PDA

View Full Version : Salon w Katowicach (lub okolice)

szymonsz
05-04-2008, 19:08
Cześć
Szykuję się do swojego pierwszego tatuażu. W planie jest wewnętrzna część ramienia. Jeśli chodzi o wzór to chciałbym zrobić dwie litery D i N stylem pisanym na jakimś ciekawym tle.
Dlatego poszukuję pewnego studia tatuaży w Katowicach lub okolicy Katowic, gdzie po pierwsze będę zadowolony z usługi, a po drugie gdzie ktoś zaproponuje mi jakiś fajny projekt.

John Rambo
05-28-2008, 15:09
Mogę ci polecić nie tyle w Katowicach, ale w Gliwicach studio Alabamatattoo. Koleś, który tam robi ma naprawdę niezłego skila i jest w stanie wydziarać chyba wszystko co się tylko da :) Kiedyś, kilka lat temu, mieli tam inego dziaracza to jeździłem do Zabrza do Blackskull, ale ten nowy robi naprawdę nieźle i co jakiś czas tam zaglądam. pozdrawiam

parymka
09-01-2008, 21:18
na ul. 3 maja...polecam bo sama sobie tam dziarkę strzeliłam i jestem bardzo zadowolona :) pozdrawiam

dawidEf
09-01-2008, 21:28
widzialem popisy gosci z alabama na ich stronce i nie jestem zachwycony delikatnie mowiac, ale co kto lubi...

Bix91
09-02-2008, 20:15
John Rambo tylko od ciebie slyszałem że się podobno tam tatuator zmienił, jak byłem w Alabamie to takiego syfu jeszcze nie widzialem w studiu tatuażu.

Ja ci polecam Blackskull tattoo w zabrzu, sam się tam dziaralem i jestm zachwycony, tatuator dziara od 14 lat i to naprawde spoko koles :D. Wybierz się tam i sam oceń.

levin
09-02-2008, 22:25
Ja ze swojej strony polecam artline tattoo w Rybniku. Pracuje tam 4 kolesi, kazdy z nich naprawde profesjonalista i na termin nie trzeba czekac dlugo, tak jak w Sauronie czy blackskullu.