View Full Version : Słowo
Mam zamiar zrobic sobie tatuaż (za jakies 3 lata) a konkretnie na palcach po 4 literki na jednej rece.Widziałem taki u kogos i mi sie spodobał jak ściśnie sie pięści i je połączy to powstaje LOVE FEAR...Niemam tatuażu i mogli byście mi napisac ile kosztuje ile by trwał itp?
I co otym sądzicie.:D
hatecore
12-04-2007, 21:40
pomysł na tatuaz zmieni się tobie jeszcze z milion razy, wiec nie zaprzataj sobie teraz tym głowy
znam to z autopsji:pmój kazdy tatuaz miał byc zupełnie inny niz jest:)
Oj chyba sie nie zmieni...wziołem go od Mike Vallely (zawodowy skate) sam jezdze na desce 5 lat i mam zamiar go zrobic.Ale niemam tatuaży i nic niewiem wiec mi cos napiszcie bede wdzięczny.
tony2486
12-06-2007, 07:37
nie zmienisz koncepcji jak już sobie go wytatuujesz wtedy przez jakiś czas będzie stały
hatecore
12-06-2007, 11:59
Młoda Osoba , Chyba Ze Się Myle Ale Raczej Nie , Wiec Tatuaż Na Kostkach Jest Bardzo Zobowiazujacy Zwłaszcza W Naszym Kraju, Nie Bedzie Tobie łatwo O Prace W Polsce Z Takim Tatuazem , No Chyba Ze Planujesz Być Jakims Tam Robolem Na Budowie , Wtedy Takie Rzeczy Jak Tatuaz Na Kostkach Nie Maja Znaczenia , Ale W Takim Kraju Jak Nasz Póki Co Nie Bedzie łatwo ,
Ehh nie zgodze sie z tobą ale cóż każdy może wyrazic swoją opinie...POZDRO dla wszystkich
słowa to ja sobie takie słowa zrobiłam:p
yo,
Taka fajna dziewczyna taka upaprana hehe ;P
no widzisz jakos tak lubie sie tak paprac;) gdzies mi to tam w srodku siedzi:)
Na palcach :eek: to na pewno boli :rolleyes: ja bym na nich nie robił ;)