PDA

View Full Version : Studia tatuażu we wrocławiu

roten
07-09-2007, 08:39
Witam,

Zamieszczam kilka salonów tatuażu znajdujacych sie w moim miescie wroclawiu:

Studio Tatuażu Artystycznego

Grzegorz Małek
Kotlarska 30
50-120 Wrocław

http://www.tattoo.wroc.pl/
----------------------------------------

MosquitoTattoo - Studio Tatuażu i Kolczykowania

53-678 WROCŁAW
ul. Sokolnicza 7/17, pawilon

http://www.mosquitotattoo.pl/
-----------------------------------------

Studio Tatuażu i Kolczykowania
SKULLMASTER

"Pałacyk" UL. Kościuszki 34
50-012 Wrocław

http://skullmaster.pl/
------------------------------------------

MIKA28
08-07-2007, 11:48
Dziaraj Teraz Nowi Ludzie , Ricardo I Folgin , Co Do Ricardo To Poziom Ma Oki Nie Wiem Jak Z Cenami A Folgin To Raczej Tak Sobie Robi, Maciek Który Wczesniej Prowadził To Studio Tatuje Za Granica, Ale Jak Robil U Siebie W Pałacyku To Ceny Miał Kosmiczne I Sredniej Wielkosci Tatuaz Robił Na 2-3 Sesje

C Do Grzeska Mał Na Kotlarskiej , To Poziom Techniczny Jest Bardzo Dobry , Koles Szybki Jest , Ale Ceny Też Ma Chyba Najwyzsze W Miescie :(

Ostatnim Miejscem Gdzie Jescze Mozna By Było Się Wydziarać We Wro Jes Studio Koło Dworac Pkp , Też Robili Dosyć Dobrze I Ceny Mieli Spoko. Ale Nie Wiem Jak To Teraz Wyglada , Bo Tam Były Jakies Roszady Personalane,

Reszta Salonów We Wro Są Do Dup...

cleanfun
12-10-2007, 18:25
otwieram cleanfun.pl i obiecuję, że nie będzie do dupy...poza tym pracowałem z maćkiem w skullmasterze kilka lat, czemu o mnie nie piszesz :((
tomasz bujacz, rzyfc
pozdrawiam!!!

hatecore
12-10-2007, 20:54
rzyfc nie uwierzysz ale myslałem dzisiaj o tobie hehheeh, spotkałem kolege który mi powiedział ze wróćiłeśi ze bedziesz we wro, napisz mi na priva nr kom do ciebie , bo chiałbym zebys ,mnie troche podziaragał, pozdro

MenschFeind
03-25-2008, 21:34
Ja swoje dwa tatuaże robiłem u Tomka. Kolejny raczej też zrobię u niego. Dobrze wiedzieć, że otworzył studio gdzie indziej.

Niras
10-25-2008, 19:55
Polecacie studio MosquitoTattoo?
Szukałem na necie jakiegoś studia tatuażu specjalizującego się w tatuażu polinezyjskim, i nic innego nie znalazłem. Ich galeria mi się podobała, ale wiadomo że informacje z pierwszej ręki najlepsze.

martika
11-03-2008, 11:51
tez czekam az ktoś poleci jakiś salonik we wro i nie taki że jak pójde potraktują mnie z góry i na dodatek zazadaja zaliczki...

Shtojer
11-03-2008, 16:32
Ja polecam skullmaster :) na poczatku watku Hatecore dal namiary :)

aga
12-03-2008, 09:00
Witam, mam pytanie o wrocławskie studia : czy ktoś może miał jakieś doświadczenia z Michałem Roszkowskim - studio tatuażu "Masters of tattoo" ? chciałabym zrobić pierwszy tatuaż i zastanawiam się nad clean fun ale chciałabym zajrzeć też do niego

matibrzeg
12-04-2008, 00:24
aga moge ci z czystym sumieniem polecic cleanfun... Ostatnio robilem tam pajaczka i jestem zadowolony w 1000% , zalaczam fotke pajaka , ale na realu wyglada 100 razy lepiej niz na fotce :)

aga
12-04-2008, 13:26
dzięki, wiem, że clean fun cieszy się dobrą opinią, ale podobają mi się też prace Michała, tylko,że nic na jego temat nie słyszałam, a to mój pierwszy ta2, więc nie mam żadnego doświadczenia, a co do pajączka to rzeczywiście bardzo zgrabny, gratuluję

Wojtas
12-04-2008, 15:36
Swietny ten pajaczek zalacz fote po pelnym wygojeniu pozdro

matibrzeg
12-04-2008, 19:38
w 3 dzien skora mi zeszla i od 4 dnia ciagle tak samo wyglada , strupkow nic niema i jest wsumie gladki mysle ze juz sie wygoil :) ale bede go smarowal jeszcze z 3 dni i zrobie fotke :)

edit: na dzien dzisiejszy wyglada tak , mysle ze juz jest good bo skora jest gladka :) ps. zdjecie robione przez patola nie oddaje prawdziwego wygladu pajaka :)

oNNa1975
12-05-2008, 21:35
Świetny ten pająk :)

