PDA

View Full Version : pytanie do forumowiczow stalych

1grzesiu1
09-08-2010, 19:39
--------------------------------------------------------------------------------

no jestem szefem lal no ja to za bardzo nie mam czasu ale z tymi botami to tak jak iwonka napisala syzyfowa praca

mianowalem na moja lewa reke pinkheada jest super moderatorem

ludzie jesli ktos chce bo w sumie kilkoro z nas tworzy to forum moge mianowac was moderatorami i bedzie kazdy pilnowal pozadku ???

kazdy tam co jakis czas usunie jakiegos bota czy huj wie jak to sie nazywa i po problemie co wy na to???

kasik:)
09-08-2010, 19:48
pinkhead chyba wystarczy bo często tu zagląda wiec chyba jest w stanie to ogarnąć... jeśli nie da rady to wtedy sie jeszcze jakiegos modka wybierze :)
takie jest moje zdanie

owieczka33
09-08-2010, 19:52
Nie wiem, czy moge sie mianowac stałym forumowiczem, ale mode mogę byc.
Usuwanie bootów, to nie jest wielka robota- ogarnę :)

1grzesiu1
09-08-2010, 20:06
poczekajmy niech sie wszyscy wypowiedza lacznie z pinhadem ;)

1grzesiu1
09-08-2010, 20:11
a pozatym jak piszesz niby usuwanie tego to nie duza robota ale wkurwia czlowieka jak codziennie wejdzie a tam jakis shit do usuniecia wiec lepiej moim zdaniem jak 2 czy 3 osoby to robia pozatym mozna usuwac badz porzadkowac inne tematy jakie ludzie pisza

YvonneS
09-08-2010, 20:34
Napisałam już root adminowi że nie mam czasu na zajmowanie się forum gdyż prowadzę własne interesy w necie i mam już czasami go dosyć a Pinheada poleciłam zamiast mnie i chyba pomysł wypalił z czego bardzo się cieszę.
Jeżeli nowi moderatorzy nie wprowadzą jakiejś głupiej cenzury to niech sobie ich będzie niezliczona ilość, lepsze to niż te wkurwiające anglojęzyczne boty.
A mam jeszcze prośbę, czy nie dałoby się jakoś tej głupiej rangi wyłączyć bo już mi ręce opadają na te pindy co się tego czepiają.

1grzesiu1
09-08-2010, 21:28
moge ci zmienic malenka napisz co mam ci wpisac ;)

Pinhead
09-08-2010, 21:44
O ciebie Yvonnes bede cenzurowal nagminnie:)
Co do wiekszej liczby moderatorow to szczeze nie wiem czy jest sens. Przynajmniej teraz jak jeszcze mam sile do tego. Usuniecie tych spamow to jest kwestia 5 minut dziennie. Ale pomimo wszystko przydalby sie ktos drugi na zmiane.

1grzesiu1
09-08-2010, 22:12
no wlasnie jesli dajesz rade i chcesz to luz bo ja tego nie zrobie takze jak narazie jestes sam chyba ze kogos bedziesz potrzebowal

a co do iwones to mozemy jej dac na poczatek 2 tyg zakazu pisania :D

pozdro

YvonneS
09-08-2010, 23:17
Najlepiej nic.

Odnośnie bana to jakoś przeżyję te dwa tygodnie tylko jak wrócę będę 1000x gorszą zołzą.

Pinhead
09-09-2010, 08:50
Jezeli nie ma sprzeciwu to owieczce bym zmienil uprawnienia na moderatora. Lepiej jak bedzie jeszcze druga osoba. Narazie siedze na chorobowym w domu wiec mam troche czasu ale pozniej moze byc gorzej.

dziarus
09-09-2010, 13:59
owieczka jest rozsądną dziewczynką i pewnikiem porządna więc moją skromną osobą popieram kandydaturę bo co dwie osoby to nie jedna

Wojtas
09-09-2010, 18:51
Służę pomocą ostatnio chcialem powywalac te smieci ale grzesiu cos z haselkiem bylo nie tak nie wiem co tam bylo grane.

owieczka33
09-09-2010, 19:03
owieczka jest rozsądną dziewczynką i pewnikiem porządna więc moją skromną osobą popieram kandydaturę bo co dwie osoby to nie jedna
Dzięki bardzo
Aż sie spłoniłam :o z wrażenia

