goldi
12-06-2009, 20:33
Szczerze bylem juz prawie przekonany ze zrobie tatuaz gdzies w rzeszowie ale teraz zaczynam sie powaznie zastanawiac gdyz tatuaz jaki mnie interesuje nie jest chyba taki latwy do zrobienie poniewaz jest bardzo duzo cieniowany a galerie jakie umiescili uzytkownicy innego forum nie przekonaly mnie raczej zniechecily. Niechcialbym kwestionowac czyjegos profesjonalizmu w koncu na pewno znaja sie lepiej ode mnie badz nie widzialem wszystkich ale pozostaje to na cale zycie wiec wolalbym aby bylo wykonane pozadnie.
Dlatego mam pytanie czy moze ktos polecic mi jakies dobre studio w krakowie badz lublinie i oczywiscie czy tam znajde lepsze?? Gdyz w razie czego mialbym mozliwosc zeby tam dojechac. Chyba ze uwazacie ze studia w rzeszowie sa na lepszym poziomie niz tam??
Wybierajac sposrod tych trzech miast gdzie znajde najlepsze studio??
Kilka miesiecy pozostalo mi jeszcze czasu ale wole wczesniej wyszukac odpowiednie studio :)
Dlatego mam pytanie czy moze ktos polecic mi jakies dobre studio w krakowie badz lublinie i oczywiscie czy tam znajde lepsze?? Gdyz w razie czego mialbym mozliwosc zeby tam dojechac. Chyba ze uwazacie ze studia w rzeszowie sa na lepszym poziomie niz tam??
Wybierajac sposrod tych trzech miast gdzie znajde najlepsze studio??
Kilka miesiecy pozostalo mi jeszcze czasu ale wole wczesniej wyszukac odpowiednie studio :)