PDA

View Full Version : Przyrost masy a tatuaz

tony2486
09-10-2007, 13:25
Witam

Chciałbym zrobić sobie tatuaż jednakże w moim życiu bywają momenty intensywnych treningów gdzie dosyć mocno przybieram na masie mięśniowej. Wiele osób zajmujących tatuażem odradza mi abym robił sobie teraz tatuaż ponieważ mogę go rozciągnąć. Moje pytanie jest następujące. Jak bardzo skóra może się rozciągnąć by nie zniszczyć wzoru oraz czy przy ewentualnym rozciągnięciu można poprawić wzór.

Czy ćwiczenie jest barierą która nie można przejść by mieć tatuaz ??

Co można zrobić w takiej sytuacji czekam na wskazówki.

hatecore
09-10-2007, 15:36
do tego by robić sobie tatuaze / wszytko zalezy od tego jaka jest twoja masa wyjscowa i od miejsca na którym cchesz zrobić tatuaz , jezeli masz w bicepsie 28 cm i zrobisz masę szybko na koksie i zbijesz to 50 cm hhehehhe to wtedy rzeczywiscie nie tylko twój tatuaż ale i twoja skóra tego nie wytrzyma i bedziesz miał rozstępy, to z tatuazu mozę sie zrobić plama, ale jezeli bedziesz cwiczył na sucho i twoje ciało bedzie rozrastało się w odpowiednim tempie to tatuaz bedzie się rozchodził razem ze skóra i wtedy mozliwe ze bedzie go trzeba delikanie podretuszować po paru latach, na ciele czlowieka jest wiele takich miejsc które pomimo rozrostu całej sylwetki nie zwiekszają jakoś drastycznie swoich rozmiarów wieć dziaraj się w takich miejscach, jak masz zamiar zrobić z siebie pokemona , wolno rozrastają sie łydki i całe nogi , dół pleców - lędzwie , przedramiona , szyja , z boku na żebrach od pachy w dól, na tych miejscach mozęsz się dziarać bez obawy o przyrosty masy, to tyle pozdro

tony2486
09-12-2007, 11:09
:) A co sądzisz o łopatkach w sumie tam też za szybko mięśnie nie wchodzą ?? Co do przedramion chciałem ale z roboty to by mnie na dużych kopach wyrzucili.

jeszcze jedno pytanie mnie męczy co łatwiej podreperować tribala czy jakąś cieniowaną dziarę ??

hatecore
09-14-2007, 15:41
ale tribla raczej bedzie łatwiej jak cos podreperować

tony2486
09-19-2007, 21:12
mam takie pytanie nie wiesz kto robi wzory na zamówienie rysuje wzór. bądź gdzie mógłbym znaleźć wzór tribala cieniowanego kotwicy

hatecore
10-24-2007, 12:06
w jakims dobrym studio tatuazu a ludzie tam pracujacy napewno przygotują dla ciebie fajne motywy w tem temacie któy ciebie interesuje

tony2486
10-25-2007, 08:43
Hmm trzeba będzie poszukać. Potem zabrać wzór ze sobą żeby sie nie powtarzał :)

Byłem świadkiem sytuacji w minione lato iż mój znajomy spotkał 2 osoby na plaży z identycznym tatuażem :D

hatecore
10-26-2007, 13:27
jezeli wybiera sie motywy z katalogów i nie prosi dziarajacego o zmodyfikowanie lub zrobienie weług jego wizji to i tych samych dziarek na tej plazy mozna spotkać wiecej niż dwie heheheh, ja robiac dwa razy ten sam motyw nie zrobie dóch takich samych tatuazy zawsze cos zmieniam i to dzieje się bezwładnie , nigdy nie trzymam się kurczowo wybranego motywu, no chyba ze jest taka prosba od klienta o dwa takie same tatuaze .

tony2486
10-27-2007, 17:55
hmmm i tak powinno być tatuaż to sztuka indywidualna wizytówka każdego posiadacza. Powinien odzwierciedlać tego który nosi dziarę.

W sumie to tylko jeden wzór bądź motyw mógłby sie powtarzać. Kocie łapki na piersiach kobiet :D