View Full Version : pytanie
iskender
02-02-2009, 15:29
witam jestem tu nowy i mam problem,może to głupie pytanie ale od roku robie tatuaże na robionej maszynce i chce przerzucić na profesjonalną na początek 10 zwojową ale nigdzie niemoge znależć jaki maks. zestaw igieł moge do niej podpiąć aby jej nie przeciążać. z góry dziekuje za wszystkie informacje
Jak Ci zamuli maszyne to bedzie oznaczac ze wiecej nie podoła. Nie ma jakies reguly ze udzwignie 15, 20 czy 30 igiel. Moja 10zwojowka pracowala bezproblemowo na zestawach 26 a wiecej narazie nie potrzebowalem wiec nie wiem czy wiecej tez pociagnie.
zadam Ci pytanie po co Ci "ogromne" zestawy igiel?? Takimi zestawami dobrze sie jedynie cieniuje, wypelniac proponowal bym mniejszymi zestawami ;) Szybciej Ci to wyjdzie.
iskender
02-03-2009, 17:48
dzieki za porade:D,bo obiło mi sie o uszy że większą ilością się nieda niż 9 igieł dlatego chciałem sie spytać kogoś co w tym siedzi dłużej.
twierdzisz też że wieksze ilości igieł nie są dobre do wypełnień więc jakimi najlepiej zestawami robić aby były dobre efekty.zawsze robiłem jedną z uwagi na masznke więc niemam rozeznania.