PDA

View Full Version : prosze o pomoc!!!

__nikki__**
12-27-2008, 18:43
mam bardzo ważne pytanie do Wszystkich którzy wiedz± co¶ o tym jakie mog± być skutki zrobienia sobie tatuażu kiedy jest się pod wpływem narkotyków?? Czy np. bedzie się zle goił, ropiał??

YvonneS
12-27-2008, 20:02
Skutki zażywania narkotyków s± przykre, nie tylko kiedy robi się tatuaż, lub w trakcie gojenia, już pisałam, ze zwiększaj± ci¶nienie krwi a prze to mog± powodować, że tatuaż będzie goił się dłużej i znacznie gorzej.
A poza tym, po co zażywać? To już dawno wyszło z mody.

dziarus
12-27-2008, 21:55
A poza tym, po co zażywać? To już dawno wyszło z mody.[/QUOTE]

więc jest orginalne :confused:

a co do tematu je¶li mocno ropieje ci dziara to nie smaruj jej ma¶ciami bo będzie gorzej.
Wzorek i tak będzie do poprawki więc lepiej zadbać by rop± niepodchodziło najlepiej zasuszyć specyfikiem na ropiej±cy rany i wygoić ,zrob± się strupy i dziarka wyblaknie ewentualnie może się lekko rozpłyn±ć.
To i tak lepiej niż by porobiły się blizny.

YvonneS
12-27-2008, 23:34
więc jest orginalne :confused:

.

Jeżeli głupota jest oryginalna i warta na¶ladowania to pewnie tak jest. :D

Wojtas
12-28-2008, 21:28
Zalezy tez o jakich narkotykach mowimy bo np palenie baki czy nie wiem haszyszu ma jakis tam wplych na dziarke ale znacznie mniejszy niz jak bys zazywala heroine czy zazywala codziennie spida co do robienia dziarki pod wplywem to odradzam bardziej boli zdecydowanie jest wieksze krwawienie i dla tatuatora jes to dosc uciazliwe i oczywiscie z gojeniem tez moga byc problemy opisywane to bylo w jakims to nawet poscie pozatym male pytanie po co brac i sie dziarac???