I odrazu uprzedzam, ze w piątek rano wyjezdżam na 3 dni, zatem nowa funkcję zaczne od chwilowej nieobecności ;)

1grzesiu1
09-09-2010, 19:10
spoko owieczke zara zrobie moderatorka

a wojtas jak chcesz tez nie widze problemu

Wojtas
09-09-2010, 19:12
Nie ma problemu chyba ze inni maja jakis sprzeciw zawsze jak kogos nie bedzie na strazy moge usowac te swinstwa bo mnie to drazni i i nie tylko mnie pewnie.

1grzesiu1
09-09-2010, 19:17
kurwa sami moderatorzy na forum teraz :D ale jest git teraz w koncu

Pinhead
09-09-2010, 19:19
hehe no faktycznie. Ile tutaj jest osob co sie udzielaja? 6?

Wojtas
09-09-2010, 19:20
zapewne tego gowna nie bedzie pelno i lepiej sie bedzie czytalo te posty .

1grzesiu1
09-09-2010, 19:23
hehe no faktycznie. Ile tutaj jest osob co sie udzielaja? 6?

jest tyle osob bo forum jest zle zorganizowane nie ma jakich konkretnych tematow zwiazanych o tat tylko same posty ile kosztuje czy mi sie dobrze goi itp :)
brakuje tematow o tematyce tatuazy , zdjec , itp

Pinhead
09-09-2010, 19:26
Tylko ze takie tematy powinni zakladac stali bywalcy a ich praktycznie nie ma. A ci co przychodza pierdolna jakies glupie pytanie i tyle ich widzieli:)

A i wez mi jeszcze zmien pierwsza litere nicka na wielka bo tak lyso troche wyglada:D

owieczka33
09-09-2010, 20:59
Jak dla mnie kilku modów- git!
Świństw na tym forum, w pewnym momencie bylo tyle, że aż odpychało od czytania, zatem może i nowe łebki sie pokażą, jak porządek będzie. :)

Dziękowac za nową funkcję.
Prosze od bardziej ogarniętych ode mnie okrótka instrukcje, co moge zrobić by wykasować wątek trolla. bo nie widzę żadnych nowych dostepnych dla mnie funkcji...
z góry dzięks!
:)

Wojtas
09-09-2010, 21:03
Teraz porzadek bedzie tylko jeszcze ta glowna strone by sie przydalo naprawic aby to okienko sie nie zmiejszalo przez to tez duzo ludzi rezygnuje...

YvonneS
09-09-2010, 21:37
U ciebie nadal się minimalizuje? Bo u mnie już jest ok.

1grzesiu1
09-09-2010, 22:29
Dziękowac za nową funkcję.
Prosze od bardziej ogarniętych ode mnie okrótka instrukcje, co moge zrobić by wykasować wątek trolla. bo nie widzę żadnych nowych dostepnych dla mnie funkcji...
z góry dzięks!
:)

1 zeby podziekowac za nowa funkcje musisz mnie na kawe zaprosic:)

2 to chyba masz tam opcje zeby usunac temat, post ew autora ??

YvonneS
09-10-2010, 09:06
A co z moją rangą?

Wojtas
09-10-2010, 12:54
U ciebie nadal się minimalizuje? Bo u mnie już jest ok.

Forum jest Ok tylko jak przechodze do serwisu to tak sie dzieje :/

1grzesiu1
09-10-2010, 17:59
A co z moją rangą?

no pisalem wyzej zebys napisala co chcesz miec wpisane to ci wpisze napisz mi na pw ja sam od siebie jak bym ci cos wymyslil to na pewno by ci sie nie spodobalo:D

YvonneS
09-11-2010, 10:36
Jak mi się nie spodoba to na pewno ci napiszę.

