View Full Version : Smartszop :) Nowe kolekcje!
smartszop
01-09-2010, 15:11
...Zapraszamy kolekcjonerów z klaserami do Smartszopu!
Tylko u nas:
!! Najniższe ceny na rynku !!
!! Zniżki do 30 % !!
!! Duży wybór kolekcji :) !!
!! Fajny klimat !!
!! Lokal czynny 7 dni w tygodniu :D
Nudzisz się, wpadnij po Bobbiego, Sensi czy inny STUFF a życie stanie się bardziej kolorowe.
Pozdro i miękkich kolan :))
CHORZÓW
UL. WOLNOŚCI 65
o co biega bo kur.......a nie nadążam
:D to ja już grzyb chyba jestem i za cofałem się na tej swojej wsi bo dopiero teraz skumałem :D
Wszedzie tego pelno u nas to juz z 15 sklepow jest takich i nic nie moga na to poradzic nasze smieszne wladze he.
U mnie tylko jeden. Nawet raz sie wybralem i sprawdzilem co maja w ofercie:) Ale i tak nie ma to jak stara poczciwa sensi:) A pozatym policja nic nie moze zrobic dopoki polskie prawo nie ma w swoich zapiskach ze dana substancja jest uwzgledniona jako narkotyk. Co prawda cos tam dodaja do tej listy ale na swiecie jest tyle roslin ze to jeszcze troche potrwa.
to organizm strasznie i ryje mózg... jak ktos chce dziury to polecam xD :D
Zwykla gandzia tez pozostawia luki w pamieci:)
EDIT do mojego wczesniejszego posta: teraz juz sa u mnie 3 smartszopy. Masakra co sie dzieje.
EDIT do mojego wczesniejszego posta: teraz juz sa u mnie 3 smartszopy. Masakra co sie dzieje.
Co się dzieje? Biznes. Jest zapotrzebowanie na takie gówno to i sklepy się pojawiają.
Trzeba być nieźle powalonym zeby po to sięgać i jeszcze dawać zarabiać tym co to sprzedają.
1grzesiu1
08-25-2010, 18:43
Trzeba być nieźle powalonym zeby po to sięgać i jeszcze dawać zarabiać tym co to sprzedają.
dokladnie lepiej kupic oryginalny towar a nie jakies ziolowe pizdzielstwo
Jeżeli komuś jest to potrzebne to niech kupuje.
Osobiście mnie nie kręcą takie rzeczy, wolę inne, zdrowe i nieuzależniające. ;)