Shtojer
12-06-2008, 00:14
Kawal dobrej roboty :)

Wojtas
12-06-2008, 01:08
Grunt to dobre podejscie artysty do sprawy a nie ze tak powiem oklepanie kolejnego umowionego klienta.

matibrzeg
12-06-2008, 14:27
co do studia cleanfun to mysle ze tam podchodza z sercem (zeby nie bylo nie na temat hehe) a mam pytanie czy krem "aloe panten" bedzie dobry do nawilzania pajaka? bo jeszcze 2 dni bede smarowal alantanem + i pozniej chcialem juz go smarowac kremem nawilzajacym... i tu jest moje drugie pytanie przez jaki czas i ile razy dziennie mam go smarowac kremem nawilzajacym ?? i czy oplaca sie jeszcze te 2 dni smarowac alantanem+ jak skora na pajaczku jest taka sama jak poza nim, kolejne pytanie :D jak mi sie pojawi jakis syfik na pajaku moge go wycisnac ?
pozdrawiam

aga
12-17-2008, 22:58
poszłam za radą ( no, poza tym średnio mi się podobało w masters of tattoo - nie tylko to, że większa część studia to solarium... ) i dzisiaj mam już świeży ta2 zrobiony w clean fun i jestem bardzo zadowolona :)

mimimi
02-05-2009, 00:16
witam!
chcialam sie zapytac o studio ULTRA TATTOO. widzialam zdjecia w internecie i moim zdaniem sa genialne, ale z tego co wiem zaszly jakies zmiany jezeli chodzi tatuazystow, dlatego chcialam sie zapytac czy ktos mial moze stycznosc z nimi w ostatnim czasie i jak ocenia ich prace. bede wdzieczna za szczere i w miare obiektywne opinie.
pozdrawiam

dzionyb
04-02-2009, 21:21
witam wszystkich, gorąco polecam studio tattoo Guru Tattoo Wroclaw ul.Kotlarska 30, robię drugi tatuaż u Grześka, wcześniej nie wielki na ramieniu, w tej chwili znacznie większy japoński wzór (tzw rękaw i pół klatki piersiowej) i jestem zdecydowanie zadowolony!!!, perfekcyjne wykonanie i pełen profesjonalizmy w kształtowaniu i samym dziaraniu tatuażu,

orygami
04-03-2009, 15:12
zapodaj foto......:)

dzionyb
04-06-2009, 22:15
jeszcze nie skończony, myśle, że 2 sesje i będzie gotów

Qboosh
04-07-2009, 22:12
Witam,rowniez polecam te studio.tydzien temu robilem sobie tam tatoo i bardzo przednio!!!wrzuce fotke po zagojeniu

dziura23
04-10-2009, 11:19
Witam
Planuje zrobić sobie dużego motyla na cale plecy. Potrzebuje kogos kto umiejętnie posługuje sie kolorami. Kogo byście mi polecili z wrocławskich tatuatorów?

bacanski
04-23-2009, 18:56
ja jestem po wizycie w CLEANFUN i moge z czystym sumieniem polecic!!! pelen profesjonalizm i higiena...

po zrobieniu ta2 nawet nie mialem zaczerwienienia na okolo kontoru... ;)

a dodatkowo ceny sa jak dla mnie bardzo ok, i artstyczne podejscie do wzoru ;)

Metella
05-10-2009, 18:31
Hej :)

Chciałam zadać pytanie odnośnie tych cen "jak najbardziej ok" - zamierzam zrobić sobie pierwszy tatuaż i nie wiem nawet na jak duży wydatek powinnam się szykować (tatuaż raczej niewielki - tuż za uchem, przy linii włosów). Poza tym we Wrocławiu będę tylko kilka dni - może ktoś orientuje się z jakim wyprzedzeniem musiałabym się umawiać wcześniej?

Dzięki!

~M~

dizzy
06-09-2009, 22:04
Daj pomysł wzoru - przede wszystkim. Po drugie, nikt tutaj nie wyceni tatuażu - to robi tatuator. Jeśli chodzi o CF to jak najbardziej polecam!!

bacanski
10-11-2009, 00:21
jesli znajde tlumacza jezyka chinskiego to za ok 2 tygodnie bede smigal do CleanFun po kolejna dziarke ;)
czyli polecam CF

boro
10-11-2009, 04:18
Też polecam CF!!! http://www.cleanfun.pl warto pooglądać prace Tomka, naprawdę tatuator z prawdziwego zdarzenia!!!

bacanski
10-27-2009, 17:01
i jednak udalo sie ;)
w piatek smigam do Tomka na kolejne dzierganie ;)
mam nadzieje, ze znowu bede bardzo zadowolony z CleanFun ;)

lapoze
11-30-2009, 22:28
witam, chcialbym przrstrzec wszystkich przed studiem agama, ktore przenioslo sie niedawno w okolice rynku. moja kolezanka, ktorej polecono zupelnie inne studio w tej okolicy trafila troche przypadkiem do agamy i mocno zachecana niska cena (w sumie na wlasne zyczenie) otrzymala tak zwanego 'buraka', przez ktorego od kilku dni doslownie ryczy w poduszke. moze i to jej naiwnosc, ale szanowni jegomoscie usilnie dawali jej do zrozumnia, ze zrobia tak samo dobrze, ale duzo taniej..

