PDA

View Full Version : Silverback Ink X1,X2,X3,X4 ????????

marcinjaworsky
04-19-2010, 07:04
Witam szacowne grono.
Od pewnego czasu nosze się z zamiarem wypróbowania mozliwości kompletu farb Silverback Ink X1,2,3,4 .
Cena farb o pojemności po 30ml wydaje się byc przystepna , przynajmniej w sklepach w których się zaopatruję.
Prsiłbym ewentualnie o sugestie i doświadczenia , wszystkich tych którzy pracują bądź pracowali na w/w farbach, gdyż OCH`ów i ACH`ów na ich temat jest sporo, ale pomiędzy doświadczeniami a reklamą jest spora różnica

boro
04-19-2010, 22:44
moim skromnym zdaniem nie ma lepszych farb do rozciągania cieni aczkolwiek ja wole na własnych rozcieńczonych pracować ;]

marcinjaworsky
04-20-2010, 07:11
Wiesz co BORO chodzi mi generalnie o to że np pracuje aktualnie na KOKKAI SUMI INK czy to madium czy light i tak je sobie rozcieńczam w miare potrzeb i charakteru pracy.
Zastanawiałem się jak sięto ma w relacji do zachwalanej serii w/w "X-ów"

dawidEf
04-22-2010, 20:50
pracowalem na nich troche ale jak na moj gust to jest to zwykla farba rozcieciona z sola fizjologiczna. porobilem troche na tym i wrocilem do rozcieczania samemu bo jakos mi to nie wchodzilo. jest to moje subiektywne odczucie i nie sugeruj sie tym. widzialem wielu Pro's-ow dzialajacych na tym i robili dobra robote. kwestia podobnie jak z kazdym innym sprzetem do tatuazu to, to czy ci podejda czy nie. wiec sprubowac mozesz;)

marcinjaworsky
04-26-2010, 15:05
No cóż kupie raz i zobaczymy , wydatek nie jest jakiś cholendarny więc a nóż podejdą .
dzięki za info