PDA

View Full Version : Rzeszów, Lublin, Kraków

goldi
12-06-2009, 20:33
Szczerze bylem juz prawie przekonany ze zrobie tatuaz gdzies w rzeszowie ale teraz zaczynam sie powaznie zastanawiac gdyz tatuaz jaki mnie interesuje nie jest chyba taki latwy do zrobienie poniewaz jest bardzo duzo cieniowany a galerie jakie umiescili uzytkownicy innego forum nie przekonaly mnie raczej zniechecily. Niechcialbym kwestionowac czyjegos profesjonalizmu w koncu na pewno znaja sie lepiej ode mnie badz nie widzialem wszystkich ale pozostaje to na cale zycie wiec wolalbym aby bylo wykonane pozadnie.

Dlatego mam pytanie czy moze ktos polecic mi jakies dobre studio w krakowie badz lublinie i oczywiscie czy tam znajde lepsze?? Gdyz w razie czego mialbym mozliwosc zeby tam dojechac. Chyba ze uwazacie ze studia w rzeszowie sa na lepszym poziomie niz tam??
Wybierajac sposrod tych trzech miast gdzie znajde najlepsze studio??

Kilka miesiecy pozostalo mi jeszcze czasu ale wole wczesniej wyszukac odpowiednie studio :)

Wuuu
12-06-2009, 20:51
Rzeszów odradzam. W Lublinie? Sam musisz coś poszperać po forum, bo nawet nazw nie pamiętam. A Kraków? Jak cię stać to do Kultu, ale widziałem też niezłe dziarki spod szyldu 9th circle. :) Btw wujka google spytaj, poszperaj po galeriach, przejedź się zobacz portfolio, ot i cała gadka.

suchyeu
12-06-2009, 21:05
w lbn to do slayera mozesz sie wybrac

goldi
12-06-2009, 21:18
hehe wujka google to bede pytal tez :PP bo wszystko co sie tu dowiem pozniej tez bede o tym czytal i szukal :) tylko myslalem ze moze tutaj sie ludzie beda orientowac o poziomie pomiedzy tymi miastami :)

suchyeu
12-06-2009, 21:49
no chyba nie sadzisz ze ktos by ci tu polecal zle studio? napisalem wyzej slayer w lbn badz tez sthazel kolo zamoscia co do slayera to poszukaj na necie jego prac bo stronki nie pamietam, a do sthazel to mam profil na nk jakbys chcial

goldi
12-10-2009, 08:32
nie mowie ze zle ale sam nie sprawdzalbys pozniej co to za studia?? szczerze watpie

suchyeu
12-10-2009, 10:55
nie mowie ze zle ale sam nie sprawdzalbys pozniej co to za studia?? szczerze watpie

ja polecam tych ktorych dziary widzialem na zywo i slyszalem duzo o nich, nie polecalbym kogos kogo prace widzialem tylko w necie i nic o nich nie wiem