View Full Version : rodzina-po chinsku
witam.Chcialabym sobie zrobic tatuaz na ciele ,ktory skladalby sie z kilku priorytetowych dla mnie slow. Wszystkie,ktore mnie interesowaly,zostaly odnalezione na roznych stronach internetowych,poza jednym jedynym -slowem "rodzina" .Jesli ktos wie ,jak bedzie wygladac ten wyraz w jezyku chinskim-z gory prosze o INFORMACJE.;)!
Witaj. Uważaj z tym chińskim pismem,żeby ktoś ci nie wydziabał np. kurczak w pięciu smakach. A może zamiast tej chińszczyzny zrób sobie coś symbolicznego. Nie obraz się ale dla mnie chińskie znaki tatuowane na ciele porównał bym do noszenia talefonu komórkowego na smyczy zawieszonego na szyi.to tylko moje zdanie, zrobisz jak chcesz. Pozdrawiam.Zyczę udanej dziarki.
iskender
03-21-2009, 07:33
moim zdaniem rzecz gustu mi się zawsze podobały takie znaki a nie moja wina że weszła na nie jakaś wielka moda.
ale zgadzam się z przed mówcą co do szukania na necie bo możesz mieć psikusa,bedziesz szedł miastem a chinczyk bedzie się śmiał że masz napis krowa więc jak jesteś bardzo zdecydowany to dowiedz sie z pewnego zródła:D