1grzesiu1
09-11-2010, 18:29
ogolnie sorka ze sobie wpisalem mistrza administratora ale 3 dzien na bani jestem i tak mi sie ubzduralo :) to dla jaj tylko;)

a tobie malenka;) iwonko jak dojde do siebie po weekendzie cos wymysle z ta ranga;)

YvonneS
09-13-2010, 21:09
Czy moze mi ktoś napisać o co chodzi z tą wiadomością?
Sorki, ale czerowne kartki to sobie możesz w dupę wsadzić szanowny adminie ja nie pozwolę żeby mnie pouczała jakaś debilka bez szkoły i to za to ze chciałam jej pomóc.
Chyba czas pożegnać te forum bo widzę że wraz ze zmianami w zarządzaniu wprowadza się też zmiany w zakresie poprawności merytorycznej ograniczającej swobodę wypowiedzi a takie coś mnie nie interesuje.
Możecie już sobie sami gratulować że się w końcu mnie pozbyliście. :D

1grzesiu1
09-13-2010, 21:16
bez watpienia wg mnie przesadzasz ! piszesz dziwne rzeczy nie wiem czy z nudow czy huj wie czemu?

YvonneS
09-13-2010, 21:45
Teraz ci to zaczęło przeszkadzać? Dziwne. Co ta władza z ludźmi robi. :D

Wiesz co, to może od razu mnie zbanuj tak będzie najlepiej a i mi ułatwisz sprawę bo nie będę mogła tutaj zaglądać.

Pinhead
09-13-2010, 21:52
Tu nie chodzi o jakies ograniczanie swobody wypowiedzi. Prawda jest taka, ze chyba juz dawno powinnas dostac jakies upomnienie za bezsensowne klotnie. Forum od tego nie jest. Tak jak tamta dziewczyna stwierdzila ze dzieki takim wypowiedziom odechciewa sie wchodzic na to forum. No niestety taka prawda. przy czym wcale nie usprawiedliwiam jej bo z tego co przeczytalem to ona zaczela (jak przedszkole normalnie:D).
Sorry za porownanie ale tak jak psom zaklada sie kaganiec zeby chronic ludzi tak i niestety ludzie zajmujacy sie forum maja narzedzia zeby zwracac uwage ludziom zeby tez nie kasali. Polecam rowniezk przyjmowac z godnoscia slowa krytyki.

YvonneS
09-13-2010, 22:03
A ten oficjalny ton to ze względu na pełnioną funkcję? :D

Nie o krytykę tu chodzi ale o to że jakaś głupia pinda się czepia a po raz kolejny ja dostaję.
Pisałam już jeżeli chcecie mnie krytykować to przynajmniej niech ta krytyka będzie uzasadniona.
Wasza sprawa, jeżeli wam pasują jakieś głupie cipy zakładające głupie tematy, mnie to już i męczy i nudzi. Może rzeczywiscie mam problem bo nie lubię takich rozlazłych damulek. Wolę konkretne baby i facetów z jajami z którymi można porozmawiać.
Mam dosyć własnych spraw żeby jeszcze zajmować się cudzymi i naprawdę nie mam czego żałować. Dla mnie to rozrywka a nie sens życia.

Pinhead
09-14-2010, 07:50
Nie ja tak zawsze pisze.

1grzesiu1
09-14-2010, 08:44
dla mnie to i tak bez znaczenia bo nie pisze na forum od dluzszego czasu ale ty iwones z racji tego ze jestes starsza dupeczka powinnas nieco byc rozsadniejsza po huj takie klutnie z ludzmi ???nie pasuje ci cos krotka riposta i koniec a nie caly watek bzdur i jakichs slownych przewpychanek:)

przeciez nikt cie nie zbanuje w sumie nawet nie wiem jak to zrobic:)

YvonneS
09-14-2010, 13:41
Już wolę sobie poszaleć po pracy swoim trzylitrowym e46 i nawet zapłacić kolejny mandat za przekroczenie prędkości niż dyskutować z osobami które i tak mają w dupie to co się im pisze.

Pinhead
09-14-2010, 14:19
No to jak juz wrocilismy do normalnosci to Grzesiu w panelu admin. masz zakladke Ban user. Najpierw musisz skopiowac nazwe urzytkownika ktorego chcesz zbanowac, wklejasz i banujesz na wybrany czas.

