View Full Version : Spora galeria znanych ludzi
http://tlc.discovery.com/fansites/miami-ink/tattoo_flipbook/tattoo_flipbook.html
Aaaa, Miami - ink, oglądałam kiedyś.
Bardzo mi się podobały tatuaże Chrisa Garvera, portrety Kat Von D i kwiaty Ami Jamesa
:) Dokladnie tak jak mowisz jak dla mnie naprawde daja rade i maja wysoki poziom szkoda ze polskiej wersji nie ma takiego programu bylo by ciekawie i nie glupi pomysl he he he :D
Po polsku można oglądać to na Travel&Living, tzn jakiś czas temu było można, nie wiem jak teraz.
Czy chodzi ci o to, że nie ma polskiego odpowiednika? Może z czasem ktoś wpadnie na pomysł?
Jest jest jak ktos ma taki program to polecam co do polskiego to pewnie po 2 dniach zdjeli by zwizji he he
Z publiczej na pewno :D
Tak czy inaczej całkiem fajny program.
Pakiet discowery a napewno bedzie trawel polecam....
Chyba też w każdej kablówce jest dostępny.
Sprawdzałam, można to w dalszym ciągu oglądać na T&L
Raczej na pewno wiem ze w innych rejonach swiata tez jest to puszczane watre naprawde uwagi jak kogos interesuje i ma taki kanal warty obczajenia :)
oNNa1975
12-25-2008, 10:06
A w Sylwestra przez cały boży dzień na Travel&Living będzie puszczany Miami Ink.
miami ink puszczają po polsku:) fajne robią prace nie powiem, ale jak się naoglądałam, to odniosłam wrażenie że nasi Polscy artyści czasem biją ich na głowę. No niezłe mają prace, ale nawet lepszymi u nas by się pochwalił niejeden renomowany salon. Może się tak nie znam bo sama nie tatuuję, lecz taka mi się reflaksja nasuneła po obejrzeniu ich prac i naszych rodowitych. A co Wy na to?
Jest w tym sporo racji, ale sama wiesz jak to bywa, jedni uważają się za artystów a inni nimi są i to jest ta różnica. ;)
Pisałam już, że ich prace mi się podobają ale też nie wszystkie, zresztą to co pokazują to przeważnie jakieś duperele, rzadko trafia się coś naprawdę fajnego.
Kolesie i Kat mają niewątpliwie talent inaczej cięzko by się im było wybić wśród takiej silnej konkurencji.
Od 27 lutego na Discovery World zaczyna się nowa seria "Rytualne zdobienie ciała".