy się dobrą opinią, ale podobają mi się też prace Michała, tylko,że nic na jego temat nie słyszałam, a to mój pierwszy ta2, więc nie mam żadnego doświadczenia, a co do pajączka to rzeczywiście bardzo zgrabny, gratuluję
Swietny ten pajaczek zalacz fote po pelnym wygojeniu pozdro
matibrzeg
12-04-2008, 19:38
w 3 dzien skora mi zeszla i od 4 dnia ciagle tak samo wyglada , strupkow nic niema i jest wsumie gladki mysle ze juz sie wygoil :) ale bede go smarowal jeszcze z 3 dni i zrobie fotke :)
edit: na dzien dzisiejszy wyglada tak , mysle ze juz jest good bo skora jest gladka :) ps. zdjecie robione przez patola nie oddaje prawdziwego wygladu pajaka :)
oNNa1975
12-05-2008, 21:35
Świetny ten pająk :)
Grunt to dobre podejscie artysty do sprawy a nie ze tak powiem oklepanie kolejnego umowionego klienta.
matibrzeg
12-06-2008, 14:27
co do studia cleanfun to mysle ze tam podchodza z sercem (zeby nie bylo nie na temat hehe) a mam pytanie czy krem "aloe panten" bedzie dobry do nawilzania pajaka? bo jeszcze 2 dni bede smarowal alantanem + i pozniej chcialem juz go smarowac kremem nawilzajacym... i tu jest moje drugie pytanie przez jaki czas i ile razy dziennie mam go smarowac kremem nawilzajacym ?? i czy oplaca sie jeszcze te 2 dni smarowac alantanem+ jak skora na pajaczku jest taka sama jak poza nim, kolejne pytanie :D jak mi sie pojawi jakis syfik na pajaku moge go wycisnac ?
pozdrawiam
poszłam za radą ( no, poza tym średnio mi się podobało w masters of tattoo - nie tylko to, że większa część studia to solarium... ) i dzisiaj mam już świeży ta2 zrobiony w clean fun i jestem bardzo zadowolona :)
witam!
chcialam sie zapytac o studio ULTRA TATTOO. widzialam zdjecia w internecie i moim zdaniem sa genialne, ale z tego co wiem zaszly jakies zmiany jezeli chodzi tatuazystow, dlatego chcialam sie zapytac czy ktos mial moze stycznosc z nimi w ostatnim czasie i jak ocenia ich prace. bede wdzieczna za szczere i w miare obiektywne opinie.
pozdrawiam
witam wszystkich, gorąco polecam studio tattoo Guru Tattoo Wroclaw ul.Kotlarska 30, robię drugi tatuaż u Grześka, wcześniej nie wielki na ramieniu, w tej chwili znacznie większy japoński wzór (tzw rękaw i pół klatki piersiowej) i jestem zdecydowanie zadowolony!!!, perfekcyjne wykonanie i pełen profesjonalizmy w kształtowaniu i samym dziaraniu tatuażu,
jeszcze nie skończony, myśle, że 2 sesje i będzie gotów
Witam,rowniez polecam te studio.tydzien temu robilem sobie tam tatoo i bardzo przednio!!!wrzuce fotke po zagojeniu
dziura23
04-10-2009, 11:19
Witam
Planuje zrobić sobie dużego motyla na cale plecy. Potrzebuje kogos kto umiejętnie posługuje sie kolorami. Kogo byście mi polecili z wrocławskich tatuatorów?
bacanski
04-23-2009, 18:56
ja jestem po wizycie w CLEANFUN i moge z czystym sumieniem polecic!!! pelen profesjonalizm i higiena...
po zrobieniu ta2 nawet nie mialem zaczerwienienia na okolo kontoru... ;)
a dodatkowo ceny sa jak dla mnie bardzo ok, i artstyczne podejscie do wzoru ;)
Hej :)
Chciałam zadać pytanie odnośnie tych cen "jak najbardziej ok" - zamierzam zrobić sobie pierwszy tatuaż i nie wiem nawet na jak duży wydatek powinnam się szykować (tatuaż raczej niewielki - tuż za uchem, przy linii włosów). Poza tym we Wrocławiu będę tylko kilka dni - może ktoś orientuje się z jakim wyprzedzeniem musiałabym się umawiać wcześniej?
Dzięki!
