PDA

View Full Version : przykrywanie tatuazu

tonicpl
01-18-2008, 17:40
siemka
mam na nodze pare ciemnych tribali i chcialbym to jakos pokryc tylko niezbyt moge znalzec cos co by to zalatalo tak ladnie:) moze ktos podzucilby mi jakis adres gdzie moge znalezc cosik najlepiej chyba w kolorach bo inaczej pewnie nie dam rady

tonicpl
01-18-2008, 18:01
kurcze w zlej rubryce to zamiescilem :) przepraszam

Shtojer
01-19-2008, 18:08
a masz mozliwosc zamieszczenia fotki ? zawsze samemu mozna cos wymyslic bo kopiowanie na skore jest bezsensowne... ;)

tonicpl
01-19-2008, 18:52
postaram sie zamiescic fotke jesli tylko znajde czas
najlepszym wyjsciem jest wymyslenie czegos samemu ale jakos nie mam na to czasu
praca praca i jeszcze raz praca nawet posty w pracy pisze jak nikt nie patrzy :)

yuki
02-04-2008, 22:40
witam,
mam sporej wielkości tatuaż na plecach, niestety nadający sie do poprawki, a moze nawet przykrycia. sprawa chyba nie bedzie taka prosta bo nie dośc, ze tatuaż jest duży to sporo tez czarnych wypłenien.
tak więc poszukuję nie tylko świetnego technicznie tatuatora, ale magika który pomoze mi stworzyć fajny wzór na to, co juz jest niestety na moich plecach:mad:
jestem z wrocławia, ale nie ma to znaczenia. tym razem jestem nawet w stanie sie przemieszczać w poszukiwaniu odpowiedniego studia,drugi raz tego nie przezyje albo moge kogoś skrzywdzić;)
polecano mi:
http://www.tattooalien.com/

jakieś opinie (przede wszystkim w kontekście poprawek i coverów) ??

zapomnialam dodac,ze jesli znadzie sie ktos chętny do współpracy mogę posłać foto na priv'a:)

Shtojer
02-05-2008, 13:01
Hmm.. Tattooalien cieszy sie dobra renoma na rynku,.. Jak dlugo nosisz ten tat2 ? moze lepiej do Nich wrucic i dogadac sie ? jezeli interesuje Cie poprawka to jest u Nas duzo artystów ktorzy Ci to naprawia... A jesli sie decydujesz na cover to juz mniejszy wybor ;) napisz mi na prv czy interesuje Cie cover czy poprawka to dam Ci pare danych kontaktowych do ludzi ktorzy sie podejma :)