1grzesiu1
09-14-2010, 17:16
Już wolę sobie poszaleć po pracy swoim trzylitrowym e46 i nawet zapłacić kolejny mandat za przekroczenie prędkości niż dyskutować z osobami które i tak mają w dupie to co się im pisze.

i wszystko jasne:)

sory chyba skasowalem przez przypadek czesc twojuego posta

09-14-2010, 17:59
hehe.. co tu sie dzieje :D elyta sie rozkręciła xD

nie chce być nie miła ale nie musisz sie chwalić ze masz e46 i mandaty dostajesz ... bo co to kogo obchodzi co Ty lubisz robić i co masz -.-

YvonneS
09-14-2010, 18:33
Nie chcę być niemiła ale "niemiła" pisze się razem poza tym chwalić to mogłabym się takim astonem martinem V12 Vantage a nie jakąś trójką.

09-14-2010, 19:04
wiem że źle napisałam ale juz mi sie nie chciało poprawiać :D

Pinhead
09-14-2010, 21:46
Pomimo wszystko zabrzmialo jak chwalenie sie:D

YvonneS
09-14-2010, 22:27
No chyba nie zazdrościcie? Naprawdę nie ma czego. Na astona mnie nie stać ale lubię szybkie samochody czy jest w tym coś złego? Zresztą trójka to prezent od męża.
I tak jak pisałam od dzisiaj moja pomoc tutaj się kończy a że to oftop to mogę sobie pisać co mi się podoba, przecież nikogo nie obrażam.

owieczka33
09-15-2010, 14:01
No ja widze, że mamy nie tylko Mistrza Administratora, ale i Super Moderatorów...
:D

1grzesiu1
09-17-2010, 06:00
ni hu ja zbanowany uzytkownik (bot) i huj pisze dalej cos tu jest nie tak wkurwia mnie to na max\az

YvonneS
09-17-2010, 09:24
Jeżeli pisze z innego IP to nic nie zrobisz.

Pinhead
09-17-2010, 09:33
Nie jest banowany adres IP tylko nazwa uzytkownika. Wiec nie o to chodzi.

YvonneS
09-17-2010, 09:43
No to nie bądźcie zdziwieni że jest tak a nie inaczej.

Pinhead
09-17-2010, 09:50
Generalnie to powinno byc lepiej. Jednorazowo kogos sie banuje i koniec. A to, ze cos zjebane jest to inna sprawa.

YvonneS
09-17-2010, 09:51
Generalnie to się powinno blokować IP bo taki bot ma wiele nazw a może też mieć wiele adresów.

1grzesiu1
09-17-2010, 17:15
ale zbanowalem uzytkownika zaznaczylem mu banned user i huj pisze dalej

Pinhead
09-17-2010, 17:20
aaaa juz wiem. Bo ty Grzesiu to zle robisz:) W ten sposob zmieniasz mu tylko range i tyle. Faktycznie go chcac zbanowac to zrob to tak jak ci kilka postow wczesniej napisalem.

YvonneS
09-21-2010, 22:07
No a co będzie z tą rangą w końcu?

owieczka33
09-24-2010, 14:10
No i bingo! :)
Od ok tygodnia mamy nowych modów i adminów i forum od razu stało sie milsze i czystsze.
Roboty tak wiele, nie ma. Osobiście zaglądam raz-dwa razy dziennie i nie kłóci się to zbytnio z moją robota, a jako właścicielka firmy ciut takowej mam. ;)
Tak że- gratuluje nam wszystkim i oby tak dalej
http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Maskotki-i-przytulanki/Zabawka-pluszowa-z-pozytywka-sloneczko-30005-big.jpg

Pinhead
09-24-2010, 15:33
Oj to sie chwalimy jedni autami, drudzy firmami:D

1grzesiu1
09-24-2010, 15:42
kurwa tez mam firme :D :D

do tematu napewno stalo sie lepiej niz bylo ale to oczywiscie moja zasluga <cool/> takze dziewczeta w ramach wynagrodzenia dla grzesia kazda z was na prywatna sesje wieczorna do mnie po kolei albo razem bez róznicy;)

Pinhead
09-24-2010, 16:00
Dobra to chuj tez sie pochwale tez mam firme:D

owieczka33
09-24-2010, 17:01
Ej, to nie miało byc chwalenie się:p
Zazdrosni jesteście, czy jak?
Samochód tez mam. Najszybszy na świecie, bo czerwony.

