View Full Version : Prosze o opinię
Mam pytanie dziarke zrobiłem sobie 2 dni temu w pierwszy dzień smarowałem ją bardzo grubo bo nie wiedziałem maścią alantan plus i rozmoczył mi się szybko to przemyłem i teraz smaruje 2 razy dziennie cienką warstwą . Bardzo proszę o ocenę jego stanu czy stało mu się coś w tej chwili jest suchy i lekko szorstki dodaje zdjęcie proszę o szybką pomoc z góry dzięki pozdrawiam opo
Bardzo slaba jakos zdjecia... Wszystko rozmazane... Ale widac troche nie dokladnosci przy konturze. A tak od siebie to wzor jest juz mocno oklepany bo widzialem go miliony razy na necie i na ulicy :P
Tu lepsza jakośc zdjęcia a wzór wybrałem taki bo mi się podobał :) proszę o opinie czy będą konieczne poprawki ??
Niestety w tym czasie nie jestem w stanie Ci odpowiedziec na to pytanie. Poczekajmy pare dni i zobaczymy jak to wyglada. Ale mozliwe ze zrobi Ci sie stup
Dzięki a w razie ewentualnych strupów co się stanie dziarkę będę musiał poprawiac ?? w przypadku tej dziary szacunkowe koszty to ?? z góry dzięki za pomoc
Hmm wiec tak... Jezeli porobia Ci sie strupy to jest prawdopodobienstwo ze bedzie ubytek tuszy ktory wyjdzie ze skory razem z odpadajacym strupem. ALe nie powiedziane na 100%. A cena to jest indywidualna sprawa kazdego artysty wiec musial bys gadac z tym co bedzie poprawiac
Dodam że dziare robiłem w czwartek wieczorkiem dziś rano wstałem jak co dzień umyłem ją szarym mydłem poczekałem aż wyschnie i bardzo cienką warstwą maści posmarowałem w tej chwili dziara jest taka szorstka trochę i w dotyku różni się od zwykłej skóry mogę dodac aktualne zdjęcie
z tego co mi wiadomo to jak myjesz dziare nei mozna "czekac az wyschnie" tylko ja wysuszyc szybko bo nasiaknie woda i zrobi sie jak balon (taka napeczniala)
Wiem nie mówię tu o zostawieniu mokrej tylko wytarciu jej delikatnie ręcznikiem po przez dotyk a później zostawieniu na parę minut do wyschnięcia
Dodaję aktualne zdjęcie co o tym myślicie bo nie za ciekawie wyglądają te zmarszczenia
Mi to wyglada na rozmoczone strupy Oo
Czekaj czekaj... Teraz tak porownuje te foty i juz na pierwszym zdjeciu masz strupy, na drogiej masz to chyba rozmoczone, ale to jest nie istotne... Miedzy peknieciami strupa widac ze tatuaz jest zle wykonany... To nie Twoja wina ze do tego doszlo... Jak zaczynalem tez mialem pare razy takie cos... Jezeli nie bedzie blizny to tyle dobrze, ale co do koloru to nie oczekuj rewelacji... Bedzie Niebieski badz szaro-niebieski. Troche gleboko Ci wjechal. Robiles to u jakiegos znajomego tak? Proponowal bym isc do kogos innego jezeli zalezy Ci na dobrej jakosci.
Tak robiłem to u znajomego ale teraz odwiedzę studio żeby to poprawic mam tylko pytanie kiedy mogę jechac to poprawiac ?? i dodam on nie jest rozmoczony tylko fotke robilem bezpośrednio po smarowaniu i tak dziwnie wyszła a tak nawiasem wielkie dzięki za rady
Skora powinna miec troche czasu zeby odpoczac i sie zregenerowac, szczegolnie ze ponownie bedzie robione na tym samym miejscu... Proponowal bym lacznie poczekac miesiac czyli u Ciebie jakies 3 tygodnie jezeli nie ma problemow z gojeniem
W tej chwili wygląda to tragicznie jeszcze jedno bardzo proszę tak szacunkowo w jakich granicach za to za place robie to w niewielkim studiu
Teraz widac co pisalem wczesniej... Wiem co to za bol :) Ile za poprawke... Zauwazylem ze wiekszosc kaseuje odgornie 50 zł za to ze juz masz tatuaz, wiec mysle ze CIe skasuja kolo 100/ 120 PLN
Shtojer dzięki wielki za pomoc wiem na przyszłośc gdzie robic dziarki i jak z nimi sie obchodzic
Powinno dać się poprawić, ale rób to u profesjonalisty ;).
Ja też muszę swój poprawiać, bo niestety jak się wygoił to gdzieniegdzie wypełnienie jest jasniejsze, to zaden problem ale dopiero jesienią coś bedę działac, teraz jest za ciepło.