View Full Version : rysunek
witam serdecznie:)
chciałbym się zagłębić w temat Tatuażu i chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o moim rysunku ( innych nie mogę znaleźć pewnie gdzieś w piwnicy leżą:P )i czy z moimi lewymi rączkami mógłbym próbować sił z tatuażem:) z góry dzięki za szczerość:)
http://img43.imageshack.us/img43/1720/beztytuunfc.png
( przyznaje ze troszkę się nie przyłożyłem:) )
babajaga82
08-30-2009, 19:34
nawet fajne,po opisie jaki dales,myslalam ze bedzie o wiele gorzej:)
hehe... przyznaje ze portrety nie są moją mocną stroną :)
Może być ciekawie spory potencjał widzę w tobie.........:D
Super Paweł
09-30-2009, 15:07
Sam rysunek całkiem dobry, tylko zdjęcie można byle lepsze zrobić.
1grzesiu1
09-30-2009, 19:30
mi tez sie podoba przypomina moja kolezanke nawet :)
pozdro
witam serdecznie:)
chciałbym się zagłębić w temat Tatuażu i chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o moim rysunku ( innych nie mogę znaleźć pewnie gdzieś w piwnicy leżą:P )i czy z moimi lewymi rączkami mógłbym próbować sił z tatuażem:) z góry dzięki za szczerość:)
http://img43.imageshack.us/img43/1720/beztytuunfc.png
( przyznaje ze troszkę się nie przyłożyłem:) )
Szczerze? Nie jest aż tak żle lecz dobrze wcale,linia oczu,zarys policzków,krzywy nos itp......to jak dla mnie wygląda po prostu nie fajnie.....chociaż sam bym tak nigdy nie nakreślił to uważam,że jest kiepsko i nie chciałbym mieć takiego tattoo,dlatego tez nie wykonuje tatuażu,każdy powinien robić to co umie najlepiej.............chociaż trening czyni mistrza wiec trenuj bracie trenuj...byle na kartce........masz wstępny potencjał.....takie moje zdanie...Pozdrawiam i życzę sukcesów
Szczerze? Nie jest aż tak żle lecz dobrze wcale,linia oczu,zarys policzków,krzywy nos itp......to jak dla mnie wygląda po prostu nie fajnie.....chociaż sam bym tak nigdy nie nakreślił to uważam,że jest kiepsko i nie chciałbym mieć takiego tattoo,dlatego tez nie wykonuje tatuażu,każdy powinien robić to co umie najlepiej.............chociaż trening czyni mistrza wiec trenuj bracie trenuj...byle na kartce........masz wstępny potencjał.....takie moje zdanie...Pozdrawiam i życzę sukcesów
no widzisz sam okreslilem ze to jest zwykla praca, nie uwazam ze to zaden projekt na tattoo
sam siebie jako portrecisty tez nie uwazam, kazdy tez ma rozny styl. a po za tym mam 20 lat wiec sporo jeszcze przedemna:) ale dzieki za szczerosc:)
no widzisz sam okreslilem ze to jest zwykla praca, nie uwazam ze to zaden projekt na tattoo
sam siebie jako portrecisty tez nie uwazam, kazdy tez ma rozny styl. a po za tym mam 20 lat wiec sporo jeszcze przedemna:) ale dzieki za szczerosc:)Spoko stary,jak dla mnie najważniejsze to wyciągać wnioski,naprawiać błędy i trenować,ze stylem masz absolutną rację,każdy artysta ma swoją wizję ,nie bierz też moich opinii sobie do serca,bo ze mną to ciężki temat jest,albo coś mnie powala na kolana,albo po prostu mi się nie podoba ;)
pozdrawiam
ja to doskonale rozumiem:) mnie tez to nie powala na kolana, bo gdyby tak bylo to nie stac by mnie bylo na nic lepszego, doceniam Twoja krytyke:)
Przede wszystkim trzeba starac sie aby byc artysta a nie pseudo artysta :) powodzenia zycze trenuj trenuj trenuj podstawa :D:D
kolejna pracka:))
sorki za jakość ale nie mam czym innym robić fotek....
http://img98.imageshack.us/img98/4433/okor.jpg
Zdecydowanie bardziej mi się podoba niż poprzednia.
Powinieneś iść bardziej w tym kierunku, biomechanika jest bardzo popularna.
Na mój gust zbyt mocne linie (kontur), ale od razu Krakowa nie zbudowano;)
dzieki za rade:) wiem że "to" nie jest dobre,ale liczę że kolejna praca będzie bardziej dopracowana i detaliczna:)
zgadzam się ze zgniłkiem,duuuuużo lepiej niż poprzednio,ale kontur zdecydowanie za gruby