~M~
Daj pomysł wzoru - przede wszystkim. Po drugie, nikt tutaj nie wyceni tatuażu - to robi tatuator. Jeśli chodzi o CF to jak najbardziej polecam!!
bacanski
10-11-2009, 00:21
jesli znajde tlumacza jezyka chinskiego to za ok 2 tygodnie bede smigal do CleanFun po kolejna dziarke ;)
czyli polecam CF
Też polecam CF!!! http://www.cleanfun.pl warto pooglądać prace Tomka, naprawdę tatuator z prawdziwego zdarzenia!!!
bacanski
10-27-2009, 17:01
i jednak udalo sie ;)
w piatek smigam do Tomka na kolejne dzierganie ;)
mam nadzieje, ze znowu bede bardzo zadowolony z CleanFun ;)
witam, chcialbym przrstrzec wszystkich przed studiem agama, ktore przenioslo sie niedawno w okolice rynku. moja kolezanka, ktorej polecono zupelnie inne studio w tej okolicy trafila troche przypadkiem do agamy i mocno zachecana niska cena (w sumie na wlasne zyczenie) otrzymala tak zwanego 'buraka', przez ktorego od kilku dni doslownie ryczy w poduszke. moze i to jej naiwnosc, ale szanowni jegomoscie usilnie dawali jej do zrozumnia, ze zrobia tak samo dobrze, ale duzo taniej..
wg mnie we wrocku jak ktoś chce dobrą dziarke to skullmaster albo cleanfun chłopaki wykonują prawdziwe dzieła sztuki!:)
bacanski
12-06-2009, 16:19
ja juz dawno jestem po 2 dziarce. tylko i wylacznie CLEANFUN ;)
moze za jakis czas bede konczyl cala noge u Tomka ;)
http://photos.nasza-klasa.pl/233404/55/other/std/295e38938d.jpeg
MenschFeind
12-06-2009, 17:10
ja też się nidlugo do niego wybieram :) muszę jeszcze dozbierać kasę :)
szubrawca
01-31-2010, 09:17
Hi, w srode jestem u Tomka - a puzniej fotka !!
narka.
szubrawca
szubrawca
02-07-2010, 11:00
Witam :
Obiecane zdjecie
wroclawianie
05-07-2010, 12:55
www.wroclawianie.info/tatuaze.php tu znajdziecie pełny spis salonów i namiary na wolnych strzelców ;)
Rzyfcu jak zwykle daje rade :) dziś jadę to może go odwiedzę :0 zobaczę co natworzył ciekawego:))
Witam! Chciałbym zrobić sobie tatuaż taki jak na tym zdjęciu (http://pl.tinypic.com/view.php?pic=149xp3l&s=3) . Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego i w miarę taniego studia. Z góry dziękuje i Pozdrawiam
lukas008
01-18-2011, 02:30
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy Tomek i Cleanfun to dobry wybór na zrobienie sobie tatuażu.
Tomasz (rzyfcu) znajomy który mnie wtajemniczył w sztukę tattoo jest fenomenalnym tatutorem
1. 100% higieny
2. świetne projekty
3. www.cleanfun.pl mówi samo za siebie
4. ma bardzo bogate doświadczenie
5. przykładna i precyzyjna robota...:)
sam zamierzam po wakacjach wpaść do Tomka na "małe" dziabanie :)
daję sobie łeb obciąć za jego prace:) na pewno będzie 110% zadowolenia:)
MenschFeind
03-17-2011, 12:44
Temat powinien się nazywać CleanFun bo właściwie tylko o tym studiu się tutaj pisze :) fakt, Tomek dobrze wykonuje swoją robotę (mam 3 jego tattoo) a czy tanio (jak ktoś napisał) to zależy dla kogo. Na pewno taniej niż na Kotlarskiej bo tam to już jest lekkie przegięcie.
Ja mam pytanie odnośnie studia NAUTILUS i Sławka Myśków. Trafiłem tam poprzez myspace i odleciałem. Kolejną dziarkę chcę w kolorze a kolorowe prace NAUTILUS'a są rewelacyjne. Czy ktoś tam był? jak cenowo i jak wrażenia?
Witam
Co do studia Natilus i samej osoby Sławka Myśkowa to daję 100% gwarancji na zadowolenie z tatuażu. Znam go już jakieś 6 lat jeszcze jak pracował w Vikingu w ZG . Mam od niego cały rękaw i polowę pleców.Jest bardzo ambitny i zajebiście dokładny , ma już też kilka nagród z konwencji tatuażu.Co do cen to napewno nie jest zdziercą tyle że z terminami to raczej ciężko ma duży okład.
Strona studia www.studionautilus.pl
Tomek z Cleanfun jest swietny. Mam jego 2 kolorowe tatuaze i jestem bardzo zadowolona. Gosc jest profesjonalista i mozna z nim sobie normalnie pogadac. Czy drogo? Ja za te 2 zaplacilam 350zl (nie sa zbyt duze) i uwazam, ze to dobra cena. Lepiej doplacic te 100 zl i miec pewnosc, ze wszystko zostanie porzadnie i profesjonalnie wykonane, a co najwazniejsze STERYLNIE.
Witam. Chciałbym sobie zrobić coś takiego: http://www.wgraj.org/zdjecie/23752
Gdzie najlepiej się z tym wybrać na dolnym śląsku?
gdziekolwiek!!! nie na temat
DeNekstBest
01-21-2012, 13:36
Dużo osób poleca CleanFun więc zdecydowałem się na to studio i mam pytanie, trzeba długo czekać na terminy? I mniej więcej ile wyniósł by mnie tatuaż na przedramieniu, zwykły napis +/- więcej niż 400zł? Z góry dziękuje za odpowiedź ;)