PDA

View Full Version : Proszę o ocenę specjalistów

ghotti
07-08-2008, 13:06
Tatuuje od niedawna- wykonałem cztery tatuaże. Załączam zdjęcie ostatniego i proszę o opinie specjalistów, co można udoskonalić w technice i proszę ocenę jak to wyszło.
Z góry dziękuję.

Shtojer
07-08-2008, 16:56
Nic nie widze:P

ghotti
07-11-2008, 14:47
Trzeba kliknąć na ikonkę (przynajmniej u mnie...)

Shtojer
07-11-2008, 17:40
Nie o to chodzi... Z daleka nawet burak moze dobrze wygladac :D Trzeba lepszej jakosci zdjecia, nie widac czy kontur jest prosty, cieni. Ale nawet teraz CI moge powiedziec ze kontur kolo glowy, prawdopodobnie to jest kaptur jest skiełźnięty... Miedzy uszami i kawalem pod lewym uchem

ghotti
07-11-2008, 18:23
Załadowałem zdjęcie w większej rozdzielczości.Co mam rozumieć przez "skiełżnięty" i jak się tego wystrzegać w przyszłości?

Shtojer
07-11-2008, 19:33
Ahh... Wszystko zlane w jednosc... Proponowal bym narazie robic male wzorki zeby obyc sie z maszynka, jezeli bawisz sie juz cieniami to zwroc uwage ze szata wycieniowana na kazdym zmarszczeniu a cienia od reki nie ma. Raz cienie padaja w prawo, raz w lewo a raz prosto w dol. Ale to nie jest najwazniejsze w tym... Jak wczesniej wspomnialem wszystko sie zlewa w jednosc i powiem ze dopiero teraz na lepszym foto zauwazylem ze tam znajduje sie reka :/ i co mialem na mysli skielzniety... popatrz na obwod kaptura i zastanow sie czy on jest prosto ? bo fale ida ladne.
Biorac pod uwage ze zaczynasz to ladnie, trenuj, trenuj (w szczegolnosci prosty kontur) a bedziesz widzial rezultaty:)

ghotti
07-12-2008, 09:33
No właśnie z konturami mam największy problem - najgorsze są długie linie.Będe trenował - tylko żeby "królików doświadczalnych" nie zabrakło...
Dzięki za poradę!

Shtojer
07-12-2008, 14:08
Nie wychodz z takiego zalozenia ze klienci to kruliki doswiadczalne bo mozesz komus spieprzyc skore na cale zycie. kup sobie sztuczna skore z oferty cyber tattoo, na tym nie nauczysz sie techniki bo mozesz ryć jak gleboko chcesz ale nauczysz sie robic proste kreski. Mozesz rownierz kupic swinska skore i na Niej sie bawic... Jezeli kontur nie idzie to reszta tym bardziej. Zycze powodzenia