View Full Version : Studia Poznań
alli2525
03-12-2009, 10:12
Czy ktoś zna jakieś dobre studio w Poznaniu?
A na stronie glownej to do cholery jakie jest studio????????? ludzie wy czytac nie umiecie czy az tak leniwi jestescie?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alli2525
03-12-2009, 15:00
Pytanie nie jest bezzasadne... Jeśli chodzi o Art Line, to byłam tam i nie mogę powiedzieć, żebym odniosła dobre wrażenie. Właściciel jest gburowaty, nieprzyjemny w kontakcie...
Wygląda jak by Mu woda sodowa uderzyła do głowy z powodu zbyt dużej ilości klientów...
Z tego co wiem (znajmi robili coś w tym studiu), to nie można mieć zastrzeżeń do jakości wykonania i czystości, ale potwierdzili moje spostrzeżenia. Właściciel to jakaś pomyłka jak chodzi o kontakt z klientem. Reszta personelu w porzo. Ale ja tam i tak nie pójdę, bo nie potrzebny jeszcze dodatkowy stres - nie chcę się czuć jak bym komuś przeszkadzała, podczas gdy robię coś dla siebie, na całe życie.
Ponawiam więc pytanie - jest jakieś INNE (żeby doprecyzować) niż Art Line studio w Poznaniu, gdzie warto się udać. Wolę najpierw zapytać niż trafić w podobne tak koszmarne miejsce...
Wiesz nie znam tam ludzi akurat w tym salonie Co do poznania tez nie znam innego salonu skoro masz sprawdzona osobe co robila sobie tattoo w tym salonie a nikt tu nie napisal zadnych propozycji wiec nic innego jak zmienic miejscowosc na dziarke albo szukac w google pozdrawiam