PDA

View Full Version : Rectum Bytom

seb_pl
11-11-2009, 09:37
Witam! Chciałbym by ktoś kto wie coś na temat studia Rectum z praktyki (nie z plotek) wypowiedział się na jego temat.Problem w tym że kierując się reklamą na stronce zaufałem ślepo temu studiu i wpłaciłem już zadatek za tatuaż ,jednak teraz czytając opinie nikt nie wypowiada sie pozytywnie na jego temat.To mój pierwszy tatuaż,dość duży i dośc skomplikowany więc chciałbym być w miarę przekonany co do tego że oddaję tę robotę we właściwe ręce.Z góry dzięki

Wojtas
11-11-2009, 18:39
Podaj linka do tej strony a ocenimy prace tego studia..

pinhead86
11-11-2009, 18:49
Mimo ze temat mnie niedotyczy to tutaj jest link:
http://www.tatuaze.slask.pl/galeria/galeria.htm
Problem w tym ze Rectum to kilka salonow (bo to siec) a galeria jedna. Jeden salon moze prezentowac konkretny poziom a drugi troche gorszy. Ale nie wiem nic wiecej na ten temat to sie nie bede wypowiadal. Pozdro!

Wojtas
11-11-2009, 19:11
Wiec ja powiem tak sa tam rozne prace wiec na pewno nie sa to prace jednego goscia tylko kilku pozatym jak dla mnie slabe sa niektore z tych prac pozatym kolor jest kiepski ja bym odpuscil sobie ten salon taka moja rada widzialem lepsze prace naprawde pozdrawiam i zycze udanego wyboru:)

seb_pl
11-12-2009, 09:32
Dzięki za pomoc tylko problem tkwi w tym że chciałbym znać opinię kogoś kto robił tam tattoo albo przynajmniej zna kogoś kto tam robił,chodzi mi o konkrety.Sądzę że gdyby studio było daremne to nie przetrwałoby tle lat na rynku,do tego z ta samą ekipą ale niestety tym kierować się nie mogę

suchyeu
11-12-2009, 11:53
czasem obiektywna opinia osoby ktora widzi prace a nie nosi tatuaz jest lepsza, bo koles co robil tam dziare i bedzie mu sie podobalo to ci nigdy nie odradzi bo sie nie przyzna do bledu ze dziara nie taka jak chcial tylko za wszelka cene ci bedzie nawijal ze tak powinno wyjsc

wyso
11-13-2009, 09:37
Akurat to jedno ze starszych studiów tatuaży (a raczej sieć )w Polsce ale nie mam pojęcia kto i gdzie jak robi mi bardziej się kojarz z maszynami Żurawskiego i sprzętem do tattoo no i byłem w jednym z salonów w Żarach i wtedy był ok. a do którego dokładnie chcesz iść Bytom, Chorzów, Katowice, Przemyśl, Żary , Tarnowskie góry

seb_pl
11-13-2009, 10:21
Tak jak w temacie,Bytom

zgniłek
11-13-2009, 10:22
Co kto lubi, podobają Ci się prace to idź, jak nie to cudów nie oczekuj. Wszystko w temacie;)

seb_pl
11-13-2009, 10:28
A skąd mam wiedzieć jak wyglądają ich prace?1! Na stronce w galerii mogą mieć foty z kosmosu,skąd mam mieć pewność że to ich prace i z tego właśnie studia skoro mają sieć?! Nie proszę o nabijanie postów w tym temacie tylko o odpowiedzi na pytanie (dot. Przedmówcy)

zgniłek
11-13-2009, 14:57
Się z chójem na łby pomieniałeś licząc na jakąkolwiek reklamę bądź odwrotnie. Czego ty się w ogóle spodziewasz, nie zawracaj dupy marnymi postami znawco tematu:mad:

wyso
11-13-2009, 15:07
A do kogo to było panie zgniłek.

sbe_pl - w Bytomiu jest główna siedziba i ośrodek szkoleniowy to może być ok.

zgniłek
11-13-2009, 15:14
Do tej sbyply czy jak jej tam, nie ważne zresztą:cool:

seb_pl
11-13-2009, 15:32
Po pierwsze panie Zgnily bałwanie tzn. Zgniłku,nie ślizgalliśmy się razem na gównie więc raczej nie masz prawa mnie obrażać,po drugie wzywam szanowną administrację do przynajmniej upomnienia w/w ZGNIłKA za zachowanie na forum.Ciekawe czy miałbyś na tyle odwagi by powiedzieć mi to w twarz cieciu

zgniłek
11-13-2009, 15:49
Idź się posteryduj chłopcze, no może napięcie Ci zejdzie synu peta:rolleyes:
A taki poziom niby przedstawiał w pierwszym poście, przeczytaj po raz kolejny i powiedz czego nie rozumiesz i czemu tak ci doskwiera brak elokwencji

seb_pl
11-13-2009, 16:02
Się z chójem na łby pomieniałeś licząc na jakąkolwiek reklamę bądź odwrotnie. Czego ty się w ogóle spodziewasz, nie zawracaj dupy marnymi postami znawco tematu:mad:

A to twoim zdaniem jest na poziomie baranie? To mój ostatni post na twój temat,szkoda czasu dla brudsów. Proszę o odpowiedzi na temat,z góry dzięki

zgniłek
11-13-2009, 16:05
A skąd mam wiedzieć jak wyglądają ich prace?1! Na stronce w galerii mogą mieć foty z kosmosu,skąd mam mieć pewność że to ich prace i z tego właśnie studia skoro mają sieć?! Nie proszę o nabijanie postów w tym temacie tylko o odpowiedzi na pytanie (dot. Przedmówcy)

Mój jak mój, na poziomie, ale twój łbie cielęcy jest niesamowity.
Tłuk wielkanocny:rolleyes:

seb_pl
11-13-2009, 17:16
Moja ciekawość została zaspokojona na innym forum,jestem zdecydowany by oddać im się w ich ręce...

zgniłek
11-13-2009, 17:32
Ach jak my się z tego cieszymy:D:D
Choć jeden uszczęśliwiony skądinąd przyszedł:D

seb_pl
11-13-2009, 17:46
Serdeczne podziękowania dla Zgniłka za wielką pomoc jakiej mi udzielił :) Jesteś bardzo miłym człowiekiem,niech Bóg ci wynagrodzi...

Smox
11-19-2009, 16:05
Seb i jak Ci sie podoba tatuaz z Rectum masz juz go czy nie?? Ja bylem w Katowicach w Rectum na rozmowie w sprawie tattoo ale jakos mnie odrazilo to studio i jak bede robil to na pewno nie tam. wiec albo w Dragonie albo w Psycho.

zgniłek
11-20-2009, 10:32
Aha, no to już wiem o co chodziło:D:D:D