PDA

View Full Version : ruch w interesie

POLL
08-05-2007, 12:24
:)tatuaz wrescie stal sie moda a spoleczenstwo dojzalo do niego gonimy zachod lecz nam daleko dziaram we finlandi i francji ale nic narodzie do przodu

hatecore
08-06-2007, 11:48
jak zaczynałem przeszło 10 lat temu tatuować jak to było , jak sobie zrobiłem pierwsza dziarę na przedramienu to był szok u mnie w miescie , teraz juz jest innaczej , już jest bardzo duzo ludzi i czesto mocno podziarganych , z roku na roku coraz wiecej klientów jest, nie jestem zadowlony z tego zę jest moda na dziaranie, wolałbym dziarać tylko tych którzy to czuja ,ale prawda jest taka ze wszyscy dziarajacy utrzymują się z tych przypadkowych a koledzu sa innaczej traktowani

POLL
08-06-2007, 18:50
Jasne Ze Nie Moje Ciezko By Bylo Pomiescic Swoje Dozuce Juyro Jestem Z Okolic Krakowa

hatecore
08-06-2007, 19:20
że też tatuaze robisz :) , to dobrze,ze bedzie tu ktos z "zywa"wiedza oprócz mnie , hehheh, bo do tej pory to na wszystkie pytania techniczne udzielam odpowiedzi najczesciej sam,p;ozdro

POLL
08-06-2007, 21:45
Jasne Ze Pomoge Cos Omnie Tatuaze Robie Od 16 Roku Jestem Samoukiem Pierwszy Dobry Sprzet Kupilem W92 Roku W Gdyni W Salonie Na Pomorskiej Mialem Krutkie Przerwy Ale Z10 Lat Sie Uzbieralo Obecnie Dziaram We Finlandi Mam Zaj....... Heee

POLL
08-08-2007, 11:32
ja planuje sie przezucic na maszyny PANTERA Z JET FRANS obecnie posiadam 2 maszyny kilka rur i koncowek czyli standart