Firma to firma- nie mieściłam sie w ramkach w wielkiej korporacji, a u prywaciarza szlag mnie trafiał, bo szefostwo sie rządziło, a wg mnie powodu nie było.
To se załozyłam własną firme i teraz to ja rządze. :D

Myslam, ze sie ucieszymy, ze tak fajnie nam idzie.... :rolleyes:

Zamknę sie w sobie niczym osioł ze Shreka i tyle

http://republika.pl/blog_ll_181477/2646813/tr/shrek-the-halls-sad-donkey.jpg

YvonneS
09-24-2010, 17:34
Ale się nadęliście, i kto tu się chwali?
Sorki ale ani nasze auta ani firmy nie są tak spektakularnym sukcesem aby się nimi chwalić, co innego dużym, obracającym milionami przedsiębiostwem a nikt z nas takiego nie prowadzi. Podobnie jak samochodami, obawiam się że ządne z nas nie jeździ autem wartym no powiedzmy tak z pól miliona zł. I czym tu się chwalić? eeeee :eek:

Owieczka a w jakiej branży działasz?

owieczka33
09-24-2010, 19:19
Jestem stylistka paznokci :D
Jestem dystrybutorem na Wawę jednej z popularnych marek i szkolę z tej dziedziny. :)
Poza tym mam swoja Galerię Anielską z aniolkami, ksiązkami o rozwoju duchowym amuletami itp...

YvonneS
09-24-2010, 21:35
A to fajnie.
Przez trzy lata miałam robiony akryl i jak zdjęłam dwa lata temu to do tej pory nie mogę doprowadzić swoich naturalnych do poprzedniego stanu. Skutecznie mnie to odstraszylo od ponownego noszenia tipsów chociaż zazdroszczę tym co mają je ładnie zrobione.
A te aniołki to można u ciebie kupić?

dziarus
09-25-2010, 06:02
Podobnie jak samochodami, obawiam się że ządne z nas nie jeździ autem wartym no powiedzmy tak z pól miliona zł. I czym tu się chwalić? eeeee

to jest niemoralne wydawać tyle kasy na auto to tak jak nosić gacie za 500 zł.
Był u nas gość furką wartą coś około 300 000 tyś mietkiem kabriolecik i mu się daszek popsuł tak że do wawy wracał z wystruganym kijkiem w aucie do podtrzymywania owego daszku jak żeśmy ten kijek montowali to klient był cały spocony i ręce mu się telepały ze strachu o auto a ja z żonką mieliśmy niezły ubaw .

YvonneS
09-25-2010, 09:42
No ale szpan był przynajmniej do czasu aż mu się ten daszek popsuł.

Niektórych stać po prostu na takie drogie auta, ja powien szczerze, że maksymalnie wydałabym w chwili obecnej na używany samochód do 100 tys. dlatego że cenię komfort jazdy, wyposażenie i lubię pewne marki które jako nowe auta tanie nie są ale też po kilku latach wartość takich aut drastycznie spada. Z pewnością też nie brałabym żadnego leasingu czy kredytu na zakup samochodu jak to niektórzy robią tylko po to aby szpanować przed sąsiadami że sobie kupili ekstra drogą brykę.
Znajomy kupił ostatnio s klasę, jedenastoletnią za 34 tys. z nawet takim sobie wyposażeniem i jest zadowolony bo mu się udało kupić auto w dobrym stanie.

owieczka33
09-25-2010, 10:22
YvonneS, jeżeli po dwóch latach od zdjęcia paznokci akrylowych, nie możesz swoich paznokci doprowadzic do porządku, to sorry, ale mialaś fatalną stylistkę, albo- zdjęłąś ten akryl sama tym samym uszkadzając macierz paznokcia.
Nawet najgorzej poharatane paznokcie zrastaja w ciągu ok 3-4 miesięcy pod warunkiem nie uszkodzenia macierzy. Jeżeli jest uszkodzonna macierz... już po ptakakach. Takie bedziesz miec :(
Jak w każdym zawodzie, tak i w tym sa dobre stylistki i laski odwalające fuszerkę. Tych drugich- jest niestey, duzo więcej.
Ja też nie mam teraz paznokci ani akrylowych, ani zelowych, a niosiłam 7 lat na zmianę i moje paznokcie są w świetnym stanie :D Tylko, że ja robiłam sobie sama i sama profesjonalnie zdejmowałam....

