PDA

View Full Version : Prawidlowe gojenie ??

iwonaa18
10-31-2007, 16:52
hej :) mam ogromna pro¶bę ponieważ wczoraj zrobiłam tatuaż i sama nie wiem czy jest on dobrze wykonany i czy sie dobrze goi. tzn mnie sie bardzo podoba i w ogole byl wykonany w profesjonalnym studiu i stosuje sie do wszystkich zalecen tylko chce zaciagnac czyjejs opinii jak on wyglada jesli chodzi o wykonanie i technike.. tatuaz mam dopiero pierwszy dzien. i chcialabym zapytac o jedna rzecz jeszcze poniewaz moja tatuatorka robiac mi tatuaz nie mowila mi nic o zadnym mydle antybakteryjnym ale mowila abym chusteczke zmoczyla przegotowana woda i tak przecierala.. czy tak tez moze byc??

roten
10-31-2007, 18:19
witam,

Zdjecie jest takiej jakosci ze chyba nikt ci nic nie powie, oprocz tego, ze to jest tribal :) zrob blizej bedzie lepiej a co do gojenia to juz bylo, przeszukaj forum np gojenie tatuażu (http://www.tatuaze.biz/forum/showthread.php/alantan-plus-gojenie-10.html?t=10)

pozdro

Stone
11-01-2007, 09:32
hej

Tatuaż wykonany tak sobie, ale zdjecie tez nie pokazuje nic szczegolnego pozatym, ze widac przeswity i nie dokonczenia, ale jesli tobie sie podoba to najwazniejsze :) z tego co musze przyznac to fajna noga ;)

co do strupkow to nie wiem czy 2 dnia ale wszyskto jest mozliwe zalezy jak tobie sie goja rany.

pozdrawiam

roten
11-01-2007, 16:45
wszystko wyglada oki :) pamietaj smaruj mascia i bedzie wszystko git :)

pozdro

ps fajna buzka

iwonaa18
11-01-2007, 19:18
HIHI bardzo bardzo Ci dziekuje :) musze przyznac ze bardzo mnie to uspokoilo. zastanawiam sie jeszcze tylko bo tatuaz robilam przedwczoraj a juz schodza mi strupki no i nie wiem czy to jest mozliwe zeby tak szybko ale dbam o tatoo najlepiej jak moge :) spie nawet z odsłonięta nog± hihi zeby sie lepiej goiło (troszeczke mi zimno w nocy no ale jakos przezyje)
Pozdrawiam i dziekuje :)

hatecore
11-01-2007, 22:50
tatuaz ładnie się goi i szybko ,nie bedzie przeswitów,tatuaz jest wykonany dobrze

iwonaa18
11-02-2007, 12:45
Dziękuje bardzo :) ehh co ja bym bez Was zrobila :) pozdrawiam

Stone
11-03-2007, 12:07
Spokojnie, czasmi moze sie tak zdazyc nie ma powodow do paniki.

pozdrawiam

iwonaa18
11-03-2007, 14:16
w takim razie dziękuje :) ja o ten tatuaż dbam bardziej niż o cokolwiek innego i po prostu naczytałam się duzo o tym zeby nie zrywać strupków i się zestresowałam :)

dzieki

pozdrawiam

hatecore
11-03-2007, 22:20
Jest Jak Juz Klient Swoje Wycierpi I Zapłaci To Zeby Jeszcze Z Odpowiednia Pieczołowitosci± Zadbał O Ten Tatuaz ,ty To Zrobiłas Wiec Długo Bedziesz Zadowlona Ze Swojego Tatuazu

iwonaa18
11-04-2007, 21:43
mam nadzieje :) teraz chyba przechodze najgorsz± faze bo strasznie swedzi i nie moge wytrzymac... ojej chyba rece sobie do tyłka włoże żeby mnie nie kusiło się drapać ;)

piotras
11-04-2007, 23:39
witam,

Swedzenie oznacza ze to juz koncowa faza gojenia, moze to byc denerwujace pamietam jak mnie to denerwowalo ale dalem rade wytrzymalem i tatuaz jest oki :)

iwonaa18
11-05-2007, 15:59
hmm jesli koncowa to wcale mnie to nie cieszy bo ten tatuaż tak dziwnie wyglada... jakby byl pomarszczony taki jakis... no strupek mi zaden jeszcze nie zszedł. a do jakiego czasu schodz± strupki ???