PDA

View Full Version : strupki i brak tuszu

markus_dk
01-31-2010, 11:31
Hej wszystkim Jestem tu nowy i mam pare pytan co do mojego tatuazu na przedramieniu za pomoc zgory dziekuje -

W zeszla niedziele zrobilem sobie tatuaz, moj problem zaczal sie juz w niedziele gdy ten kto tatuowal powiedzial ze tusz sie nie trzyma ciala i musial poprawiac . Co sie okazalo teraz w tych miejscach jest wiekszy strup niz wszedzie indziej czasami nawet zielony a gdy odpada to nie ma tuszu na skorze co jes grane .prosz o pomoc. Mam juz 2 inne tatuaze problem w tym ze w takich miejscach ze nie widzialem jak sie goja wiec nie moge sobie porownac. pozdrawiam

Patriota
01-31-2010, 12:40
Tusz pewnie jest tylko ty patrząc na około wydaje Ci się że jest pusto...
Zresztą jeśli tuszu nie ma (w co wątpie) masz prawo do darmowych poprawek :). Spokojnie poczekaj do końca wygojenia i się przejdź do studia. I smaruj to by ci nie wyschła rana...

markus_dk
01-31-2010, 13:37
A co jest spowodowane ze tusz nie trzym sie skury sam widzialem jak rysowal przecieral a tu prawie nic i to tylko w niektorych miejscach wiec monawial probe ponownie.

pitrek681
01-31-2010, 13:39
Hej wszystkim Jestem tu nowy i mam pare pytan co do mojego tatuazu na przedramieniu za pomoc zgory dziekuje -

W zeszla niedziele zrobilem sobie tatuaz, moj problem zaczal sie juz w niedziele gdy ten kto tatuowal powiedzial ze tusz sie nie trzyma ciala i musial poprawiac . Co sie okazalo teraz w tych miejscach jest wiekszy strup niz wszedzie indziej czasami nawet zielony a gdy odpada to nie ma tuszu na skorze co jes grane .prosz o pomoc. Mam juz 2 inne tatuaze problem w tym ze w takich miejscach ze nie widzialem jak sie goja wiec nie moge sobie porownac. pozdrawiam

zatem zapewne nie robiles w studio nie za wczesnie na ocene? smaruj porzadnie i po miesiacu od wykonania dziary wrzuc jakies zdjeciie jesli sie tak mocno nie pokoisz

markus_dk
01-31-2010, 13:47
Nie to nie bylo studio Ale jedno moge powiedziec sprzet i warunki ma 1000 razy lepsze niz nie jedno studio w ktorym bylem czy tez robilem moj pierwszy tatuaz

pitrek681
01-31-2010, 13:52
a czy jest na tyle zdolny ma jakieś doświadczenie? kiedy dziarke robiłeś w zeszłym tygodniu? bo z tego co opisałeś to mi wynika ze albo tuszu nie wbija albo zaniedbałeś przy gojeniu

markus_dk
01-31-2010, 13:55
oto zdjecie

pitrek681
01-31-2010, 14:00
nie ma rady trza poczekac do wygojenia i wtedy do poprawki wlasciwe gojenie zajmuje okolo 1 msc

markus_dk
01-31-2010, 14:00
Robilem w niedziele A co do jego zdolnosci to widzialem jego prace u kumpli i wygladaja super tylko ta moja sie jakos papra na zdjeciu widac takie zielone cos a poddtym nie ma tuszu tylko zaczerwienionie to mnie martwi . On to ogladal i powiedzial ze za 3 tyg. mam przyjsc na poprawke i bedzie wszystko ok tak to jest z czarnym tuszem (czasami cialo go odzrzuca -Ale ile w tym prawdy to nie wiem. oto pytam was?

YvonneS
01-31-2010, 14:04
tak to jest z czarnym tuszem (czasami cialo go odzrzuca -Ale ile w tym prawdy to nie wiem. oto pytam was?

Musiałbyś mieć alergię na tusz lub ogólne predyspozycje. Reakcje alergiczne zdarzają się rzadko, szybciej coś zostało źle zrobione.

dziarus
01-31-2010, 14:08
poharatał ci skórę za głęboko wbijał takie moje zdanie spytaj go czy robił komuś w tym miejscu dziarę pewnie to jego pierwsza i podszedł do niej jak do ramienia lub innego miejsca gdzie skóra jest grubsza.
poprawkę to bym robił gdzie indziej bo możesz mieć powtórkę z rozrywki

pitrek681
01-31-2010, 14:08
nie ze odrzuci po prostu tusz zszedl ze strupkem ale nie masz sie czym niepokoic skoro sie juz ugadales z nim to git tylko i tak smaruj do wyzdrowienia przez te 3 tydnie

Pinhead
01-31-2010, 14:13
Mi to wyglada na to ze po pierwsze zabardzo cie poharatal a po drugie troszke za slabo o niego dbales, bo tam gdzie bardziej pojezdzone czesciej pojawiaja sie strupy a jak widac to u ciebie raczej wlasnie wyszly strupy i to duze.

wujek116
01-31-2010, 18:33
zaorana skóra jest i to porządnie będziesz miał blizny .

suchyeu
02-12-2010, 22:22
pierwsze pytanie jakiej masci uzywasz?

A co do samej dziary to czcionka slaba i bez zadnych cieni takze wyglad taki sobie, nie za bardzo mi podszedl, teraz wykonanie, na moje to koles nie ma pojecia o robieniu w takich miejscach skora za mocno pociachana za gleboko igly byly i temu takie ostre strupy, ty sie tylko modl zebys blizn nie mial w tych miejscach bo sam przeswit to pol biedy, i tak jak dziarus radzil na poprawke to inne studio a nie do niego bo bedzie to samo.

Pitrek calkowite wygojenie i regeneracja trwa okolo 2 miesiecy a nie miesiaca.