boro
11-30-2009, 22:32
wg mnie we wrocku jak ktoś chce dobrą dziarke to skullmaster albo cleanfun chłopaki wykonują prawdziwe dzieła sztuki!:)

bacanski
12-06-2009, 16:19
ja juz dawno jestem po 2 dziarce. tylko i wylacznie CLEANFUN ;)
moze za jakis czas bede konczyl cala noge u Tomka ;)

http://photos.nasza-klasa.pl/233404/55/other/std/295e38938d.jpeg

MenschFeind
12-06-2009, 17:10
ja też się nidlugo do niego wybieram :) muszę jeszcze dozbierać kasę :)

szubrawca
01-31-2010, 09:17
Hi, w srode jestem u Tomka - a puzniej fotka !!
narka.
szubrawca

szubrawca
02-07-2010, 11:00
Witam :

Obiecane zdjecie

wroclawianie
05-07-2010, 12:55
www.wroclawianie.info/tatuaze.php tu znajdziecie pełny spis salonów i namiary na wolnych strzelców ;)

boro
05-07-2010, 15:43
Rzyfcu jak zwykle daje rade :) dziś jadę to może go odwiedzę :0 zobaczę co natworzył ciekawego:))

themek
05-30-2010, 18:50
Polecam Tomka "Cleanfun"

OdySek
07-17-2010, 12:10
Witam! Chciałbym zrobić sobie tatuaż taki jak na tym zdjęciu (http://pl.tinypic.com/view.php?pic=149xp3l&s=3) . Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego i w miarę taniego studia. Z góry dziękuje i Pozdrawiam

lukas008
01-18-2011, 02:30
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy Tomek i Cleanfun to dobry wybór na zrobienie sobie tatuażu.

boro
01-19-2011, 01:39
Tomasz (rzyfcu) znajomy który mnie wtajemniczył w sztukę tattoo jest fenomenalnym tatutorem

1. 100% higieny
2. świetne projekty
3. www.cleanfun.pl mówi samo za siebie
4. ma bardzo bogate doświadczenie
5. przykładna i precyzyjna robota...:)

sam zamierzam po wakacjach wpaść do Tomka na "małe" dziabanie :)
daję sobie łeb obciąć za jego prace:) na pewno będzie 110% zadowolenia:)

MenschFeind
03-17-2011, 12:44
Temat powinien się nazywać CleanFun bo właściwie tylko o tym studiu się tutaj pisze :) fakt, Tomek dobrze wykonuje swoją robotę (mam 3 jego tattoo) a czy tanio (jak ktoś napisał) to zależy dla kogo. Na pewno taniej niż na Kotlarskiej bo tam to już jest lekkie przegięcie.
Ja mam pytanie odnośnie studia NAUTILUS i Sławka Myśków. Trafiłem tam poprzez myspace i odleciałem. Kolejną dziarkę chcę w kolorze a kolorowe prace NAUTILUS'a są rewelacyjne. Czy ktoś tam był? jak cenowo i jak wrażenia?

nonames
04-20-2011, 11:09
Witam
Co do studia Natilus i samej osoby Sławka Myśkowa to daję 100% gwarancji na zadowolenie z tatuażu. Znam go już jakieś 6 lat jeszcze jak pracował w Vikingu w ZG . Mam od niego cały rękaw i polowę pleców.Jest bardzo ambitny i zajebiście dokładny , ma już też kilka nagród z konwencji tatuażu.Co do cen to napewno nie jest zdziercą tyle że z terminami to raczej ciężko ma duży okład.
Strona studia www.studionautilus.pl

Marys_a
05-20-2011, 14:47
Tomek z Cleanfun jest swietny. Mam jego 2 kolorowe tatuaze i jestem bardzo zadowolona. Gosc jest profesjonalista i mozna z nim sobie normalnie pogadac. Czy drogo? Ja za te 2 zaplacilam 350zl (nie sa zbyt duze) i uwazam, ze to dobra cena. Lepiej doplacic te 100 zl i miec pewnosc, ze wszystko zostanie porzadnie i profesjonalnie wykonane, a co najwazniejsze STERYLNIE.

Amat
08-07-2011, 17:16
Witam. Chciałbym sobie zrobić coś takiego: http://www.wgraj.org/zdjecie/23752
Gdzie najlepiej się z tym wybrać na dolnym śląsku?

gdziekolwiek!!! nie na temat

DeNekstBest
01-21-2012, 13:36
Dużo osób poleca CleanFun więc zdecydowałem się na to studio i mam pytanie, trzeba długo czekać na terminy? I mniej więcej ile wyniósł by mnie tatuaż na przedramieniu, zwykły napis +/- więcej niż 400zł? Z góry dziękuje za odpowiedź ;)