PDA

View Full Version : Sprzet z arstattoo

suchyeu
10-27-2009, 10:52
Witam ma ktos moze maszyny z tej stronki lub tez moze cos o nich powiedziec ? dokladnie chodzi mi o linie proline
http://arstattoo.pl/sklep/bmaszynkibproline-c-21_31_78.html

SHARK
10-27-2009, 14:04
witam do tej o ktora ci chodzi niemoge ci nic powiedziec:D
ale na tej stronce co podales inne, Spaulding & Rogers slyczalem troche o nich sa podobno bardzo dobre,kolega tymi maszynkami pracuje pare lat i nie mial jeszcze z nimi problemow,sam sie zastanawiam cze sobie takie kupic:rolleyes:

uldor
10-27-2009, 14:21
spaulding & rogers - jak najbardziej, natomiast te proline wygladaja mi na zwykla chinszczyzne( widzialem je mase razy na angielskim ebay'u) i nie zawracalbym sobie nimi glowy. warto dorzucic te 2 stowki i miec cos sprawdzonego

suchyeu
10-27-2009, 15:49
wlasnie mialem okazje sprawdzic je, chodzilem z zamiarem kupna ich bo znalazlem ogloszenie w gazecie za dosc rozsadna cene koles mial do sprzedania kontorowke i druga 10zwojowa, i konturowka ma za lekka rame troche, sruba i sprezyny do wymiany. po wymianie sruby na srebrna juz zaczela pracowac o wiele lepiej troche trzeba bylo sie pobawic z ustawieniem bo kotwa byla za daleko od cewki i lekko przekrzywiona.sprezyna po lekkim odgieciu tez juz dala maly efekt, niestety nie mam na stanie sprezyn wiec nie moglem wymienic i zobaczyc ale na moje sa za miekkie jak do konturowki. a druga 10zwojowa wyglada dosc solidnie, rama ciezsza sruba juz srebrna byla i sprezyny dosc miekkie nawet wiec nie bylo tragedii. kotwica tez nie wygladala najgorzej i o dziwo byla dobrze ustawiona i nawet przy 7v ladnie i plynnie pracowala wiec suma sumarum wzialem od kolesia te maszyny bo cena byla kuszaca a nie chcial sprzedac tylko jednej, 10zwojowa sie przyda. sadze ze da sie z nich cos jeszcze wykrzesac.

wyso
10-27-2009, 19:00
temat już był
http://www.tatuaze.biz/forum/showthread.php/czy-tam-warto-1460.html
Dodam jeszcze że swojego czasu mieli podrobione tusze a jeżeli chodzi o maszynki SPAULDING & ROGERS to polecam od vikinga

suchyeu
10-27-2009, 22:17
temat byl ogolnie o sklepie i ich asortymencie a nie o samych maszynach ktorymi ja bylem zainteresowny, pytanie bylo konkretnie o maszyni z lini proline a nie ogolnie o caly sklep i o ich ogolny asortyment wiec nie widze najmniejszego powodu zeby pisac ze temat juz byl