Co do drogich samochodów/gaci itp....
Moim zdaniem każdy z nas ma prawo wydawać swoja kase na co chce.
Jeden będie miec tattoo warte kilka tysięcy inny stanik, a jeszcze inny samochód. No i co? Jak sie zarabia to sie ma. :D

YvonneS
09-25-2010, 12:25
Stylistkę miałam dobrą a zdejmowane były w studiu stylizacji. Wszystko z nimi jest ok jedynie są bardzo miękkie i muszę je spiłowywać na bardzo krótko. W zasadzie mi nie przeszkadzają, bo w tej chwili tipsy nieco już wyszły z mody ale też obawiam się ponownego nakładania żelu czy akrylu.

1grzesiu1
09-25-2010, 13:01
Co do drogich samochodów/gaci itp....
Moim zdaniem każdy z nas ma prawo wydawać swoja kase na co chce.
Jeden będie miec tattoo warte kilka tysięcy inny stanik, a jeszcze inny samochód. No i co? Jak sie zarabia to sie ma. :D

ja nosze bardzo drogie rzeczy :D ale tylko po to ze dupy to przewaznie materialistki i latwiej mi cos wyrwac mysla ze jestem bardziej dziany niz jest w rzeczywistosci:D

YvonneS
09-25-2010, 13:13
Te co lecą na kasę to przeważnie takie byle gówno ale to też jest dobry sposób aby zaimponować takiej lasce zwłaszcza jak się lubi pewien typ kobiet.
Ja tam cenię w babkach niezależność i dlatego lubię kobiety które oprócz wygladu mają coś jeszcze do zaoferowania, są przy tym pewne siebie i oczywiście same na siebie zarabiają. Po co komu taki pasożyt bez rozumu? Chyba tylko na szybki i jednorazowy seks.

owieczka33
09-25-2010, 13:26
YvonneS dobrze prawi.:)
Wartościowe laski na kase leciec nie musza.
Jak są zaradne,to zazwyczaj same zarabiaja, a jak nie zaradne to i bez kasy potrafia tworzyc fajny związek.

Co innego panowie majacy slabosc do dobrych ciuchow. Moj Pan ma w szafie same markowe. Drogie. Tylko, ze ma ich kilka, bo sa na tyle dobrej jakosci, ze nie potrzebuje ich stada. :p
Ja, natomiast łączę drogie markowe z ciuchami od Chińczykówi z ciucholandów. :D bo tak lubie. Mam tysiace ciuszków, a i tak "nie mamsie w co ubrac" :p

YvonneS
09-25-2010, 13:46
Co innego panowie majacy slabosc do dobrych ciuchow. Moj Pan ma w szafie same markowe. Drogie. Tylko, ze ma ich kilka, bo sa na tyle dobrej jakosci, ze nie potrzebuje ich stada. :p
Ja, natomiast łączę drogie markowe z ciuchami od Chińczykówi z ciucholandów. :D bo tak lubie. Mam tysiace ciuszków, a i tak "nie mamsie w co ubrac" :p

To chyba wszyscy faceci tak mają, mój też tylko markowe ale bez przesady bo zazwyczaj po kilku miesiącach są już ciut przymałe. Paru fajnych rzeczy w ten sposób już "pozbył".
A ja jakoś nie mam parcia na metki, owszem, obuwie kupuję raczej droższe i markowe tak samo dżinsy lubię mieć z tych lepszych. Poza tym sieciówki, h&m, primark, river island czy duńskie które bardzo mi odpowiadają fasonami. Chińszczyzna to przeważnie sweterki bo są fajne i niedrogie.

owieczka33
09-25-2010, 13:52
No to mamy podobnie :D dobre buty dobre jeansy i jeżeli o mnie chodzi to jeszcze dobre gacie i stanik;) i no i perfum :)
Reszta- jak sie trafi.

