View Full Version : Pytanie...Pomózcie !
Witam. Jestem nowy, chce sobie zrobic moj 1 tatuaz. Troche nad tym myslalem i planuje go zrobic na... lopatce,albo okolicach kregoslupa. Chce zeby byla to dziara "motywacyjna",nie chce jakiegos napisu jednoznacznego,zwierzatek tylko zeby sklaniala ona do glebszych przemyslen,nie chce aby byl on oklepany,zeby byl 1 w swoim rodzaju. Prosze pomozcie,napiszcie wasze propozycje :) Pozdrawiam i z gory dziekowka:)
Moja propozycja to nie rob sobie wogole tatuazu... Za przeproszeniem ale wrecz wku...aja tacy ludzie, ze co Oni to nie maja planow zeby miec oryginalny patent ale chce rade od kogos co sobie zrobic... To robisz dla Nas czy dla siebie ??
Oj, moze jak chce to niech robi?
W końcu jego ciało...
Wiem, ze czasami nie jest łatwo wybrać, sama mam podobnie, ale napisz przynajmniej jakie tatuaże Cię interesują, bo nikt zgadywał nie będzie.
No ale szkoda ciala zeby zrobic cos co ktos Ci narzuci w 5 minut... Jest jedna sensowna opcja na takie nie zdecydowanie... Idz do studia i powiedz ze chcesz freehand, wtedy tatuator ma okazje sie wykazac, a tatuaz na 110% masz niepowtarzalny
I to jest dobry pomysł, jeżeli ma tyle odwagi to czemu nie?
Tylko zeby przed robota chociaz zapytal jaki mu motyw proponuje zeby po robocie nie mial niespodzianki ze ma rękaw w kwiatach :D Jezeli juz sie na to skusisz to poprostu albo odrzucisz motyw albo zaakceptujesz :)
YvonneS jak dla mnie to nie trzeba miec do tego odwagi :D ja bym dobremu artyscie oddal czesc ciala nawet bez konsultacji :)
YvonneS jak dla mnie to nie trzeba miec do tego odwagi :D ja bym dobremu artyscie oddal czesc ciala nawet bez konsultacji :)
Wiesz co, masz rację, ale jednak trzeba chociaż trochę wiedzieć co się chce mieć lub czego nie chce, zeby później nie było rozczarowania.
Nawet dobry kaktus nie jest zly :D
aiyipian
07-23-2008, 03:38
Post Usunięty