Mój Pan na szczęście nie "rośnie", ze względzu na zawód jaki wykonuje, oraz liczne pasje, ma ciałko mmmmm......, pomimo, ze dwudziestolatkiem był dawno, dawno temu :cool:

YvonneS
09-25-2010, 15:10
No to mamy podobnie :D dobre buty dobre jeansy i jeżeli o mnie chodzi to jeszcze dobre gacie i stanik;) i no i perfum :)
Reszta- jak sie trafi.

:

Rzeczywiście tego nie wzięłam pod uwagę. Odnośnie wybornej perfumy to powiem ci że na przestrzeni lat mój gust się zmieniał i tak od cięzkich słodkich perfum przeszłam do lekkich, kwiatowych. Niestety, nie znalazłam swojego ulubionego zapachu a większość tych co mi się podobają niestety brzydko na mnie pachnie. Tak jest np z Allure Chanel, po kilku godzinach robi się bardzo brzydki. Wiarna natomiast jestem J'adore Diora, jako jedyny mi nie śmierdzi.

1grzesiu1
09-25-2010, 21:16
polecam ci versacze rozowe oraz clinique happy damskie moje ulubione zapachy
meskie allury sa niezle ale i tak wole happy

nie ma to jak off top;)

YvonneS
09-25-2010, 22:35
Happy znam i niestety jakoś mi nie pasuje, są chyba jeszcze ze dwie wersje happy. Versace niuchnę jak będę w perfumerii a allure homme to ulubiony zapach mojego tż-a.:p

YvonneS
09-30-2010, 20:09
ładne te versace, dzięki Grzesiu, pewnie się na nie zdecyduję.
A znalazłam porządkując szafkę w łazience pół flakonika tommy girl i jak kiedyś ten zapach mnie denerwował tak teraz mi się nawet podoba.
Owieczka wiesz do czego mam jeszcze słabość, do dobrych kremów do twarzy. Pewnie mam to po mamie która była kosmetyczką i zawsze mi mówiła, ze warto kupić dobry krem niż nowy ciuch. Od jakiegoś czasu jestem wierna serum estee lauder night repair complex, jest naprawdę świetne i warte swojej niemałej ceny a z polskich tańszych kremów bardzo lubię dermikę chociaż nie wszystkie mi przypadły do gustu.

1grzesiu1
09-30-2010, 20:16
kurwa moj watek o administracji zrobil sie babskimi pogaduchami o szminkach ;) no ale huj bywa i tak :)

YvonneS
09-30-2010, 22:35
eeee, tam, przeżyjesz. I tak mało nas jest na tym forum.

Wojtas
09-30-2010, 23:15
Kurde malo nie malo ale i tak lubie czytac te posty i czasem cos podpisac :) :D

owieczka33
10-01-2010, 08:49
no dobra jak Hyde Park, to niech bedzie. Jestesmy z Ivonne, w płciowej mniejszości tu, to choć sobie pogadamy ;)
A kremy- masz racje. Lubie dobre i w miarę mało chemiczne, teraz pokochalam z aloesu, mam rzeczywiscie cere, jak.... niemowlaczek :D

YvonneS
10-01-2010, 10:28
Wiadomo, każda skóra inaczej reaguje. Mi te serum poleciła koleżanka, najpierw kupiłam próbkę bo czytałam wiele negatywnych opinii, że ściaga, wysusza itp. Jak sama spróbowałam to od razu kupiłam większe opakowanie. Do mojej skóry się nadaje, ale na pewno nie dla kobiet o suchej czy wrażliwej cerze.
Może tak rzeczywiście przeniosłybyśmy się do innego wątku, zaraz założę i poproszę Grzesia żeby poprzenosił co trzeba.

1grzesiu1
10-02-2010, 18:38
grzesiu nie umie przeniesc moze ktos inny to zrobi :D

YvonneS
10-07-2010, 21:09
Zmienisz mi w końcu tą rangę bo mnie ludzie za tatuażystkę biorą?

1grzesiu1
11-10-2010, 17:50
cos mi kurwa po tym zawieszeniu wszystkie opcje nie dzialaja nie moge usunac wiadomosci:) ale huj z tym;) wazne ze dziala

elviska18
11-10-2010, 18:30
jestem z Ciebie dumna :D

YvonneS
11-11-2010, 11:53
A ja znowu mam problemy z logowaniem. Na innym kompie nie mogłam się wcale zalogować. Muszę nad tym pomyśleć.